Mamici de ianuarie-februarie 2005(47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Pai de plecat probabil c-o sa plecam la anul in toamana caci vreau ca Alex sa fie maricel, sau in cel mai grav caz il trimit pe dan inainte sa aranjeze lucrurile si abia apoi vom merge si noi. Tot pe partea franceza avem si noi vizele, dar nu ne incanta caci si eu si dan stim mult mai bine engleza. Deci s-ar putea sa stam de partea cealalta, desi prieteni buni avem si colo si colo. Vom vedea.
De cunoscut sigur ne vom cunoaste aici, caci am si nasa si moasa (asta e un obicei pe care eu nu-l inteleg la olteni) bucurestence!

Nu stiu cum sunt alte mame, dar crede-ma ca decat sa cresc un razgaiat sau un trantor...mai bine am grija de mic sa-l educ cum trebuie! Chiar de la 4-5 ani trebuie sa invete sa-si faca singur ordine in camera lui, in jucarii..etc. Poate ca am viziunea asta si datorita meseriei mele. Lucrez de ani buni numai cu copii si ...am vazut destule. Si apoi licenta mea e in psihologia copilului!!!Crede-ma ca sunt doxa...mi-a placut si am absorbit tot. Stiu ca n-o sa pot pune tot in practica, dar macar ma voi stradui.Nu vreau sa am probleme cu el cand va ajunge adolescent sau matur. Preventiv educatia e importanta.

Ingerasu'neata. Da, recunosc ca iar m-am trezit cu noaptea in cap. Chestie pe care nu o faceam inainte de sarcina. Ma trezeam si eu la ore normale...dar v-am explicat ca ma trezesc din somn cu o foame teribila.
Aoleu, am uitat sa ma vaiet! De azi dimineata dupa ce am avut un carcel la muschiul piciorului drept, cel de sub incheietura genunchiului, merg schiopatand. Nu doare tare dar...doare.
Alex se bucura de oferta voastra Cocuta caci da din picioare ca narodul!!!!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

"Cuscra" atunci nu ne mai ramane decat sa asteptam sa vedem daca si zodiile copiilor nostrii vor fi compatibile.. Daca vor fi amandoi capricorni vor avea sanse,daca unul va fi capricorn si unul varsator....AOLEU!!!!! Sigur fata mea nu va mai vedea Canada...

Coca 26 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Cornelia nu numai ca scrii prima dar ai o verva de invidiat, si mai este si inceput de WE

Andrutza normal este ca incepand cu saptamana 28 de sarcina sa mergi din 2 in 2 saptamani la control asta pana intri in 9 luni, apoi o data pe saptamna. Eu am trecut peste controlul de 28 saptamani pentru ca ma simt super, probleme nu am si insemna sa ma duc degeaba. Dar saptamana viitoare trebuie.

"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Cornelia m-am uitat si eu la pozele tale. Si am o nedumerire.

unde e umbrela?????

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Cocuta,nu cred in chestiile cu zodiile...ma amuz si eu cu ele dar, stiu atatea cazuri atipice!!!

Ingerasu'sunt plina de verva de felul meu....vorbesc mult, alerg mult, fac multe, ma agit ca argintul viu! Asta mi-e firea. Singura chestie ciudata e ca dimineata cand am deschis ochii, am si sarit din pat. N-am avut niciodata in viata mea probleme cu motaiala, cu "mai stau 5 minute", sau timp de dezmeticire. Am fost allways fresh, din prima clipa in care am deschis ochii. In schimb noaptea cand ma apuca somnul cucai in toata regula, iar noaptea de multimea grijilor mai vorbesc prin somn....hahahaha, mi-am adus aminte ca mai acum o saptamana in somn l-am pus pe dan sa bage ouale in frigider...care oua? Ca nu cumparasem si nici nu aveam altele in casa!!!! Saracul a inceput sa se obisnuiasca si sa nu ma ia in seama.
Si eu ma duc azi dupa-amiaza la control.Sper ca Alex sa fie in forma si vanjos...

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Neata! Mama, da' devreme v-ati mai pus la taclale!

Cornelia, daca te incalzeste cu ceva, si eu ma tin de gamba piciorului stang, cu un carcel minunat... daca trag degetele imediat spre picior, la 90 de grade doare mai putin... si am mai observat ceva: daca beau regulat lapte nu mai am carcei. Ieri si alaltaieri nu am baut deloc, ca am avut niste arsuri la stomac si pe gat, dar incerc azi din nou.

Lali si licuriciul ei 28+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Amary, care umbrela? Te referi la sexul odraslei mele? N-am luat poza cu ea din emotie. cand ne-a aratat la eco toate pozele si ne-am ales, la asta nu ne-am gandit...lasa ca o facem saptamana viitoare la eco morfo. promitem!Si al 15 sapt. era si cam mica...hahaha! Nu se vedea bine! Acum o sa se vada bine!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Neata!

Imi palce tare mult atitudinea ta Cornelia. O sa-i prinda tare bine in viata puiutului ca va fi independent si nu va tb, la un moment dat, sa se transfere de la dependenta de mama la dependenta de nevasta.

Banc:
Doua prietene se intalnesc. Una din ele are doi copii fata si baiat amandoi casatoriti:
-Draga, ce-ti fac copiii, esti multumita de partenerii lor?
-Fata mea a nimerit tare bine, sotul ei spala, gateste, face curat...
-Dar baiatul?
- Baiatul o duce tare prost, spala, gateste, face curat...

Lali, scuze, mii de scuze...Abia acum am citit mesajul...Iti scriu un PM.

Amaya!!!!!!!!

Pupici

simona, 26 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Cornelia eu zic ca ai devenit olteanca. Numai ele sunt "ca argintul viu". Si crede-ma ca stiu ce spun. Mama mea este olteanca.

Nici eu nu prea am stare. Ma mai surprind si acum alergind si ma "trag de urechi" pentru ca stiu ca nu am voie acum.
Iti dresc sa ramii asa!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAA, acum imi dau seama, era vorba de "noi doi si-o umbrela"!!!! Era un cantec cand eram eu mica!!!

Lali, mie imi face bine lapticul cald seara si la arsurile de pe gat!!! Le pap cu cereale nestle.

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput