Mamici de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 14

Maruta spune:
salut fetelor ...
Mikyyy - ce poveste frumoasa ... cred ca trebuie sa te duci din nou la ecograf, sa-l vezi pe cel mic ... in felul acesta te-ai linisti ... eu sper din tot sufletul sa-l pastrezi pe cel mic, mai ales ca ai o familie ... si din cate se pare e chiar reusita ...
asa ca pediatra aia cred ca nu are o doaga ... auzi ce sfat ...doamne ce nebuna !
mai sunt aproape 5 zile pana la eco ... abia astept sa vina weekendul ca sa stau numai in pat ...
Maruta 5 sapt.
DPN 19 iunie 2005; UM 12.09.04

Florentina G spune:
Va pup pe toate!
In privinta kilogramelor - nici o grija - am pus doar doua pana acum, insa nu imi fac mari probleme! Daca ar fi sa tin cont de sfaturile medicului as trece direct la dieta de slabit - nu grasimi, nu dulciuri, mai putine fainoase..... eu mananc ce am pofta, fara sa exagerez insa!
Pentru fumatoare - ati reusit sa va lasati de fumat?
La mine asta a fost primul simptom al sarcinii - nu am mai suportat fumul de tigara si mirosul de cafea! Ceea ce ma bucura tare mult ca m-a dus la renuntare fara nici un efort!
Maine mergem si noi sa-i auzim inimioara lui bebe - bineinteles emotii cat cuprinde!
Va pup pe toate! Aveti grija de voi si de bebei! Rasfatati-va cu tot ce e mai bun!
Tina

matilda spune:
Buna burticilor
Cutremurul l-am trecut cu bine dar eu stau la etajul opt si am fost si singura acasa. Recunosc ca starea de spaima a fost amplificata de faptul ca am fost singura acasa dar asta este, am fost "barbata". Cu kilogramele stau bine nu cred ca m-am ingrasat dar nici nu pot spune ca am o pofta exagerata de mancare. Doar dimineata este momentul in care pot spune ca trebuie neaparat sa mananc. Cel mai mult imi place sa mananc acru. Vroiam sa va intreb daca aveti medici care considera ca eco trebuie facuta lunar. Eu am 10 saptamani si nu m-a trimis sa fac decat una singura.
Vroiam sa va mai intreb daca vreuna dintre voi ati avut probleme ca uterul sa fie inflamat. Eu am aceasta problema si mai mult la eco mi-a spus ca exista o lama fina de lichid. Am fost cu rezultatul de la eco la medic si mi-a spus ca trebuie sa am mare grija sa nu racesc pentru ca pericolul cel mai mare ar fi sa pierd sarcina. Dar de la ce a aparut aceasta situatie nimeni nu a stiut ce sa-mi spuna.
Va pup si astept un rapuns de la voi. Mati (dpn 29 mai - 10 saptamani)

at andreea spune:
Credeam ca sunt singura careia i se face rau cand deschide frigiderul. Am zile cand nu cred ca mananc 1000 calorii, desi burtica mi se rotunjeste si nu mai incap decat in niste pantaloni de cand eram cam prea supraponderala. Vomez, am arsuri stomacale.
Am luat in greutate 3 kg in primul trimestru, care este perfect normal. Am o rugaminte-nu va crizati si nu va speriati ca va ingrasati. Pentru bebe este absolut necesar sa aiba culcusul pufos si sa nu uitam ca depozitele facute acum vor folosi in perioada alaptarii.
Asta va spune o persoana f. inalta si osoasa care de la 105 a ajuns la 75 numai prin sport si un pic de cura, in 6 luni. Va veti putea recupera silueta cu un pic de disciplina dupa intarcare, asa ca va rog frumos nu ma amarati.
Cel mai important acum este bebelusul.
pontImpotriva constipatiei beti cantitati mari de lapte.
Mickyyy-doctorita ta este dusa cu slepu'-daca nu exista probleme medicale nu are nici un drept sa intervina cu alte chestiuni care tin de familia voastra.

tora97 spune:
Buna fete si burtici....
noi sintem bine.. cred. Exceptind faptul ca ieri am "picurat" cam toata ziua (azi parca s a oprit) si durerile de burtica totul ar cam fi ok Nici greturi nu prea mai am si m au lasat in pace si durerile de spate
Fetele, cind ma ridic brusc de pe vreun scaun, ceva, ma taie o durere in zonele inghinale, de ma indoaie Voi patiti la fel?
mi se pare straniu, insa parca acum as fi insarcinata prima oara!!
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

monu spune:
ola fetelor, l-am vazut ieri pe bb la echo si i-am vazut cum bate inimioara, faza la care sotul meu s-a emotionat atat de tare incat i-au dat lacrimile. are 7 sapt si 3 zile. sper sa fie bine.
aveti idee ce inseamna lacuri vasculare pe placenta?
va pup
monu si bb

lauricipani spune:
Fetili, va rog, plizzzz, ajutati-ma si pe mine!
La cate saptamani de la UCM l-ati vazut pe bb la echo?
Va rog din suflet!!!
pupi
monule, BRAVVVVVO!
laurici

Cornelia spune:
Laura, la mine la 4 saptamani s-a vazut sacul embrionar si la 5 embrionul, la o ecografie intravaginala.
Pupici
Cornelia

lauricipani spune:
Cornelia, multumesc mult si te rog sa ma scuzi ca insist, 4 saptamani de la UCM sau de la fecundare?
Multumesc!
laurici

Ruxel spune:
Laurici, eu prima echo am facut-o la 5 sapt si 3 zile de la UM si dr. a zis ca e f. mic si mi-a masurat doar sacul gestational. A doua echo am facut-o alaltaieri, corespunzator la aproape 7 sapt. de la UM si 5 sapt. de la fecundare. A zis ca embrionul are 6 mm, mi l-a aratat si mie, dar sincer n-am distins nimic.
Monu unde ti-ai facut echografia cand ai vazut inima lu' bb?