Mamici de ianuarie-februarie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Cornelia decat un sportiv de performanta ca MUTU....mai bine...economist sau inginer...

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca eu acum citesc revista Superbebe, sic......... Iar struguri nu mai ai ca doar ati cules via.

Amary mi-a facut eco si mi-a masurat BPD, FL s-a uitat la toate organele lui Bia si am vorbit si despre col, LA, placenta - deci cam tot ce zice si o eco morfo. Conform datelor de la eco iesea ca micuta are 30 de saptamani (el nu iti da exact, 30 SA+3Z, ci iti spune cu aproximatie).Mi-a zis ca despre nastere vorbim mai tarziu de aceea nu am insistat cu rezerva.

"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Fainuta revista....eu oricum am colectie acasa de "mami", "copilul meu", "acadamia mamicilor" etc.

Coca se face ce vrea el, geaba vreu eu sa fie nu stiu ce! Dar vorba doctorului meu, se va naste de ziua lui Ceausescu pe 26 ianuarie, cine stie ce pui de dictator o sa fie!!!!
Nu ti-am zis ca tata era disperat ca toti copiii vroiau sa fie cosmonauti, doctori, avocati si fie-sa BUCATAREASA? Murea tata de oftica!!!!!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Simona, eu am UM 17 aprilie. La 22+, la Iosup, bebe avea 585 g. Simbata, adica exact cind a implinit 27 saptamini, puiutza avea 1,050 kg (pe ecograful de la Elias). Acum, la 14.30 ma duc iar la Iosup.

Dr. meu mi-a zis sa ii spun lui Iosup sa se uite atent si la fluxuri si ma gindesc ca poate i s-a parut ca e bebtitza prea mica, prea putin dezvoltata...
Dar la Odisee scrie ca la 27 s are cam 900 g, iar a mea are deja peste 1 kg...

La inceputul sarcinii am avut ceva pb. cu fluxurile, dar la eco de la saptamina 22 erau beton.

Tomasa, din cauza unor mega-chisturi care ma impiedicau si sa merg cum trebuie, eu am prestat in luna respectiva destul de tirziu, cred ca dupa ovulatie, ca mai devreme nu am fost in stare. Si e fetita!

Dr. meu are o teorie: e vorba de Karma :) Ma minunez chiar ca am ramas insarcinata in luna respectiva, la ce bolovani de chisturi aveam pe ambele ovare (unul de 4 cm si unul de 5 cm).

Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Cuscra...dar tu nu stii ca ce-i de la altul e mai bun intotdeauna???

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Lali, din zona cu pungi menajere, pentru congelator etc... Daca vrei iti cumpar eu! Am luat si din Carrefour! Eu pun legumele in ele...
Pai vin si din cate sper vin si Irina si Crinuta...(SPERRRRRRRR!!!)???
Te sun!

Irinel, noi am prestat (intamplator) inainte si dupa ovulatie... Eu mai stiam ca de fapt baieteii se prind mai repede atunci cand femeia are orgasm. De asemenea, spermat. baieti sunt mai putin viabili decat cei fetita(traiesc mai putin si sunt mai putin rezistenti).

Pupici

simona, 26 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Hi, hi, hi Ingeras! Ma gandeam eu ca nu vreti sa dati reteta . Ai fost super tare la faza cu ciufulitul...eu ma gandeam ca poate mai sunt si fete care, la fel ca si mine, nu au tinut neaparat sa "ramana". Al nostru de exemplu este un bebelus neplanificat, un "accident" asa ca stim cam cand s-a intamplat ca n-a avut bietul de el decat o sansa !
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Cocuta mama, ori ai incurcat cuscrele ori ma tradezi iara...nu eu ti-am zis de struguri, ci Ingerasu'!!!!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Leta, multumesc! Eu am UM 16 aprilie si cred ca o sa te mai intreb din cand in cand cate ceva...Nu-mi mai aduc aminte daca gascuta mea avea la 22 sapt. 308 sau 408 grame... Sa nu ma uiti cand vii de la Iosup...

pupici

simona, 26 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am inteles fetelor! Deci e pura intamplare, sau cum spunea Leta, e chestia de Karma...
Mai am totusi o speranta din ce a spus Simona. Cum e cu orgasmul? Asta macar se verifica la tine ? Ca la mine cu baietelul se cam verifica .
Cat despre cursuri eu cred ca zic "pas", dar nu pt. ca nu as vrea sa va vad ci pt. ca nu prea cred in utilitatea lor iar pt. mine sa merg acolo inseamna un efort (din cauza eternei probleme cu colul). Asa ca prefer sa il fac ca sa iesim undeva unde sa putem vorbi in liniste, ca fetele, lucru care mi se pare cu mult mai folositor.
Irina, 28+ sapt. Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput