Mamici de ianuarie-februarie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
corneliaa spune:
Maaaaaaaaaaa, nu radeti de mine ca va bat!!! Ce sa fac daca carcaicii de pe creieras nu-mi dau pace!
(27 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Shobo spune:
Lali, vezi ca miine cursul incepe la ora 16:00. daca poti, nu intirzia, caci data trecuta am vazut ca era cam ofticata moasa asta Vania cu cele intirziate, nu prea vroia sa reia un subiect deja discutat doar pt ca ele intirziasera... si ne-a rugat ca pe viitor sa fim punctuale! eu l-am cooptat si pe sot pt. sedinta aceasta, sper sa fie locuri suficiente si pt. tatici pe acolo. il mai iau la ultima despre baita lui bebe ca sa "caste"
ochii pe acolo si el, poate retine ceva ce eu nu!... sper sa poata ajunge la timp cu serviciul lui tocmai din Floreasca, dupa care se intoarce la birou, e treaba de facut ce sa-i faci, cu programatorii astia!
ne vedem miine!
Eu si bibisor 25 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS
crinuta spune:
Hahaha Shobo, ce m-ai amuzat cu masajul. Pai amatoare mai mare de masaj decat mine nu exista.
Zilnic o rog pe mama sa imi maseze talpile, chiar glumeam zilele trecute spunandu-i ca atunci cand voi naste voi dori sa mi se faca masaj, la talpi, la maini, poate va trece mai usor momentul.
Un masaj usor nu este contraindicat in sarcina, nu ai de ce sa iti faci probleme.
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Leta spune:
Shobo, habar n-am ce parere are dr. despre masaj. Dar cred ca poti sa il suni si sa il intrebi. Garzile dureaza 24 de ore. Eu am fost insa cam nesimtita ca m-am dus asa tirziu (bietul om era la masa), dar n-am avut incotro, mai devreme n-am putut.
Cind un medic e de garda, inseamna ca e acolo 24 de ore in caz ca apare vreo urgenta, ca se intimpla ceva cu pacientele internate etc. Practic timp de 24 de ore medicii de garda se muta in spital, maninca acolo, dorm acolo.
Crinutza, m-ai speriat cu orbirea si surzirea de la chinina...
. Sa imi spui si mie ce zice Nayel
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias
ingerasu spune:
Lali, cursul incepe la ora 16 punct.
Mai fetelor, voi pe mine ma exasperati si mi se scoala parul pe mine cu polemica lunilor 
. Noroc cu cuscrica mea Oana, sa-ti dea Dzeu sanatate si tie si lui Seb ca vad ca voi sunteti singurii care ma sustineti.
Crinuta, luna a 7a tine incepand cu saptamana 28 si tine asa 28, 29, 30 si 31. Coca mama eu sunt pe sfarsite cu saptamana 31, am 30 sapt si... . Deci, fie daca calculez dupa UM ca eu aveam CM regulat azi intru in luna a 8a fie daca este sa iau dupa nr de saptamani, joi intru in luna a 8a. Asa ca nu va mai certati ca stiu ce spun. Luna a 8a are 5 saptamani.
Oana chiar nu am mai luat nimic, dar mi-am pregatit lista cu maruntisurile care am sa le iau saptamana viitoare (cosmetice, forfecute, perii, biberoane, camasi alaptat, prosoape) si daca o sa mai gasesc ceva si pt imbracat fii sigura ca o sa cumpar.
Tomasa, eu aseara am aflat de la doctorul meu ca un col scurt inseamna sub 4 cm. Eu aveam aseara 3 cm (dupa un week-end petrecut pe munte, mers mult cu masina si o zi de luni agitata si plina de efort) asa ca mi-a zis ca nu este nici o problema.
Dar, sub 3 cm se considera foarte scurt si trebuie tinut sub observatie iar gravida trebuie sa stea mai mult prin pat. Exista riscul, datorita scurtarii, sa se deschida si atunci chiar ar fi o problema. Noroc ca eu il am inchis ca altfel o b........
"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate
cocolino spune:
Draga cuscra.. Stiam ce inseamna distanta interorbitara,dar eu ma miram de faptul ca e prima data cand aud despre acest termen in sarcina...Eii...si cate n-or mai fi.. Referitor la patut, scuzati-ma va rog ca n-am raportat la timp: mi-am cumparat patutul Contour Electra - de la Graco.... Capisci???
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
crinuta spune:
Leta mama, asa cum ti-am explicat, pe site se specifica numai de medicamente, nu de suc, ok?
Ingerasu, eu niciodata nu am avut colul peste 4, chiar acum 10 zile la Iosup era 37,3 si Iosup a spus ca este ok.
Nu imi fac probleme, deoarece l-am avut si mai scurt si s-a lungit, si de fapt ceea ce conteaza cu adevarat este sa fie inchis.
Imi amintesc de Papadie, care inainte sa nasca premtur( parca la 33 de sapt) fusese la medic si avea colul foarte lung si inchis, totul parea ok, iar ea peste cateva zile nastea, deci, nimic nu e batut in cuie.
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Shobo spune:
crinuta, ma gindeam eu ca nu strica... pina ACUM mi-a tot facut sotul meu dar el nu se prea pricepe si ma apasa cam tare pe la calciie si ieri mi-a zis tipa de masaj ca nu e bine ca poate atinge aiurea nistre centrii ai uterului sau vagin pe acolo... mi-a aratat ce miscari circulare si fara apasat prea tare trebuie sa-mi faca... dar ia timp sa-l invat eu pe el asta
, asa ca voi merge mai des la tipa asta care e aici la mine in cartier. 30min e 75.000. cred ca e si ieftin, nu prea stiu eu bine preturile. oricum reflexo mi-a zis ca nu e bine sa mi se faca! doar masaj de relaxare lejer si doar la picioare, poate si brate, dar la brate nu simnt nevoia. oare la spate o fi ok? dar cum sa stai pe burta?
Eu si bibisor 25 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS
cocolino spune:
Ingeras, e drept ca nu vazusem ca sunteti la 30+ ...sorry... De aceea nu se lega sapt 30...direct cu luna 8-a.. Cred ca de foame nu am vazut acel +..Caci ,asa cum ii spuneam si eu Crinutei stiam ca luna 8-a are 5 saptamani.
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
ingerasu spune:
Crinuta oricum va trebui sa speli hainutele lui Rayan inainte de nastere, tu cand le-ai luat din magazin stii daca nu s-a depus praful pe ele sau cine a pus mana pe ele sau pe unde au fost aruncate? Mai bine spala-le.
Oana si eu stiu de detergenti speciali pentru bebelusi sau macar sa le spalam cu balsam/sapun lichid mild. Dar am citit pe site, la Parintii raspund ca multe mamici au folosit de la bun inceput detergent obisnuit si le-au bagat la masina de spalat amestecate cu hainele celor mari. Si nu au patit cei mici nimic. Ce sa mai intelegei? Poate iti recomanda pediatrul ce este mai bine.
Coca tu esti la pol 10 ca si mine, ti-ai ales pediatrul? Stii pe cineva care este bun acolo?
"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate