Ce stiti despre scoaterea Moastelor Sfintului Dimitrie? Le au scos deja? Pina cind stau afara? Cam cit este coada?
Mergeti de obicei in pelerinaj la Mitropolie de Sf Dimitrie?
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
De la colegele mele de servici am aflat ca au scos deja de ieri moastele. Nu stiu insa pana cand le vor tine. In timpul zilei este o coada uriasa (cica pana in piata 11 iunie), dar am o colega care a fost azi dimineata pe la 6.30 si nu era mai nimeni. Eu, spre rusinea mea, n-am fost niciodata in pelerinaj, am fost la moaste cand nu era sarbatoare.
Alexandra
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Moastele sf.Dimitrie raman afara pana miercuri 27 oct.2004 ,in curtea Mitropoliei .Coada este destul de mare dar iti da Dumnezeu rabdare.
"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"
Copilutzu
Am trecut acum o ora prin zona. Coada este pana la jumatatea statiei spre 11 iunie.
Poze cu noi
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

Va amintiti obiceiuri legate de Sf. Dimitrie?
Ce traditii din zona in care sinteti aveti?
Din nefericire eu nu stiu ca as spune eu prima.
Joanna
... nu sunt sigura, sper sa nu zic o prostie, dar imi amintesc ca am auzit odata la o predica despre o intamplare din viata sfantului : in pelegrninarile sale a calcat odata (din greseala ) pe un cuib de pasarele care cazuse din copac si foarte indurerat 3 ani nu si-a mai incaltat picioarele pentru a se pedepsi pentru acest lucru ... mie asta mi l-a facut foarte simpatic... nu stiu despre care sfant Dimitrie era povestea asta cel serbat pe 26 sau cel de pe 27 ....