Prima pagina a site-ului?!

Prima pagina a site-ului?! | Autor: alinamoro

Link direct la acest mesaj

Nu stiu de ce la mine pe prima pagina a site-ului (acasa) e o harababura.Imaginile se suprapun si nu se mai stie ce-i acolo,de exemplu eu nu pot sa vad "Galeria eroilor" ca peste ea ii "Doctorul va raspune".

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu am mai intalnit o astfel de problema. E Ok cu calculatorul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Calculatorul meu e O.K.Ceea ce v-am spu se intampla de cand au fost probleme cu DC-ul.Nu am scris pana acum ca m-am gandit ca se va rezolva.
La nici o alta pagine nu mi se intampla asa!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Schimba afisajul, probabil ca ai reglat textul prea mare. Asa mi se intimpla si mie daca maresc textul la maximum. Incearca sa-l reglezi pe mediu sau mic.

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, s-ar putea ca Otilia sa aiba dreptate...si eu am patit asa...uite cum faci(asta in caz ca nu sti)...te duci sus la View, Text size si acolo e indicat sa alegi optiunea Normal...vezi daca e tot asa si da de veste!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Otilia si Clau,aveti dreptate.Asa este,am facut textul mai mic si se vede bine acum,dar numai daca-l fac mic,mic(smallest) se vede bine si nu se mai suprapun.Inseamna ca e calculatorul meu "aiurea"?
Multumesc fetelor! Macar m-am lamurit.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Important este ca s-a rezolvat si...am mai invatat cate ceva in plus nu?

Enjoy!

Mergi la inceput