Copilasi de Aug-Sept 2003 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Danat, uite ca mai gasesc o asemanare a Silviei cu Raducu(cuscro, stai linistita ca nu-l furam)...si ea face mai nou fitze la masa, nu are rabdare sa stea numai daca are ceva ocupatie. Altfel se ridica in picioare in scaun si vrea sa coboare. Iar cu reclamele...e fana! Poti sa o strigi cat vrei, ca nu te baga in seama!

Ce sa mai spun...a descoperit mai nou ca are gauri in urechi(si nu cele de la cercei:)) ) si incerca sa-si bage in urechi pietricele si flori!

Dana-ene, sunteti bine???

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simanoro spune:

Miha, Anny, multam pt informatii - asa-s preturile si aici. Numa' ca io cumpar 3 pachete de pampers de 80 buc, 6-8 pachete de servetele umede precum si altele (in cantitati industriale)...

Si se mira Danateul ca-s sfrijita... Iaca de ce... Prin urmare, daca doriti o cura de slabire, faceti si al doilea bebe... Priveste mai atenta pozele si vezi si cearcanele! Ca sa nu mai spun ca am inceput sa folosesc creme antirid... Desi se mai intampla sa sune cineva la usa, sa deschid si sa fiu intrebata: "Parintii sunt acasa?" "A! Esti babysitter!"

Danat, Dani a racit initial. Avea muci pana-n barba (uneori pan' la genunchi) si l-am tratat singurica: Eferalgan din 6 in 6 ore alternat cu Nurofen, Pivalone cu neomicina in nasuc. Dupa 3 zile de tratament, in loc sa treaca raceala, s-a agravat. Copilul plangea de 48 de ore si incepea sa faca febra. Am alergat repejor la dr, l-a consultat si, cand l-a apasat pe urechi, a tipat de parca-l lovise trenul...
Uite asa a descoperit dr ca are otita. Acum se simte foarte bine, dupa numai 1zi jumate de tratament.
Referitor la faptul ca nu-mi seamana puii, sa stii ca si eu am mari semne de intrebare... Dar e absolut imposibil sa mi-i fi schimbat la maternitate, ca numai eu am nascut baiat si fata in saptamana respectiva, ditre 7 care am avut gemeni...
Dar Dani e la fel de capos ca mine, asa ca sunt sigura ca-s ai mei!

Stefi face mari progrese din punct de vedere al limbajului. Sa fereasca Sfantul ce-i la gura ei... Desi, sa mor de pot reproduce sau intelege ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Fetelor, sa ma kk si eu pe mine cu zgaltaiala asta! iar Petra era la mama (bafta ei ca ai mei stau la casa), da in cele cateva secunde ma gandisem deja ca ce se va face ea fara parinti!!! Of, tare nasol se simte la 7!

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Iata ca am aparut si eu prin peisaj, dupa o saptamana istovitoare, in care am reusit sa mai citesc cate ceva din ce ati scris, pe ici, pe colo, insa de cate ori m-am apucat de scris, venea cineva si ma intrerupea... Acum, fiind vineri si trecut de ora doua, m-am mai linistit putin...
Ieri, noi am facut Trimovaxul si am facut un circ in adevaratul sens al cuvantului. Teodora a recunoscut imediat locul unde a fost intepata luna trecuta pentru vaccinul de un an, iar acum a inceput sa urle de-a dreptul. O ora, pana ne-a ajuns randul, desi aveam programare, mi-au iesit ochii, nu stiam cum s-o potolesc. Reactii inca nu am avut, dar, oricum, medicul mi-a zis ca acestea apar intre a 5-a zi si a 14-a, cca atunci trebuie s-o urmaresc, caci s-ar putea sa faca febra, sa raceasca sau chiar sa fac o forma usoara de rujeola. Sper sa trecem cu bine peste asta si sa nu mai avem nimic! Medicul mi-a zis sa nu ma ingrijorez, cica sa-i administrez doar Nurofen sau supozitoare si, daca tuseste, sa-i dau Stodal. Dar eu sper sa nu avem nimic...
La cutremur, m-am speriat rau. Teodora adormise, taica-sau la fel, iar eu, beneficiind de putina liniste, am zis sa ma amuz putin cu ceva pe la televizor. Unde credeti ca deschid? La Euronews, unde dadeau aia un reportaj cu cutremurele din Japonia! Imi zic in gand: "Sper sa nu fie si la noi vreunul", apoi, indispusa, ma indrept spe bucatarie, ca sa-i fac supica fetei pentru a doua zi. Chiar atunci, blocul a inceput sa se zgalĺie, iar eu nu stiam daca ma clatin din cauza autosugestiei mele (reactiei la ceea ce tocmai vazusem la TV) sau totul se intampla in realitate. cand am realizat ca e pe bune, urlu ca nebuna: Cutremur!" si ma arunc in dormitorul fetei, ca s-o iau de acolo. Nu era in pat si am intepenit! In disperarea mea, nu-l vazusem pe tati cu cea mica in brate (inca dormea) sub grinda... Mi-a zambit, iar eu am inceput sa fug dupa catel ca sa-l iau in brate, ca doar face si el parte din familie, nu? Ei, cam asa fuse... Sper sa nu mai avem parte de asa ceva, ca innebunesc!
Am vazut si eu pozele de la intalneala si mi-auplacut foarte mult. toti bebeii sunt superbi! Eu n-am putut ajunge, fiindca papusa mea a adormit chiar pe la 3, iar tati nu m-a lasat s-o iau adormita si s-o duc in parc... Poate alta data, cine stie?!
Facem progrese zi de zi, ca de altfel, toti bebeiiĆ acum bem apa cu canita fara cioc, spunem clar apa cand vrem sa bem apa, papa, cand vrem sa mancam si ate cand vrem lapte. a inceput sa se joace si cu jucariile, ea care pana acum nu le acorda mai mult de un minut atentie. Si-a descoperit o brasca testoasa cu cheita pe care o are de pe la 4 luni si e foarte incantata! eu sunt incantata ca sta singurica in living si se joaca, cel putin jumatate de ora, timp in care pot sa-mi fac niscaiva treburi... Merge bine si chiuie cand traverseaza casa de la un capat la altul, mandra tare de reusita ei, face curat (ia ciorapii lui tati –murdari– pe care ii gaseste intotodeauna in cosul de rufe si freaca mobila din casa, matura si farasul din buctarie, cu care strange, chipurile, gunoiul de pe hol, iar parchetul( cum vede usa deschisa la baie, tasneste acolo si ia mopul), il freaca cu mopul... papa binisor, dar eu, sincera sa fiu, nu stiu ce sa-i mai gatesc, poate imi mai dati si voi vreo idee.
Hai ca ajunge cat v-am plictisit! Va pup,
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Iata ca am aparut si eu prin peisaj, dupa o saptamana istovitoare, in care am reusit sa mai citesc cate ceva din ce ati scris, pe ici, pe colo, insa de cate ori m-am apucat de scris, venea cineva si ma intrerupea... Acum, fiind vineri si trecut de ora doua, m-am mai linistit putin...
Ieri, noi am facut Trimovaxul si am facut un circ in adevaratul sens al cuvantului. Teodora a recunoscut imediat locul unde a fost intepata luna trecuta pentru vaccinul de un an, iar acum a inceput sa urle de-a dreptul. O ora, pana ne-a ajuns randul, desi aveam programare, mi-au iesit ochii, nu stiam cum s-o potolesc. Reactii inca nu am avut, dar, oricum, medicul mi-a zis ca acestea apar intre a 5-a zi si a 14-a, cca atunci trebuie s-o urmaresc, caci s-ar putea sa faca febra, sa raceasca sau chiar sa fac o forma usoara de rujeola. Sper sa trecem cu bine peste asta si sa nu mai avem nimic! Medicul mi-a zis sa nu ma ingrijorez, cica sa-i administrez doar Nurofen sau supozitoare si, daca tuseste, sa-i dau Stodal. Dar eu sper sa nu avem nimic...
La cutremur, m-am speriat rau. Teodora adormise, taica-sau la fel, iar eu, beneficiind de putina liniste, am zis sa ma amuz putin cu ceva pe la televizor. Unde credeti ca deschid? La Euronews, unde dadeau aia un reportaj cu cutremurele din Japonia! Imi zic in gand: "Sper sa nu fie si la noi vreunul", apoi, indispusa, ma indrept spe bucatarie, ca sa-i fac supica fetei pentru a doua zi. Chiar atunci, blocul a inceput sa se zgalĺie, iar eu nu stiam daca ma clatin din cauza autosugestiei mele (reactiei la ceea ce tocmai vazusem la TV) sau totul se intampla in realitate. cand am realizat ca e pe bune, urlu ca nebuna: Cutremur!" si ma arunc in dormitorul fetei, ca s-o iau de acolo. Nu era in pat si am intepenit! In disperarea mea, nu-l vazusem pe tati cu cea mica in brate (inca dormea) sub grinda... Mi-a zambit, iar eu am inceput sa fug dupa catel ca sa-l iau in brate, ca doar face si el parte din familie, nu? Ei, cam asa fuse... Sper sa nu mai avem parte de asa ceva, ca innebunesc!
Am vazut si eu pozele de la intalneala si mi-auplacut foarte mult. toti bebeii sunt superbi! Eu n-am putut ajunge, fiindca papusa mea a adormit chiar pe la 3, iar tati nu m-a lasat s-o iau adormita si s-o duc in parc... Poate alta data, cine stie?!
Facem progrese zi de zi, ca de altfel, toti bebeiiĆ acum bem apa cu canita fara cioc, spunem clar apa cand vrem sa bem apa, papa, cand vrem sa mancam si ate cand vrem lapte. a inceput sa se joace si cu jucariile, ea care pana acum nu le acorda mai mult de un minut atentie. Si-a descoperit o brasca testoasa cu cheita pe care o are de pe la 4 luni si e foarte incantata! eu sunt incantata ca sta singurica in living si se joaca, cel putin jumatate de ora, timp in care pot sa-mi fac niscaiva treburi... Merge bine si chiuie cand traverseaza casa de la un capat la altul, mandra tare de reusita ei, face curat (ia ciorapii lui tati –murdari– pe care ii gaseste intotodeauna in cosul de rufe si freaca mobila din casa, matura si farasul din buctarie, cu care strange, chipurile, gunoiul de pe hol, iar parchetul( cum vede usa deschisa la baie, tasneste acolo si ia mopul), il freaca cu mopul... papa binisor, dar eu, sincera sa fiu, nu stiu ce sa-i mai gatesc, poate imi mai dati si voi vreo idee.
Hai ca ajunge cat v-am plictisit! Va pup,
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simanoro spune:

Cat timp stau copiii vostri la televizor? ma rog, cat timp lasati tel in functiune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Alexa nu are voie la televizor...cu ochii aia asa cum sunt, daca o las si la tembelizor ... ai intzeles ideea ...

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Fetelor, nu ma mai descurc cu Crina.
Dupa cum v-am mai spus, am deja o luna de cand nu o mai fac bine, timp in care doctorita spune ca nu are nimic.
A inceput cu puroi in gat, a continuat cu rosu in gat, dupa 2 feluri de antibiotice, si a ramas cu o tuse si multa flegma si muci. Am dat de toate. Ceai de macese, de ceapa, lamaie, homeopate,nici nu mai stiu... Si nu scap de tuse, flegma si mucusori. Iar noaptea din ora in ora concert. Ori mai sunt si dintii de vina, dar cine se poate uita la ea in gura?...Sau doarme prea mult ziua? Nu mai stiu...
Nu stiu, dar mi-a cam ajuns. Si mi-e tare mila de ea. Febra nu a avut si nu are...
Cu mincarea nu mai am nici o idee...Asta ar fi alta problema, ca din cauza gatului ei (si a lenei mele) nu mai trec de pasat...Crina oricum a cam renuntat la lapte.
In rest toate sunt bune...Bine ca a trecut cutremurul si ca asteptam altul ami mare...

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by iuliana

Da da, si eu am admirat pe Raducu si Andrei. Ce mai, sint incintata si geloasa pe pletele lui Andrei...eh, dar am vazut ca si Raducu are perisor mai mult si imi vine sa il musc de fundulet cu nadragii aia pe el:). Nici Silvia nu e mai prejos, dar ea e o domnisoara:)).

Eu cred ca pina la urma ies la pensie. Daca nu s-a trezit Emma de vreo 3-4 ori as' noapte...si era in pat cu mine ca tati a domit separat ca era bolnav. Incepind din seara asta o las sa plinga...nu se mai poate. Dimineata s-a trezit la 10, la 12 miriia dupa suzeta (stie unde le pun pe masa si se duce tzanc acolo si plinge sa i-o dau). Azi le-am ascuns, dar nu am avut cum sa o linistesc. Am dus-o in pat si am lasat-o sa plinga 10 minute. A plins ce a plins, s-a linistit si apoi a adormit. Acum am incercat sa ii iau suzeta din gura (inca doarme) si a inceput sa faca scandal. Cit de bine stateam noi la capitolul scapat de suzeta, acum e chin mare de cind am avut show-rile alea cu plinsetele noaptea. O mai las vreo 2 zile si incercam din nou.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Iuliana, nu te supara, dar ce-i graba asta sa-i iei suzeta? Eu i-am luat-o lui ALex pe la 2 ani si jumate. Tu te chinui, zau, pentru ei suzeta este consolare, se pot adormi singuri, si se linistesc, pai tu preferi sa te scoli de tz ori pe noapte, ca ea mititica plange dupa suzeta? Mai rau iti faci.Zic si eu, lasa-i suzeta ca-i mica inca, nu zice nimeni sa o lasi pana la 5 ani, dar Emma are un an si cateva luni. Ce-o sa faci cand o sa ai si pe bb2 si pe Emma care plange dupa suzi? Tine-o fericita, ca nu i se va intampla nimik la dintisori, pericol este (cica ) dupa 3-4 ani, cand inca mai o folosesc.
Numai bine si sarcina placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Salutare fetelor,

Danat nici Andrei nu mananca linistit, numai eu stiu ce patesc la cele mai multe dintre mese. Trebuie sa am o tona de jucarii sa i le dau pe rand, se plictiseste f repede de ele si le arunca pe jos. Trebuie sa-i dau sa manance cand jucariile sunt la el in mana, ca altfel face botic. Daca e o mancare care ii place f mult sta linistit.
Sa sti ca nu suntem gelosi tare. E scump foc Raducu, dar nici cu Andrei nu mi-e rusine
Si noi tot la etajul 6 stam. Eu, f inspirata dupa cutremur am iesit pe balconSper sa nu mai avem parte de asa ceva.

Realizari. de trei zile, dar cel mai mult astazi, Andrei a inceput si de-a busilea. Vorbeste in toate limbile, cine il intelege.

Dana-EneCe faceti? v-ati apucat de curatenie sau...?
Ati facut vacccinul? Cum se simte Oana? Andrei ii trimite pupici

Craita Multa sanatate Crinei.

SimanoroEu incerc sa nu-l las prea mult pe Andrei la TV. Oftalmologul i-a interzis, dar mai prinde cate un picut. II plac reclamele si desenele animate. Se mai uita 5 min la Formula 1.
Sanatate lui Dani. Si Andrei a fost suspect de otita, dar a fost din cauza amigdalelor umflate. Nu il dureau urechiile. Il tratezi acasa? Ii pui si picaturi sau doar antibiotic?
Preturile si la noi cam la fel. Noi luam lunar din Carrefour pampersi si servetele umede. Carnea cam aceleasi preturi spuse de fete. Sotul se ocupa mai mult de treaba asta si nu stiu exact pretul la carne.
L tine cred ca e mai greu pt ca tu cumperi dublu.
Sanatate la toti
si eu te-am admirat si nu stiu cum poti face fata cu doi. Eu abia pot cu unul si cand ma gandesc ca vroiam doi? Poate data viitoare.

Mihaela-S chiar acum ma uit la pozele noi si la cele din album Diana. Scumpa foc Silvia si ce frumos se piaptana. Si Diana e o dulce.

Stau si ma gandesc peste vreo 10 ani cat de mari vor fi copilasii nostri si cat de mult ii cunoastem, ii stim de cand erau in burtica. Peste ani si ani cine stie ce vedete o sa ajunga si o sa-mi spun "a, uite e x, il stiu de cand era mic si ce nazbatii mai facea..." E superb sa vezi atatia copii, de aceiasi varsta cum evolueaza. ii iubesc pe toti si ori de cate ori are cineva vre-o problema sunt cu sufletul la gura. Sper sa fie toti sanatosi si cuminti.

La voi cate grade mai sunt prin case?
Mai scoateti samburii de la Kiwi?

Va pup

Nicoleta si Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput