Mamici de ianuarie-februarie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Coco, la mine problema cu nasul infundat este poveste lunga de ani de zile, pe care am rezolvat-o in AS. Norocul meu a fost ca inainte sa raman insarcinata am folosit picaturi Flixonase( aduse de acolo de sotul meu), si ajunsesem sa pun cate o picatura in fiecare nara doar seara la culcare, in restul zilei fiind ok. Inainte de asta, puneam Bixtonim din ora in ora.
Problema este ca am racit aici acum vreo 2 saptamani, si atunci am apelat la Olynth( pt copii) tocmai in ideea de a folosi doar 2 zile, pana trece raceala. Ei bine, a trecut, insa eu tot mai simt nevoie cel putin odata pe zi sa pun cate o picatura, si asta ma sperie, ca nu vreau sa ajung de unde am plecat. Nu cred ca Olynth afecteaza fatul in vreun fel, e slab, insa, nici sa ajung iar dependenta nu vreau.
Andrutza, tie ti-a iesit parca listeria tot 1/160, nu? Tu ai mai repetat-o?
Si mie mi-a spus dr meu tot la cel cu ce ti-a spus tie dr tau, ca in majoritatea cazurilor iese asa. Eu am repetat-o si a iesit la fel, cu recomandarea sa o repet dupa 6 saptamani.
Culmea e ca am vazut la mamici de martie aprilie o fata careia i se daduse tratament pentru acest titru, si am fost foarte mirata, mai ales ca acest titru nu e pozitiv, si nu necesita tratament.
Eu una nu am facut nimic, doar o tin sub observatie cu analize.
In rest va anunt ca am devenit anchilozata rau, ma dor toate, abia ma aplec, am ajuns ca o baba de 100 de ani. Mama rade de mine si ma intreaba ce voi face in luna a 9-a. Bine ca nu mi s-au umflat picioarele, ca asta mai lipsea.
pupici
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
crinuta spune:
Coraly, dar de ce nu a cerut epidurala? Eu stiam ca asa e, am citit suficiente povesti pe forum.
Epiziotomia asta e on pacoste, si se vindeca foarte greu.
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
coraly spune:
Pai asta e ca ea vroia epidurala, dar fiindca a mers asa usor pana la 8 cm, au convins-o sa nu mai faca, ca nu mai dureaza mult. Poate ca, in conditii normale era adevarat, dar la ea s-a complicat problema cu expulzia, si dupa aia era prea tarziu sa-i mai faca, ca si asa nu putea impinge suficient, dapoi daca mai era si anesteziata... nu mai simtea nimic..
Oricum i-a fost foarte greu, a avut ghinionul asta ca nu a iesit copilul, nu se stie exact din ce cauza, ca totul era normal, colul dilatat, copilul bine pozitionat, nu si-au putut explica...ori era el mai lenes, ori cine stie ce conformatie are ea, poate era prea ingusta in bazin, Dumnezeu stie, cert e ca i-a fost foarte foarte greu.
Coraly, 30+
tomasa spune:
Mie nu-mi raspunde nimeni...
. Voi chiar m-ati uitat 

! Lali, cat aveai colul la ultima eco la Pop? Please...
Crinuta la titrul de 1/160 nu se face tratament. Inseamna echivoc, eu asa stiu. Si mie mi-a iesit asa prima analiza si dr. mi-a spus ca e ceva normal, ca majoritatea asa avem si nu se face nici un tratament, doar se tine sub observatie (asa cum ti-a spus si tie) iar cand am repetat aveam negativ.
Probabil dr. fetei aleia era exagerat
.
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica
cocolino spune:
Toamasa,[ pup] eu ti-as raspunde,dar nu stiu ce sa-ti spun.... Nu mai plange ,nu vezi ca fetele nu s-au trezit???
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Leta spune:
Draga Tomasa, la prima mea eco (13 s) colul era 4,1, la a doua (22s) era 3,8.
Din cite stiu eu, nu trebuie sa scada sub 3. Daca se intimpla, e nevoie de odihna la patut si se poate lungi la loc.
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias
tomasa spune:
Multumesc frumos Coca
, sufar de mania persecutiei
.
Irina, 28+ sapt.
Leta spune:
Eu am fost simbata la dr. (la spital), mi-a facut o eco si nu i-a placut ceva la stomacul bebelinei
, astfel incit m-a trimis sa mai fac o morfologica. M-am programat miine la dr. Iosup, la Diagnosis, dar am inteles ca sediul nu mai este pe bd. Mircea Eliade, ci pe Floreasca 60.
Calea Floreasca e lunga...imi puteti da vreun punct de reper, sa nu bananai de nebuna miine pe acolo? E vreun magazin prin preajma, cladirea are ceva special?
Pliiiiiizzzzzz
Multumesc
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias
Lali spune:
Buna, fetelor !
Crinuta, iti sciu dupa-amiaza exact cat are colul, dr. Pop a spus ca sa nu ma agit, doar sa stau mai linistita, fara efort fizic, ceea ce si fac. Oricum merg maine la dr. Anca cu rezultatele de la analize si cu ecografia si imi va spune el daca am nevoie de repaos total, eu nu prea cred... Nasul infundat poate sa se datoreze in afara de raceala si aerului prea uscat din incapere. Incearca si sa tii vas cu apa pe calorifer, poate ajuta putin si scapi de picaturi.
Simona, multumim de aprecieri,
de la Rares.
Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal
tomasa spune:
Pupici si tie Leta. Stiu si eu chestia cu scazutul sub 3, dar din pacate la mine este sub 3 de muuuulta vreme si de-aia stau acasa, mai mult in pat. Asa ca vroiam sa stiu de la fetele care au aceeasi problema (statul in pat din cauza colului scurt) ce "dimensiuni" au ele...
Multumesc mult oricum!
Irina, 28+ sapt.