Angajare la Orange

Angajare la Orange | Autor: Inesita

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am si eu o problema si sper din tot sufletul sa ma poata ajuta cineva cu niste informatii. Sotul meu lucreaza la o firma straina, de unde vrea sa plece din nenumarate motive. Si, dupa luni de cautari si tone de cv-uri trimise si intrebat in stanga si in dreapta, hopa! sare o ocazie neasteptata! Este chemat la un interviu la Orange pentru un post la relatii cu clientii. Suntem teribil de fericiti amandoi, dar a aparut si o problema: a fost deja la 3 interviuri pentru care a fost nevoie sa se invoiasca de la serviciu cateva ore de fiecare data (si sefu' se enerveaza)si tot ce stie in momentul acesta este ca mai urmeaza sigur si alte interviuri. Nu avem nici cea mai vaga idee despre ce salariu i-ar putea oferi, chestie foarte importanta dealtfel pentru noi (mai ales ca, de bine de rau, aici are un salariu bunicel).
Asa ca, va rog, daca cineva "detine" ceva informatii despre cate interviuri trebuie sa treci pana la angajare si despre salariu care se ofera la relatii cu clientii, ne-ar ajuta foarte mult, pentru ca tocmai acum s-au mai ivit si alte oferte la care trebuie sa dea un raspuns urgent.

Va pup !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Am o prietena care a fost la 6 interviuri la Orange pana sa i se dea un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

depinde foarte mult despre ce post este vorba. salariul poate varia intre 200 (soferii si cei care raspund la casca)-700+ eur. printre facilitati sint bonuri de masa, abonament pentru el+familie la medicover, masina de servici (pentru pozitie de manager sau pozitiile care prin job description au nevoie de masina), la alegere abonament la gradi pentru copil sau abonament la fitness marriot, telefoane la preturi speciale...deci important este pentru ce pozitie aplica.

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

In momentul in care ii se da OK-ul i se va da o foaia sa semneze - adica hartia cu OFERTA: aici i se precizeaza salariul pe perioada de proba, salariul ce urmeaza dupa perioada de proba si avantajele (mentionate de cineva mai sus). Oricum la rubrica avantaje nu sunt toate chestiile alea enumerate la un loc. Ori ai bani de masa, ori ai abonament sala fitness ori ai gradinita ptr copil.
Acelasi lucru e si ptr concurentul major al firmei mentionate de tine. .

Cred ca nu trebuie sa mai mentionez ca nu e bine sa fi curios si sa intrebi la interviu cat va fi salariu

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Inesita,eu te pot ajuta cu info din interior,caci lucrez la Orange. Iti pot da citeva info generale, dar salariile sa stii ca sint intotdeauna si cam peste tot confidentiale,chiar si in familie nu poti sti ce salariu are..varul Vinnie.
Da-mi un mail pe bestofrichter@yahoo.com si vedem...

Jojonel si bebe Freddy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In general pentru pozitiile mari am observat ca trebuie sa mergi la cel putin 4 interviuri. Eu pentru un post de assistant manager la o firma am fost de 4 ori la interviu, si nu era o pozitie mare.

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput