Mamici de ianuarie-februarie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
oana cretu spune:
Crinuta, pai am zis ca vreau doar daca e neaparat nevoie, desi acum zic asa, si maine zic ca nu mai vreau. De aia am si pomenit de visul meu. Depinde ce o sa fie pe moment, atunci. Oricum, pentru nasterea naturala raman, decizia asta nu mai mi-o schimb. Ai vazut ca, Catalina a zis acelasi lucru pe care mi l-a zis si mie dr si moasa. Desi pentru ei ar fi mai comod sa nastem prin cezariana, cum exista riscuri mari, nu sunt de acord.
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
cocolino spune:
Andrutza, daca vreau pot face o ecografie acolo, fara probleme... insa nu morfo..Eu deja m-am programat la morfo pe 12 nov, la Mediplus... Dar as fi vrut sa pot afla greutatea si lungimea bebelinei si la o eco normala...
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Leta spune:
va multumesc frumos pentru indrumarile catre Diagnosis. Abia astept sa ma duc miine, sa ma linistesc.
Am fost la dr. pe la 7.30 - 8.00 si cred ca mincasem ceva inainte...dar nu sint sigura. Oricum, a zis ca il intereseaza stomacul, diafragma si fluxurile...
Cf. ecografului de la Elias bb are 1,030 kg. Nu este insa un ecograf performant, de multe ori mi-a spus dr. ca mare lucru nu poate spune acest aparat. S-a uitat destul de mult la stomac, dar tot nu il vizualiza cum trebuie si nu era multumit...de-aia m-a trimis la dr. Iosup.
Stiu ca un eco performant este la Giulesti si altul la Filantropia parca...dar tot la Iosup e cel mai bine.
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias
Megg spune:
buna fetelor,
Coca, abia acum am citit mesajul tau de vineri. Da, stau langa Politehnica, langa scoala din spatele blocului cu Romstal... nu stiu sa-ti zic mai exact. De la mine mergi un pic si intri in curtea Politehnicii.
Nu mai stiu cine intreba, am vazut si eu mag. Piciul mentionat de tine, de langa Mega Image, e dupa Flanco.
Adita, Badea mai e si seful sectiei din cate stiu.. asa e cu medicii astia "f. ocupati".
La mine netul asta face figuri. pierd mesajul pt. ca se blocheaza..
Megg 27+ si bb Mara
coraly spune:
Irina, patutul pe care l-am cumparat eu este cu un singur nivel, si nu prea stiu de unde as putea cupara kitul respectiv. Cert este ca eu vreau sa iau si patut de lemn, asa ca m-am gandit ca o sa folosesc patul pliant doar pt. deplasare (parinti, socrii) si probabil o sa mai pun o saltea peste cea existenta, care e cam subtire.
Tu stii ca se poate cupara separat kitul acela pt. al doilea nivel?
Coraly, 30+
cocolino spune:
Tomasa, Coraly patutul de Chicco din Carrefour, are si un nivel 2,insa ptr copii pana la cel mult 5 luni...Nu stiu daca merita sa dai 2.000.000 ptr 4-5 luni,ptr ca apoi sa cumperi altul? Ptr ca daca le insumezi ajungi la 6-7 mil cat poti da de la bun inceput pe un patut care se poate folosi pana la 1 - 1.5 ani..Asta e parerea mea...Intrati pe site-ul bebelusultau.ro si gasiti acolo patuturi ptr toate gusturile si buzunarele!
Coca 27 saptamani si
dragalasa
tomasa spune:
Coraly, eu cred ca se poate cumpara de la magazinul Chicco, care este pe langa Ateneu. E un magazin micut. Daca pot incerc sa trec eu azi pe acolo si iti scriu maine amanunte. In general stiu ca exista kituri inaltatoare care se pot cumpara separat. Eu de exemplu am vazut la mag. Loris si la Cora dar erau marca Cam si costau in jur de 1.400.000, ceea ce mi se pare mult, tinand cont de faptul ca un patut il gasesti la 2.000.000 lei. Asa ca ma gandesc ca si Chicco ar trebui sa aiba si poate mai ieftin.
Daca nu au, sunt sigura ca se potrivesc si cele de la Cam doar ca mi se par scumpe.
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica
cocolino spune:
Megg, eu mag Romstall nu stiam decat la Lujerului..Langa Politehnica...nu stiu altul.Mai da-mi un pucnt de reper: benzinaria Mol, Agip, Lic Tudor Vladimirescu...
Coca 27 saptamani si
dragalasa
Megg spune:
Coca, pai da, la Lujerului. Si daca o iei pe langa blocul Romstal pe straduta, dai de o scoala si dupa aia de blocul meu. Dupa pasarela aia pe care iesi in statie la tramvai sau la Sir...
Megg 28+ si bb Mara