A doua sarcina dupa o cezariana

A doua sarcina dupa o cezariana | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor,eu sint insarcinata in 12 saptamini.Sint la a doua sarcina ,prima terminindu-se prin cezariana.Asta s-a intimplat acum un an si noua luni.
Este cineva dintr-e voi care e insarcinata a doua oara sau a fost insarcinata?.Vreau sa stiu cum va-ti simtit cind a inceput sa creasca burtica?A-ti avut dureri,v-a deranjat taietura?.Ma ingrozesc la gindul ca voi avea dureri si nu voi putea umbla.
O zi buna va doresc

Anca DPN 08.05.05 siBianca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu nu am avut nici o problema desi diferentza dintre copii e de 1 an si 7 luni. E drept ca am fost atenta la greutate si am pus doar 8 kg in a doua sarcina. In plus dupa a doua cezariana mi-am revenit mult mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Nu m-a deranjat cu nimic, doar ca trebuie putina atentie cand ridici greutati (cum ar fi copilutzul mai mare). Nu te astepta la nimic deosebit, sunt aceleasi simptome ca si la sarcina anterioara.
Eu am luat 10 kg. la a doua sarcina, diferenta fiind de 2 ani si 8 luni intre nasteri.
Sanatate maxima!

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La mine a fost o diferenta de un an si opt luni intre cezariene si a fost foarte bine. acum urmeaza a treia cezariana, tot la un an si opt luni de la ultima si inca nu ma deranjeaza deloc operatia(sunt in luna a saptea, deci uterul si copilul au crescut destul de mult si inca n-am nici o neplacere). Si la a doua nastere am incercat sa nasc normal, intrasem in travaliu, aveam contractii destul de dese, dar operatia tot nu ma deranja. Asa ca nu-ti face probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu sunt tot la a doua sarcina, prima fiind prin cezariana, m-am ingrasat destul de mult, 16 kg si abia sunt in 32 de saptamani, dar nu m-a deranjat nimic care sa aibe legatura cu operatia....si de data asta tot prin cezariana vreau sa nasc pentru ca vreau sa-mi leg si trompele.
pupici si va doresc la toate sarcini usoare si bb-ei sanatosi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri,sper sa fie totul in regula.
Adita,de ce nu ai nascut normal a doua oara,daca se putea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Fiindca m-au speriat doctorii, ca e mai bine sa nu risc, dar eu chiar ma simteam bine si mi-a parut rau ca am cedat insistentelor lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Eu vreau sa va spun doar ca o admir pe adita pentru curajul de a avea un al treilea bb dupa 2 cezariene . Asta imi da si mie curaj !
Am deja o cezariana , urmeaza a 2 a (din motive tehnice ) si imi puneam problema unui al treilea copil.

Sanatate si pofta de mancare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Vroim de mult timp sa postez o intrebare - "daca pot tine 3 sarcini, avand in vedere ca prima s-a terminat cu o cezariana".
Soacra mea imi spune tot timpul ca voi putea (avea voie) sa mai fac doar un singur bebe (spre disperarea mea care imi doresc 3).

Deci vad ca se poate, ca nu e problema daca sunt 3 cezariene. (poate nici nu va fi nevoie de alta cezariana, am citit ca sunt cazuri in care al 2 lea bebe se poate naste normal).

Sanatate la burtici si bebitzi!

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

O voi intreba, mersic mult!

Si tie multa sanatate si sarcina usoara!

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Spic de griu,doctorul meu mi-a spus ca are paciente si cu 4 cezariene,deci se poate dar cred ca depinde si de organismul tau.Asta numai doctorul tau iti poate spune.Trebuie sa mergi la control.
Succes!

Mergi la inceput