Hai Buzau...Buzau... Buzau!!!
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
diana12 spune:
Seara buna,
Ileana, abia astept sa ajung in Crang si sa ne intalnim. Inca mai astept un PM de la Dana cu numarul ei de telefon. Tinem legatura si cu siguranta nu voi rata intalnirea cu voi. Poate vom avea bafta si de putina zapada...
Si o intrebare off topic. Cat mai costa un pasaport? Mai exista taxa de urgenta?
Va pupic si va urez o seara frumoasa.
Diana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adameasca spune:
Diana, Dana nu a mai fost la birou de 2 zile si nu cred ca a avut timp sa intre pe net de acasa. iti trimit eu PM nr noastre de telefon. Ne suni cand ajungi. taxa de pasaport nu stiu cat costa, dar parca nu mai exista opriunea "de urgenta". Incerc sa aflu maine si sa-ti spun, ok?
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
SORINUSHU spune:
taxa de pasaport acum 1 luna(mi-am facut eu) 1 milion de lei aproape, si se face in 30 zile; dc vrei in regim de urgentza platesti ceva (nu stiu cit) si ti-l da in 21 zile lucratoare ( adica tot o luna)hahaha; da, deci nu mai exista defapt "urgentza"...
diana12 spune:
Ziua buna,
Ileana, multumesc pentru numerele de telefon. Asa cum ti-am zis si pe PM, am sa va sunt cand ajung in Buzau si punem de o intalnire.
Multumesc si pentru informatia legata de pasaport.
Sorinushu, mersic mult de informatia cu "taxa de urgenta". M-ai facut sa zambesc. Eu ma gandeam ca urgenta inseamna vreo trei, patru zile. Poate am noroc si te contrazice Ileana.
Altfel...
Pupici, Diana
SORINUSHU spune:
si eu am ris cand am citit la "avizier" in holul politziei, de cred ca au zis aia ca's nebuna; nu cred ca are cum sa ma contrazica, doar dc ai vre'un contract urgent, vreo chestie specila, trimisa din strainatate cum ca trebuie sa mergi URGENT sipoate atunci se poate si in 3 zile ( dar ei nu sriu de asta in avizier)
adameasca spune:
Diana, am sunat la politie si e asa cum zice Sorinushu. Ziceti voi daca astia nu-s tampiti.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
SORINUSHU spune:
ne mei, nu sunt timpitzi, e doar "umorul" lor de politzisti...fatza de populatie...
SORINUSHU spune:
Nally ce mai faci? te "confrunti" cu dintzisorii lu' ala mic , nu !?
pupici si spor la treaba
Nally spune:
quote:
Originally posted by SORINUSHU
Nally ce mai faci? te "confrunti" cu dintzisorii lu' ala mic , nu !?
pupicisi spor la treaba
SORINUSHU
http://community.webshots.com/user/sorinushu
Razi tu Sorinushu ... razi .. da ' sa te vad io pe tine cand ti-o veni si tie randul!!!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Tot asa suntem gingi umflate ...bale la greu... miorlaieli si mai greu... dar trecem noi si de asta si sa vezi ce radem dupa aia!!!!!
![](icon_smile_tongue.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Mey cred ca saptamana viitoare pe joi sau vineri aterizam si noi in Buzau!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Doarme acu Sebi de vreo ora si ceva! Nu imi vine sa cred! Ma uit la desene aniamate pe hbo si stau pe net de am si amortit ... am pierdut antrenamentul de cand stateam cu orele si nu ma miscam si nu aveam nika!
![](icon_smile_big.gif)
Ai va pupic
![](pupic.gif)
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
![](floare1.gif)
Nally
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
![](foto.gif)
Poze...Poze...Poze
![](foto.gif)
SORINUSHU spune:
:) radeam magareste...ca numai din mici obseravatii pe la prieteni si tot mi-am dat seama ca-i un mare "hop" cnd ai puiutz...