Mamici de mai-iunie 2005 (4)

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33700&whichpage=1" target="_blank">Mamicilor de mai-iunie 2005 (3)
Irina,veve & croko
pozici
Raspunsuri

Mickyyy spune:
Veve... ai inchis subiectul vechi tocmai cand ma pregateam sa postez.
Si-uite-asa deschid eu subiectul mamicilor de mai-iunie.....cand nici macar nu stiu daca voi ramane una dintre ele.
Nu mai stiu cine ma intreba de medic.....la prima sarcina am mers la Radoi si am fost mai mult decat multumita. Totul a decurs super bine, nasterea a fost cat se poate de usoara (si am nascut natural, dar cu epidurala), refacerea rapida si impecabila, asa ca daca va fi sa fie sa pastrez bebelusul, tot la el voi merge. De fapt o sa ajung saptamana viitoare la el (sper sa reusesc sa-mi fac programare) sa vad si eu ce si cum e cu sarcina.
Mickyyy si
Malina Ioana (31.03.2004)

Veve spune:
Mai da,Mikkky,ca-mi place!...Uite asta-i semn de "sus" ,sa lasi tzigara aia si sa te-apuci de prenatale!
Irina,veve & croko
pozici

tora97 spune:
io te ma si pe mine....
ieri am aflat ca bebe ul are deja 7 saptamini... ne a luat putin prin surprindere, era convinsa ca are doar vreo 5
analizele in amanuntime sint facute, telefonic doctora a spus ca sint ok... gineco este ok... i a facut prima pozica
cardio.. cam ok.. nimic alarmant, care sa puna in pericol puiul ori pe mami..
desi banuiam ca am pui, abea de aseara de la confirmare m a cuprins o teama,o neliniste, de parca este primul pui. Tati este fericit, da din "coada"
Eu am doar o stare cumplita de oboseala si tensiune mica...
pupicei
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

mstroie spune:
1. nelia - UM 26.07
2. at andreea - UM 26.07
3. CRISTINEL - UM 31.07
4. DanaR - UM 2.08
5. mstroie - UM 4.08
6. Ada 74 - UM 4.08
7. micorint - UM 5.08
8. Cornelia - UM 6.08
9. simonaeus - UM 8.08
10. carolinah - UM 9.08
11. Androix - UM 11.08
12. mygirl - UM 11.08
13. Corail - UM 13.08
14. mariamunteanu - UM 13.08
15. ciupercuta- UM 13.08
16. FlorentinaG - UM 15.08
17. andutzy - UM 18.08
18. mamaruta- UM 19.08
19. gusta - UM 19.08
20. KOKO NICOL - UM 20.08
21. roisin - UM 21.08
22. Mercedes - UM 30.08
23. gabitzam - UM 30.08
24. NewMami - UM 1.09
25. babygirl - UM 2.09
26. Aurasa - UM 3.09
27. tora97 - UM 3.09
28. crissi - UM 3.09
29. monu - UM 6.09
30. iuliana - UM 8.09
31. Ruxel - UM 10.09
32. Maruta - UM 12.09
33. Medeea 76 - UM 13.09
34. andreea.a - UM 24.09
35. loreen
36. anky
37. nicodoh
38. sirod
39. nefertari
40. ade x
41. tcelen
42. karmen
42. matilda
Mari11+ saptamani

Ruxel spune:
Medeea pana la urma unde ti-ai facut analiza de sange?
Poti sa te duci sa-ti faca echografie (nu radiografie ) cu toate ca sarcina e cam mica si nu prea are ce vedea mare lucru........

Androix spune:
Buna, gravidoasele!
Ca veni vorba: eu maine anunt la munca. Mi-e o frica de mor. De fapt nu stiu de ce mi-e asa de frica. Legi care sa ne protejeze sunt destule dar cine le respecta? Problema mea nu este ca mi se vor face mizerii pana plec in prenatal. Ca sunt si eu un dracusor si musk pe cine ma calca pe bataturi Dar ma gandesc ce bine ar fi daca as putea sa stau si eu 2 ani acasa cu bebe si apoi sa ma intorc la munca fara sa-mi fie teama ca am fost de mult data afara. Este pentru prima data cand exprim aceasta dorinta cu voce tare. Asa ca vin si ma corectez repede. Macar un an as vrea sa pot sta cu bebe inainte de a ma intoarce la munca, dar sa fiu sigura ca nu sunt nevoita sa-mi schimb serviciul apoi. Deci...
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

mamaruta spune:
quote:
Originally posted by Androix
Buna, gravidoasele!
Ca veni vorba: eu maine anunt la munca. Mi-e o frica de mor. De fapt nu stiu de ce mi-e asa de frica. Legi care sa ne protejeze sunt destule dar cine le respecta? Problema mea nu este ca mi se vor face mizerii pana plec in prenatal. Ca sunt si eu un dracusor si musk pe cine ma calca pe bataturiDar ma gandesc ce bine ar fi daca as putea sa stau si eu 2 ani acasa cu bebe si apoi sa ma intorc la munca fara sa-mi fie teama ca am fost de mult data afara. Este pentru prima data cand exprim aceasta dorinta cu voce tare. Asa ca vin si ma corectez repede. Macar un an as vrea sa pot sta cu bebe inainte de a ma intoarce la munca, dar sa fiu sigura ca nu sunt nevoita sa-mi schimb serviciul apoi. Deci...
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Andreea, eu si la prima si la sarcina asta eram stresata ca aoleu cum o sa reactioneze. Aiureaaaaaa amandoi shefii chiar s-au bucurat ca se mareste familia.
Dar chiar adineauri ma intreba daca fac cezariana fac cu anestezie generala sau rahi, ca se gandea sa facem in timpul nasterii o teleconferinta.

Bafta maxima si nu iti face probleme

Medeea76 spune:
Mstroie, multumesc de urari.
Ruxel, am facut-o la Ploiesti, de-asta imi dau asa tarziu rezultatul...
Eu am scris pe ultima pagina la capitolul trecut, dar intre timp am gasit raspunsurile pe-aici, pe la subiectele vechi de la viitoarele mamici.
Eu am avut ultima menstruatie (asta inseamna UM?) pe 13 septembrie, iar ovulatia a fost in ziua 21 (deci o saptamana intarziere), adica pe 3 octombrie. Cat are bb acum? Adica as vrea sa stiu si eu cum sa incep sa calculez...
Medeea