Alina, nu stii Schweppes? Apa tonica si bitter lemon?
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Nu stiu chinina. Insa eu am baut bitter lemon, nu cred ca e problema n-am mai auzit pana acum .
alina
Pai despre acel Bitter Lemon e vorba Alina, si contine chinina. Sa nu mai bei in sarcina, si nici cand alaptezi.
Dr. Nayel, CFR2
Crinuta, uite-te putin aici. Poate e mai bine sa nu bei bitter lemon. Si ai grija de tine.
http://www.m-ww.de/pharmakologie/arzneimittel/antiinfektiva/malariamittel/chinin.html
Alina Maria, la 27 sapt. bebelusu ar trebui sa aiba in jur de 900g. ![]()
io si un baiatel (intr-un burtic de 27+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Am citit. Dar de unde stiai ca stiu germana?
Pai stiam deja astea, ca eu ca proasta intai am baut si apoi m-am documentat, insa de baut am baut doar 1 pahar. Pot aparea probleme dintr-un pahar?
Dr. Nayel, CFR2
Hehehe, am vazut cam de mult ce ai scris in "sondaje de opinie".
Oricum, nu cred ca e vreo problema doar de la un pahar, sigur nu are cantitatea care o descriu ei acolo.
io si un baiatel (intr-un burtic de 27+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Da Galaxy, dar ei acolo vorbesc despre medicamentele pe baza de chinina, pe cand intr-un suc nu cred sa se puna concentratie mare.
Uite, ma incurajez si eu singura...
Dr. Nayel, CFR2