Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

bits, Doamne ajuta!

ne gandim cu toatele la tine! iti trimitem din energia noastra pozitiva! (fetele, asa facem, da?!)

......................

miche, tie iti trec mami durerile dupa ce iei no-spa?
mie mi-a mai dat dr acum o luna si niste supozitoare antispastice, dar nu le-am luat... cred ca e momentul...

tot ma doare incontinuu ... jos, chiar deasupra pubisului... nu stiu ce sa zic... oricum, mi-e muuuuuuuuult mai bine ca ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bits, scumpi, o sa fim cu gandul la tine si ne rugam ca totul sa fie bine si sa ai o nastere usoara. Abia asteptam sa ne dai vestea cea buna. Curaj, ca totul va fi bine.

36 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

bits mult curaj si sa fie intr-un ceas bun. sa ne trimiti dni veste prin cineva si s intrii s ane opvestesti dupa aceea.
TINEM PUMNIIIIIIIIIIIIIIII

anne-marry 32 sapt DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

buna fetelor.
as vrea mai intai sa urez bun venit noilor venite ...si felicitari pt noile mamici[bis.].
noi din nou la munca , de asta data toata ziua.
referitor la ovule, am reusit sa zicem aseara sa bagam jumate...am stins lumina , am inchis ochii si in final a intrat dar..nu ..a " aluncat"- a ramas un pic la intrare.
in rest suntem bine ,un pic obositi cred ca luni ..se termina si reforma casutei noastre.
o sa va trimitem poze.
pupici de la vivi si burticel de 36 sapt si 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Miche, stai cuminte!! Cum adica contractii multe si dureroase?? Ai facut efort, nu ai fost cuminte? Stai numai in pat ca mai avem pana la termen..
Pe 4 noiembrie o sa stiu si eu ce si cum pentru ca daca imi raman valorile indicilor de rezistenta la arterele uterine marite s-ar putea sa nasc mai repede.. Adica peste 2 saptamani. Vom vedea..
Eu nu prea ma vad mamica, dar sunt foarte curioasa cum o sa fie si ce o sa simt..
Si eu sunt umflata... dar cu tensiunea vad ca stau bine deocamdata..

Eliza - 34 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Io zic c-am fost cuminte.... (nu foarte , e adevarat) dar am aceeasi problema cu tensiunea in arterele uterine..
si mi-a zis doctorita : hai , inca 2 saptamani, te rog!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

mie mi-a mai dat dr acum o luna si niste supozitoare antispastice, dar nu le-am luat... cred ca e momentul...

tot ma doare incontinuu ... jos, chiar deasupra pubisului... nu stiu ce sa zic... oricum, mi-e muuuuuuuuult mai bine ca ieri...

Inainte imi trecea mai repede , dar vad ca acum nu prea... si m-am saturat de ele.
Da , si mie mi-a dat supozitoare (scopantil , parca) ..si la fel ..cred ca e cazul sa le folosesc
Si asta mic misca...
Si am avut azi o sangerare cu f putina "gelatina"...(ma gandeam ca e o particica din dop)
Sunt nerabdatoare sa-mi vad puiul dar vreau sa fie sanatos si desteptu' de sotul meu ma acuza intruna ca nu stau destul in pat si ma ameninta cu legatul....

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

quote:

bits, Doamne ajuta!

ne gandim cu toatele la tine! iti trimitem din energia noastra pozitiva! (fetele, asa facem, da?!)

......................

SIGUR CA DA!

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ele

Miche, tocmai am citit mesajul postat de tine. Cat de mare ai avut tensiunea??
Si eu sunt un caz care ma si umflu si imi creste si tensiunea (cea mai mare am avut-o 14 cu 9). Binenteles ca mi-au zis sa reduc cantitatea de sare, dar ce am observat: nu e sarea de vina ci creierashii nostri. ne agitam mult si ne facem o mie de grija din toate iar atunci tensiunea creste.
Elena, 38 sapt, DPN-5nov

Cred ca ai dreptate. Nici eu nu consum sare decat f putin , in schim creierasii , vai vai.
Si inca ceva. Cand am intrat in spitalul municipal , in curte m-au inconjurat 4 caini care vroiau sa ma manince cu bebe cu tot..
Am murit de frica! Si am si plans.. A venit un paznic si i-a alungat .
Nici in curtea spitalului nu avem siguranta..Vroiam sa merg direct in cabinetul lui Oprescu sa fac reclamatie , dar eram deja in intarzaiere si ma astepat doctorita.
Si nu e de mirare ca am avut tensiune 13 cu 8
Mi-am mai luat-o odata in seara asta si o aveam 10 cu 4... deci un pic mai bine

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Miche

quote:

Inainte imi trecea mai repede , dar vad ca acum nu prea... si m-am saturat de ele.
Da , si mie mi-a dat supozitoare (scopantil , parca) ..si la fel ..cred ca e cazul sa le folosesc
Si asta mic misca...
Si am avut azi o sangerare cu f putina "gelatina"...(ma gandeam ca e o particica din dop)
Sunt nerabdatoare sa-mi vad puiul dar vreau sa fie sanatos si desteptu' de sotul meu ma acuza intruna ca nu stau destul in pat si ma ameninta cu legatul....

miche, si mie imi trecea inainte cu no-spa, acuma vad ca nu... eu chiar stau numai in pat (aproape), adica ma mai apuca sa spal un geam, etc (de-ale instinnctului de cuib;) dar ma rupe durerea

de la mine pt sotu tau:

spune-i ca e pt binele copilului sau nu al vecinului... pe mine, dimpotriva, sotul ma cearta cand ma ridic... e drept ca ma si doare...

scopantil cred ca sunt si ale mele... am o sacosa!

stai in pat, te rog eu!

ne vedem pe 27 nov la municipal, da?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna vivian
vrem pozici, da cum sa nu!

ce mai face bebe mic?

anne-marry 32 sapt DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput