Mamici de ianuarie-februarie 2005(47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Ana Maria, ABC Design este o firma nemteasca. Nu stiu cat de bune sunt ca este o firma mai nou aparuta pe piata noastra dar daca este produs nemtesc eu zic ca este bun.

Oana ma bucur mult pentru tine ca sunteti amandoi bine si ca ai revenit asupra deciziei de a naste natural. Si eu sunt adepta ei. Uitasem sa iti spun ca daca iti face epi atunci nu mai este nevoie de o alta injectie pt a nu simti cusatura dar, daca nu faci epi, cumpara-ti xilina. La taiere nu simti nimic decat un parrrrrrrr si atat ca durere nu simti deloc. Pai fii-mea a devenit o nebunatica, a mai crescut si se vede ca a inceput sa dea semne de vitezomana ca toata ziua da la pedale - a invatat-o ta-su vitezomana.
Pofta buna!

Coca mama emotii pentru nastere nu am ci doar o nerabdare "arde" in mine. Adevarul este ca m-am cam "plictisit" desi mai am 2 luni dar vreau sa-mi tin copilul in brate. Eu deja am montat patutul, hainele le-am pus in dulap la locul lor si iti dai seama ca toata ziua nu fac decat sa ma uit la ele si sa tanjesc si mai mult sa-mi simt copilasul la piept.

"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

FEtelor, cele care stati in Bucuresti..In Militari,langa Mag Mega Image de la Lujerului, exista un magazin de copii,care se numeste PICIUL,unde se gasesc carucioare asemanatoare cu cele prezentate de noi la pretul de 5.000.000 -5.500.000...Deci,din nou diferente de pret de 2-3 mil....Nu-i de colo,nu?
Acum as dori sa va intreb ceva: vreuneia dintre voi i s-a mai uscat tenul?Mie mi s-a uscat tenul foarte mult,mi se cojeste fata a treia oara in ultimele 3 luni si nu stiu cu ce sa ma mai dau pe fata...
Corneliaaaaaaa la ce te refereai cand ai spus ca asa se obisnuieste la voi si ca nasa si moasa sunt din Bucuresti???

Coca 26 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Mirela acum la inceput de WE ne "inveselesti" tu asa? Daca ti-as povesti ce am patit eu anul trecut cu sarcina extrauterina te-ai cruci de medicii astia ai nostri. Culmea ca unii dintre ei erau de la Municipal, dar asta este.

Coca, magazine Piciul exista si pe Drumul Sarii, pe Titulescu si pe Mihai Bravu vis-a-vis de magazinul Toyzone. Ma gandesc ca sunt fete interesate si este bine sa se stie. Sunt dragute si acceptabile ca pret.

"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Draga ingeras, eu n-am stiut si despre alte magazine "Piciul"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Dupa cum spuneam nu am intentionat sa sperii pe nimeni si nici sa ingrijorez pe vreuna dintre voi, doar ca ma gandeam si ma "minunam" si eu de ce i se poate intampla omului.

Mirela si Bubulina 29+

Noi 2 si Minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Coca, multam de informatie, eu stau la Politehnica, la Lujerului. Da' eu nu stiam de mag. ala, am fost la Piciul pe Mihai Bravu, ca e in zona serviciului meu.
Ingeras, daca tot ai inceput, spune cine te-a "suparat" de la Municipal? Sa se stie, nu?

Megg 27+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Epiziotomie Eu stiu de la prietenele mele ca taietura nici nu au simtit-o. poate au simtit cxate ceva la coasere. dar nu ceva groaznic. Chiar am doua prietene care n-au avut deloc probleme cu "broderia" dupa. Eu as vrea tare mult sa nasc natural si nu ma sperie deloc chestia asta.

Cu cezariana poate ca e ok dar eu m-am refacut foarte greu dupa ultimele anestezii si tare n-as mai trece prin asta avand bebe mic. As prefera sa-mi fie rau inainte decat dupa ce apare bebe pe lume. Eu nu stiu foarte sigur daca voi naste normal, depinde de opinia medicului.

Ingerasu eu iti multumesc pentru lamurirea cu ABC. Voi trece si eu pe la Piciul maine, ca e unul aproape de mine si va povestesc ce am vazut pe acolo.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Megg, unde la Politehnica????? Eu am crescut In Militari,la Politehnica, adica chiar blocul de linga actuala Policlinica DORIS... Iar ai mei inca locuiesc acolo..HEy, poate ne intilnim in parcul de la Poli cu carucioarele...Ce fain...

Mergi la inceput

megg ,cica tie iti scrisesem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am mancat, m-am odihnit un pic cat a stat George pe net, ca a plecat la munca, si acum e randul meu.

Ingerasu, da' chiar se potrivesc copiii nostri cu viteza, si asta numai din cauza tatilor. Merci, cuscra ca te bucuri pentru mine si Seb.

Ana Maria, asta mi-au spus si mie de epiziotomie.

Lali, iti multumesc ca te-ai gandit la mine.

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput