Iepurasul Traian
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol&article_id=102856
"Prezent la sedinta Consiliului largit al PSD Bucuresti, Nastase a dat si un exemplu de tratare a ostilitatilor: "Se plimba prin tara iepurasul Traian si spune "unde-i ursul sa-i mananc urechile". Il iau eu de urechi pe iepurasul asta si o sa dau de pamant cu el de n-o sa se vada." "
Luminita
si
DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Raspunsuri
korinna spune:
Mai..mie mi se pare o mare cloaca infecta..da sa-ti mai dai parerea despre astfel de "discutii"ale posibililor presedinti.....e deja ..prea mult..ce sa mai zic??
Asa te apuca o sila...
Corina mamika de 2 baietzi
http://community.webshots.com/user/korinnay
joe spune:
De ce va mirati?!
Acum cred ca un an un analist politic spunea ca Adrian de Europa a devenit Adi de cartier!
De la numaratul oualelor si umblatu´cu coruptia in gura nu ar trebui sa ne mai mire nimic, sau nu?! 
cl spune:

Clar nu voi pune stampila, pe nici unul din ocupantii primelor trei pozitii, pe lista candidatilor la presedentie!
Circul abia incepe!
Claudia
Rayuela spune:
am vazut si eu acum la stiri cum spunea Nastase ca el e nascut in Colentina si stie si sa injure si sa se bata
..bravos politichie,unde-i Caragiale sa va vada!!!
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
Cary spune:
Ce pacat,ca uite acum vin alegerile si nu avem candidat CU CAP ca sa-l alegem,v-ai de mama noastra!!!!!
spic de grau spune:
Daca e posibil ca intr-o tara sa nu se gaseasca un politician capabil sa devina presedinte...
..Mi-e si frica sa ma gandesc cine/ ce
va "iesi" 
Luminita
si
DAVID - 11.03.2004
spic de grau spune:
Sa
sau sa 

Luminita
si
DAVID - 11.03.2004
danna2002 spune:
SARACU' nea nastase atata poate...asa ca nu e cazul sa ne mai miram..cred ca ideea SUNT NASCUT IN Colentina e strategie electorala...nu de alta dar crede nea politicianu ca asa are priza mai mare la pustimea infocata dupa formatzii care folosesc cuvinte obscene....si mai e ceva..cred ca cel mai bine ar fi sa nu generalizam..eu una cred ca mai exista si politicieni de nadejde....in tzara noastra..cat despre nea nastase...sa intzelegem ca si plimbarile la magazinu din vitan dotat cu cinematograf si exprimarea pe intzelesul tuturor sunt straregii de castigare a electoratului..daca ar fi sa explice cum e cu UE..CUM E CU indexarea pensiilor sau cu intretzinerea nu cred ca ar da NEa Nastase exemple asa de concludente ca cel cu ouale...
danna2002