Atelierul piticilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Si pozele unde le punem? Ha?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by qsar

Acu, daca cineva dintre noi are timp poate ca "verifica" retetle? Q

Da, da, asa ziceam si io! Ia sa verificati reteta aia de arici sa vedeti de iese gustos! Repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

frumos subiect Vera:-) unul cu aceeasi tematica este deschis de ceva timp la "parintii intreaba" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33103

imi place f. mult subiectul si pt. ca ce scrii tu aici e f. interesant te-as ruga ,daca se poate, sa facem cumva sa lipim cele 2 subiecte,nu de alta,dar si acolo sunt multe idei frumoase de jucarele(bricolaje)si ar fi pacat sa se piarda pe drum.....ei ce zici?cum facem?
cantece,poezii,povesti exista la forumul "arte"...mai multe va va spune Q:-)
eu zic ca poate sa mai stea putin sub. tau pe aici,dupa aceea il mutam la "parintii intreaba"(deocamdata)sau intr-un forum nou?:-)

parerea mea:-)

~flying without wings~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ortansa
te-as ruga ,daca se poate, sa facem cumva sa lipim cele 2 subiecte

Tocma' ce-o cumparat barbat'-miu neste superglue...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by vektros

Arici-Pogonici - activitate de toamna

Varsta: 18 luni -5 ani

Materiale:
- plastilina
- cateva boabe de piper
- macaroane

Etape:

Din plastilina se face o bila cam de dimensiunea si forma unui cartof mai maricel.
Ascutim unul din varfuri pentru a modela boticul ariciului.
Din doua bucatele mici de plastilina modelam urechile.
Punem 3 boabe de piper in bila formata pentru a face ochii si nasucul ariciului.
Tepii vor fi...macaroanele infipte in spinarea ariciului!

http://www.teteamodeler.com/boiteaoutils/image/images11/herisson1.gif

Puteti face astfel mai multi arici de dimensiuni diferite formand o adevarata familie de arici!
Daca ii faceti din plastilina preparata in casa dupa reteta de mai sus, in cateva zile aricii se vor intari si vor deveni adevarate statuete ce pot fi asezate pe o etajera din camera piticotului. (Nu uitati sa pastrati restul plastilinei neutilizate in pungi inchise ermetic pentru a o mentine moale!!!)

Aaaa. ...asta chiar e faina. Noi suntem acum la "capitolul" plastilina si eram la pamant cu maginatia.
Multumim de idei.

_
* Happy Halloween *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by qsar

Foarte bun! Acu, daca cineva dintre noi are timp poate ca "verifica" retetle? Si poze pas cu pas la procesul de fabricatie? Si va promit o surpriza!

Q

oky, o sa incerc sa fac aia cu ariciul si o sa fac si eu ceva creatii personale din plastilina si va dau poze

_
* Happy Halloween *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

noi tocmai am planuit pt.maine sa mergem in padure sa adunam frunze, sunt atat de frumoase!!!!!!
si poate gasim si ghinde+castane.
frunzele le punem in ierbar( papa tocmai este plecat cu fata sa caute caiete speciale) iar cu celelalte modelam ceva.
sunt foarte frumoase ideile voastre, le printez si le pun in aplicare imediat ce nu mai avem sanse sa iesim din casa in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Extraordinat subiect ! Multumim Vera si ...
Abia astept sa vad poze...si poate chiar sa incerc si eu...desi nu ma da talentu' afara din casa...noroc ca e puiul mic si orice face mami e extraordinar pt. el...

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariadne

noi tocmai am planuit pt.maine sa mergem in padure sa adunam frunze, sunt atat de frumoase!!!!!!
si poate gasim si ghinde+castane.

Hohoho! Ia uite ce poti face cu frunzele, ghindele, castanele:

www.teteamodeler.com/boiteaoutils/image/images11/couronne2.jpg" target="_blank">CORONITA TOAMNEI - activitate de toamna

Varsta: 4+

Materiale:

-crengi
-frunze
-castane
-ghinde
-jir
-conuri de brad
-fructe uscate de padure
-ac si ata

Etape:

Se impleteste o coronita din crengi si frunze.
Cu ajutorul acului perforam castanele, ghindele, etc si le legam de coronita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

vektros, sa traiesti, ne-am intors cu un cos plin din padure, ierbare nu au gasit dragii mei astazi in oras asa ca tocmai ma intrebam ce sa facem cu ele.
multam fain!

Mergi la inceput