Copilul disparut
De vreo doua zile vad la Antena 1 un reportaj despre un copil plecat la iarba verde cu parintii lui si care a disparut fara urma. Trebuie sa fie groaznic sa ti se īntāmple asa ceva. Insa ma mira ca nu vad nimic īn ziare despre acest subiect si nici la revista presei. Nu mai īnteleg nimic! Pt asa ceva toata mass-media ar trebui sa intre īn alerta pt ca informatia este foarte importanta.
Eu vad doar Antenan 1 ? Voi aveti mai multe informatii? Sunt noutati?
Raspunsuri
Lorelai182003 spune:
Este vorba de baietelul acela de 5 anisori? Daca da am inteles ca au adus un clarvazator care a spus ca inca mai este in viata.
Adrian
,Alina
si sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
adrianangi spune:
Maine o sa apara un reportaj in Jurnalul National. Reporterul nostru si Simona Gherghe, cea care transmite in direct de acolo pentru Antena 1, participa si ei la cautari.
Rugaminte pentru fetele care citesc acest subiect: citeva secunde rugati-va la Dumnezeu pentru VLAD. Sa-l apere, sa-l tina in viata, sa-l ajute sa fie gasit. Va multumesc!
CristinaT spune:
Si pe mine ma framanta rau de tot subiectul.... am vazut intr-o seara un reporatj si pe pro tv. Abia asteptam sa deschida cineva subiectul!
Ma uimeste ca sa zic asa taria mamei care se abtinea sa nu planga ...
Apoi ce ma uimeste rau de tat, mamei si nimanui nu-i gasesc nici o vina, cred ca oricui i se putea intampla sa lase copilul sa se joaca langa o masina stationata...
si iarasi aseara a zis mama ca cine are relatii o mai gaseste si in seara asta la manastire... e puternica zau!!!
M-am gandit si ma gandesc o gramada la Vladut si ma rog ca parintii lui sa-l gaseasca!!! Numai fetisoara lui frumoasa o am in fata ochilor!
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
Alexa Ioana spune:
ce coincidenta... exact acuma voiam si eu sa deschid un subiect exact pe tema asta. din cauza programului f. incarcat, nu prea apuc sa ma uit la tv. doar aseara am vazut un reportaj... e infiorator. nu ma puteam opri din plans. eu nu am copii (inca... sper)dar chiar ma gandeam... as innebuni sa am in sfarsit un copil si sa i se intample ceva...
mai stiti ceva detalii ?
nu am gasit nici eu nimic in presa.
in bucuresti s'a intamplat ? sau unde ?
nu putem ajuta cumva ?
macar sa ne rugam...
Arhistefy spune:
Am urmarit si eu reportajele Antenei 1 cu sufletul la gura.
Ma rog si eu ca Domnul sa-l apere si sa-l aduca sanatos acasa.
Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.
Cu drag,
Mihaela
gandacelu spune:
fetele, dat detalii, mey!
cum a disparut?! a fost rapit? s-a ratacit?
saracii parintii... Doamne pazeste!
adrianangi, tu esti jurnalist?
sa dea Dumnezeu sa-l gaseasca bine si sanatos!
off-topic: am visat si eu azi-noapte ca am pierdut-o pe fie-mea... a fost un cosmar ingrozitor!
CristinaT spune:
dupa ce au fost la manastire au ramas langa o padure sau livada ca sa faca un gratar si copilul se juca ceva mai incolo unde la un moment dat mama a vazut si o masina stationand.
Am inteles ca l-au cautat azi noapte inclusiv cu elicoptere dotate cu detectoare de caldura!!!!
Si Oana se roaga pentru Vladut!
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
craluca spune:
ingrozitor...
de cate ori vad sau aud de astfel de intamplari ma gandesc ca ni s-ar putea intampla si noua!
sper din tot sufletul ca micutul sa fie in viata si sa il gaseasca cineva cat mai repede!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
marittamarina spune:
Parca tot aseara la stiri, nu mai stiu pe ce post,spuneau ca echipei de "cautatori" s-a adaugat si nu stiu ce fel de elicopter cu infrarosii, care ar fi depistat ceva la poalele unui deal,urmand ca toti membrii echipei de cautare, sa se indrepte acolo.....
Dar au mai spus ceva?
Poate cineva care acum este acasa, si mai urmareste din cand in cand stirile de la tv, sa ne tina si pe noi la curent.
P.S. Dar despre tatal copilului nu se spune nimic?
Marittamarina
Chuny spune:
Tatal participa si el la cautari. Si pe mine m-a frapat puterea mamei...desi nu a renuntat la cautari, pe chip i se putea citi parca o resemnare...nu stiu cum sa spun...am avut o senzatie ciudata...
In plus mai apare si masina aceea care parca ar explica disparitia...
"Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat"...parca acesta era mesajul transmis de atitudinea ai. Insa interpretarea mea e foarte subiectiva.
Of, oamenii de la noi īnca cred ca mai e siguranta peste tot.