Atelierul piticilor
Raspunsuri - Pagina 10
Leah spune:
"Inia o pauzam balonul infasurat in aracet". (globurile de sfoara)
Ce vrea sa spun asta, vektros? Stiu ca e o greseala de tipar dar chiar nu inteleg. Poti sa ma lamuresti, te rog?
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
n/a spune:
quote:
Originally posted by Leah
"Inia o pauzam balonul infasurat in aracet". (globurile de sfoara)
Ce vrea sa spun asta, vektros? Stiu ca e o greseala de tipar dar chiar nu inteleg. Poti sa ma lamuresti, te rog?
Habar n-am! Eram asa de obosita...si uite ce-a iesit!
Dar cred ca ma gandeam sa iau o pauza...
http://www.warnerchappell.com/audio/ram/3014250.ram
Leah spune:
Deci ca sa ramana sfoara tare o inia o pauzam in aracet, sau pensulam cu aracet dupa ce am infasurat-o pe balon?
Leah spune:
Stii care e problema? Ca eu am scris altceva si a iesit altceva? Eu am scris ceva de genul ca punem sfoara in aracet (dar cu alte cuvinte) si a iesit (nu din vina mea) "o inia o pauzam in aracet" E o chestie automata, chiar acum am vrut sa scriu asta si a iesit altceva. Incearca si tu cu previzualizarea si o sa vezi.
ticka spune:
Dargelor, m-am inarmat cu "retzete" si am mesterit acasa "Decoratziuni din fructe uscate" Am folosit si lamai. Cu toate ca am tot agitat tavile cand sus cand jos la cel mai mic foc, cateva dintre feliile de portocale s-au cam parlit, dar de uscat tot nu s-au uscat...ca sa evit parlirea..am continuat uscarea pe calorifer (24 ore) - cu succes! Cel mai bine s-au uscat feliutzele de lamaieIdee! Am remediat problema cu spray auriu aplicat pe parlitura. Apoi am legat cu o panglicutza aurie 2 sau 3 feliutze de portocale si au iesit decoratziuni pentru pom.
Pentru "globuri din sfoara" am infasurat sfoara pe nuci si apoi am dat cu spray auriu si le-am aplicat o funditza aurie. Au iesit foarte decorative. Pun maine si poze ca sa va arat. Merci pentru idei!
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
ticka spune:
Salut, am revenit cu poze! Am pus pozele cu decoratiuni - aici
adriana_mihnea spune:
quote:
Originally posted by ticka
Salut, am revenit cu poze! Am pus pozele cu decoratiuni - aici
NEMAIPOMENITE!! Felicitari!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Pozele noastre 1
Pozele noastre 2
n/a spune:
Ia te uita, Ticka, ce chestii dragute ti-au iesit! Si eu care te luam de urechi la "Balante DC" ca nu le-ai postat si pe "Atelier"...cred ca-s...obosita (asta ca sa folosim un eufemism!)
"I'm good when I'm good, but when I'm bad...I'm better!"
http://stefieshock.com/images/05-video.mov
ticka spune:
Acum sunt in "febra creatziei" si muncesc de zor la niste nuci...promit sa ma prezint cu rezultatul :)
Vera, multzam pentru apreciere!