Mamici de ianuarie-februarie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Mai fetelor ce matinale sunteti sambata, mai ales Cornelia! Pe Adita o inteleg, o trezesc cei doi micuti, dar pe restul ba. Eu sambata dorm pana pe la 9:00 - 9:30...

Si eu optez pentru nastere naturala si sper sa ma ajute cel de sus sa fie totul bine. De cezariana mi-e frica, mai ales de anestezia generala, o eventuala hemoragie, embolie pulmonara sau mai stiu eu ce alta complicatie in urma cezarianei ar putea aparea...

Mona 30 ani, 28+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta mie mi-a sspus doctorita mea ca bebe arfe si perioade din zi cand doarme si deci e foarte linistit. Eu am constatat ca bebe al meu e foarte activ noaptea (si am mai auzit si alte fete asta) si cand merg cu masina incepe sa miste.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Cornelia, sunt vesela si optimista, pentru ca D-zeu e sus, si, dovada, nu m-a lasat pana acum, sunt din ce in ce mai bine, si fizic si moral. Nu am motive sa nu fiu vesela, doar probleme materiale, dar tot cu incredere in D-zeu sper sa se rezolve. Eu merg pe principiul ca asa cum esti in interior, asa este si viata ta. Altfel, as fi cazut la pamant de tot la spital, cat am indurat. Sa stiti ca pentru mine travaliul acum, cu contractii e floare la ureche...

Ce ma bucur ca sunteti atatea fete pe aici in we!!!!

Crinuta, o sa vezi tu dupa...sa vezi ce o sa mai rad atunci!!!

Viktoria, sunt bine, dupa cum vezi, Seb la fel...cu suturile lui, ca de obicei.

A inceput sa imi iasa buricul:))

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Crinuta, am fost la tara la soacra-mea si de-ai nu ti-am raspuns.Misca mai rar pentru ca e mai mare si nu mai are loc...toate fetele vad ca iti spun ceea ce eu iti spun de 3 ori pe zi.
Adita saru-mana pentru explicatie...
Ana Mariaintr-adevar la nr.1 e ok, dar la nr.2 aud numai de nenorociri.Ce bine de prietena ta ca vine la Buc. As vrea si eu, dar...parca daca tot m-a vazut doctorul meu de la nr. 1, hai sa-i acord o sansa. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa trec cu bine peste toate cele.

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor, azi am fost plina de energie , poate caci ieri am fost libera. Bebelina nu a miscat azi deloc insa nu-mi mai fac griji, asta e ,doarme.
Mai sunt atatea de facut incat nu stiu cu ce sa ma apuc, au ramas multe treburi nefacute .
Oana ma bucur pt. tine si iti doresc sa mergi tot asa , ne mai dai si noua incredere .
O zi placuta !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cornelia, atunci problema este la respectivul spital, si nu operatia in sine. Probabil ca dr sunt sub orice critica, iar anestezistii la fel. Unde s-a mai auzit sa moara atatea femei dupa cezariana?
Ma uit zilnic la RTL, la emisiunea " Mein baby" si cele mai multe nasteri sunt cu cezariana, si nu am vazut nici o problema.

Intri pe messenger?

pupici

Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna fetelor, azi am fost plina de energie mai ales ca e prima noapte in care am dormit foarte bine. In rest David are obiceiul de-a ma scula in fiecare noapte cu niste suturi in burta. Noroc ca inainte de-a ramine am lucrat de noapte si sint obisnuita. Am fost la cumparaturi si am reusit si noi sa cumparam patutul. Dupa multe plimbari , pro si contra ne-am hotarit sa luam un patut din pinza. L-am luat de la firma Hauck deoarece este o firma destul de renumita in Austria, are masuta de infasat si este mai mare decit cel de la firma Graco.
Stiu ca sa mai discutat aceasta problema legat de patuturi de pinza si daca este nevoie de inca o saltea sau nu. Mie vinzatoarea mi-a recomandat deoarece ceea ce au ele este destul de tare si subtire.
Draga Oana stiam ca si tu erai adepta unui asa patut. nu stiu daca ti-ai cumparat sau nu. Cele de la firma Graco nu au saltea extra care sa o poti cumpara.
Crinuta si in Germania se face cezariana doar in caz ca e nevoie si nu pentru alte motive. Credema ca eu am facut practica la sala de nastere si mamicile care au nascut normal au fost mult mai repede pe picioare decit cele dupa cezariana. Oricum fiecare hotareste ce e mai bine pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Lali, si baietelul meu sta exact la fel ca al tau... cu picioarele imi da uneori pe vezica de merg la baie exterm de des sau am impresia ca s-a hotarit sa iasa... uneori ma cam sperie dar am vorbit cu medicul meu si m-am mai linisitit. nu da constant acolo, cred ca se misca si isi schiomba pozitita destul de des insa cind ajunge pe acolo tine-te nene!...

am vorbit cu medicul meu si m-am linistit cind i-am zis ca rezidentul lui mi-a bagat acele valve sa se uite si ca le-a bagat de 2 ori ca mnu vedea colul si a zis si el glumind ca "are ochelari ala si de aceea" ... dar m-a linistit ca se pricepe sa nu-mi fac pb. eu aveam impresia ca si-a mai exersat si el mina pe mine dar acum daca medicul meu a zis ok, e ok. am incredere in el! de fapt nici nu m-am simtit nasol dupa sau altceva, nasol a fost cind mi-a bagat alea dar cum le-a scos m-am usurat!

fetelor, sa va zic ceva despre Dr. Marinescu de la Giulesti: vineri dim cind am fost la Giulesti la gym cu Cerasela RAdu a venit si o graviduta care era sapt. trecuta in 9 luni si tot venea la gym sa ne povesteasca ca marti nascuse si se simteau bine si ea si baietelul.... insa nasterea a fost groaznica din cite am inteles; de ce? pt. ca dl. Marinescu mare profesor si sef in spital n-a catadicsit sa vina seara la 9 cind pe fata au apuicat-o contractiile acelea din 2 in 2 min. cu durerei infioratoare... desi a fost sunat si anuntat, si a lasat-o sa se chinuie (neavind dilatatie saracuta dar contractii f dureroase la 2 min) pina la ora 6 dim. (adica ( ore!!!!) cind a nascut ca se dilatase de vreo 9 cm. va dati seama??? ala putea sa vina sa-i faca si ei o peridurala caci fata de aceea il anuntase si astepta sa i se faca si ei aceasta anestezie... insa domnul nu s-a deranjat la ora aceea...
este fara comentarii!..... ingerasu , parca tu ai fost la Marinescu si ai plecat de la el? pai daca e asa, BINE AI FACUT! caci Cerasela ne-a zis dupa aceea ca ea i-a zis din timp fetei ca Marinescu n-o sa-i vina la nastere decit daca e de garda atunci... dar fata a sperat totusi saraca...

Asta e! oricum bine ca era bine si ea si bebe dar mi-era o mila de ea prin ce a trecut... nici nu vroia sa mai comenteze prea mult si o inteleg... zicea doar ca dupa 9 ore a scos un URLET cind a iesit copilul de l-a acoperit pe micut care tipa si el acolo ca la nastere :) aaa, si a mai zis ca senzatia a fost ca a facut caca pe ea... i-a zis si moasei ca eu fac pe mine, simt clar ca o sa iasa si altceva... da n-a avut cum sa mai vada... ma rog. toate fetele spun ca senzatia la iesirea lui bebe e ca ai facut caca pe tine, asa ca nu ma mai mir, ci ma gindesc cum sa apuc sa-mi fac clizma inainte de nastere, asta daca mai apuc si nu ajung cu vreo dilatare prea mare la spital...

Noi sa fim sanatoase si sa auzim numai de bine!
va pup

Eu si bibisor 24 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Shobo,ma sperii
Eu sunt la Marinescu.si n-am cum sa ma mut ca el mi-a facut FIV,sunt si din provincie...unde sa ma duc
Peridurala n-o face un anestezist ce trebuie sa fie in spital chiar daca ni-i doctorul?
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Fetelor, voi aveti in fisele de la eco morfologice distanta interorbitara? Si cat este?(m-ar interesa in jurul saptamanii 26-27).

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput