Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by bits

pai FELIS ce mai stai mama ,da-i bataie si la frigider ca mine,vrei sa vin sa te ca tii copilul flamand?

Bits, si eu sunt fetita ascultatoare, si uite-ma cum pap si eu alaturi de voi la 11 noaptea. Si apoi cine o sa moara de arsuri...tot eu.

36 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by Ela2001

Fetelor care mai sinteti peforum la ora asta: se pare ca mi-a cazut si mie dopul!!!!
Acum vreo ora s-a intimplat. La inceput a fost o secretie relativ gelatinoasa, in unele locuri transparenta iar in altele rozalie si cu firisoare de singe. Dar Bits am vazut ca tu ai scris ca la tine a fost ca o gelatina, destul de consistent.
Acum secretia e destul de apoasa si amestecata cu singe.
Ce ziceti e dopul?

Ela, eu zic ca daca e gelatinos si cu firisoare de sange, clar trebuie sa fie dopul. Asa ca esti aproape de marele eveniment, mai ales ca vad ca esti in saptamana 39. Nastere usoara sa ai si sa ne tii la curent.

36 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai frate ploua cu dopuri si la mine 'nic.
Sapt. 39 si dopu' meu e la locul lui fara probleme. Iar Alexutzu'n-a auzit inca de notiunea de coborat sau angajat.
Pai io cand mai nasc...

in a 39-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna dimineata Mai dar nu ave-ti somn deloc se pare, chestia cu dopurile se pare ca devine o problema serioasa; lasati dragelor ca si daca nu-l vedeti pe "nenea dopu" la culoare tot o sa nasteti, nimeni nu va ramane nenascuta pana la Craciun(fiinda tot asteptam cu toatele marea sarbatoare sa ne tinem bebei in brate)
Vivian bine ai venit printre noi; nastere usoara si bebe sanatos; Vivian daca medicul este inteligent si va proceda cum trebui nu ai sa simti taietura; prectic taietura trebui realizata in timpul contractiilor; in cazul rupturii sar putea sa auzi o paraitura, dar durerile travaliului vor combate durerea din timpul rupturii, dar apoi refacerea dupa o cusatura de ruptura NO COMENT, dar poate ca vei fi mai "buna de carne"
si te vei vindeca repede
Bits si Fulguletz nu va mai face-ti probleme de genul ca daca nu sunte-ti in tara voastra nu o sa va descurcati cu limba; sa vede-ti ca va va veni imediat pe limba lb. respectiva a tarii in care locuiti, ptr. ca in jurul vostru sunt numai asistente si medici ce vorbesc lb. respectiva, si va veni o putere psihica incat nici nu va ve-ti mai recunoaste; eu una la nasterea lui Arisa vorbeam numai lb. lor, si spuneam intr-una "mor, mor, mor", si asistenta imi raspundea ca nu o sa mor si ca sa imping, si atunci am realizat de ceea ce spun, mi s-a facut rusine de mine, si am impiiiiiins si gata
Camy nastere usoara si Anne-Mary dane de veste cand se va intampla marele eveniment
Ela 2001 cred ca trebui sa mai astepti pana nasti, c-am o saptamana, cu aproximatie; mai ai rabdare putin

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dragelor, am si eu o intrebare: cand o fi sa fie inceputul travaliului, atunci cand trebuie sa-ti monitorizezi contractiile si cand sunt din 10 in 10 minute trebuie sa mergi la spital - este vorba de contractii dureroase sau ne-dureroase?

Eliza - 34 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Sunt foarte putine cazuri in care contractiile de nastere nu sunt simtite deloc, dar de fapt sunt contractii de nastere, adica deja travaliul s-a declansat si dilatarea a inceput.
Cred ca in 99% din cazuri contractiile care duc la nastere, adica contractiile adevarate sunt si dureroase. Nu am auzit pana acum sa aiba cineva contractii nedureroase (adica false) care sa fie regulate si sa se indeseasca exact ca si contractiile dureroase.

Eu am destul de multe contractii nedureroase, adica false si niciodata n-am avut o regularitate a lor. Pot sa am intr-o zi 2-3 si in urmatoarea 15. Pot sa fie 3 contractii intr-o juma de ora si apoi sa nu mai am nimic 4 ore. Sau pot sa simt doar cate o contractie intr-o ora. Am observat ca la mine si pozitia in care stau atrage dupa sine mai multe contractii false sau nu. Uneori si o zbuciumatura mai mare a lui bebe imi declanseaza o contractie. Daca imi incordez muschii burtii mai tare (in loc sa ma ajut de maini sau sa ma ajute sotul sa ma ridic/intorc) si asta imi poate declansa o contractie. Dar eu m-am impacat bine cu ele, atat timp cat nu ma doare, e absolut ok, n-am luat nici un fel de no-spa sau altceva si nu a mai patit nimic colul meu (cred ca e beton acolo, daca nici macar dopul nu vrea sa iasa in sapt. 39).

atat timp cat simti doar contractii nedureroase, nu te gandi o clipa ca vei naste. Doar cand incep cele dureroase asteapta-te sa inceapa toata povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by try
Am observat ca la mine si pozitia in care stau atrage dupa sine mai multe contractii false sau nu. Uneori si o zbuciumatura mai mare a lui bebe imi declanseaza o contractie. Daca imi incordez muschii burtii mai tare (in loc sa ma ajut de maini sau sa ma ajute sotul sa ma ridic/intorc) si asta imi poate declansa o contractie.

Doar cand incep cele dureroase asteapta-te sa inceapa toata povestea nasterii.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Aoleoo Try !!! Pai si ce ma fac eu care am avut o zi si o noapte plina de contractii , cele mai multe dureroase de m-au trezit?? de mai multe ori
Mie orice imi provoaca contractii... chiar si mangaierile acelea mult discutate si pe care nu m-am putut stapani sa nu i le ofer lui bebe. (mai ales ca ieri , la o miscare mai ampla i-am simtit clar genunchiul...a fost ca si cum l-am mangaiat direct si m-am infiorat )Si ma dor si oasele bazinului..si articulatiile degetelor de nu pot strange pumnul. Si analizele mi-au iesit perfect!

Eliza , cu tine ce-i la ora 2 in fata calculatorului? Te-au apucat si pe tine contractiile?

Gandacico , pe tine te mai doare?
Ma gandeam la fortele gravitationale care zici tu ca actioneaza si la tine! Pai mi-ai zis ca esti cuminte.... adica stai in pat , asa ca... pacalesti un pic forta aia!

Mie mi-e foame de mor la ora asta si.... nu mai pot sta pe scaun ..

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Uitasem sa spun ca m-am uitat la toate pozele voastre mai noi!!!
Sunteti niste adevarate burtoase frumoase cu toatele!
Si eu bineinteles!
O sa fac si eu cateva zilele astea..
Fratele meu rade de mine si zice ca am inghitit un balon si ce bine ca nu era cu heliu... ca nu ma putea dezlipi de pe tavan!!!

Si bine ai venit Vivian !

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by gandacelu

try, m-ai pus pe ganduri... la ora asta!

pai de ce nu cade dopul la mine, daca sticla e deschisa? ei? ia sa vedem...

ps: si la mine actioneaza aceleasi legi gravitationale...

Pai din cauza fortei de frecare mari
Daca forta de frecare e mai mare ca forta gravitationala... atunci avantaj dopului. Ramane acolo.

m-ai omorat! ce frecare, neica! ca nu ma freaca nimenea p-acolea!

fizica am facut si noi... mai stim si noi alea-alea... crezi ca ne-mbrobodesti asa usor?!

pai ce are f de frecare cu forta gravitationala in cazul dopului, cand dimpotriva, ar trebui sa actioneze... stai ca inteleg

try, esti fenomen, nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

s-a schimbat cumva ora? de ce mie-mi arata ora 6 pe forum si 7 pe calculator?

am si eu o contractie acuma... am visat ca am pierdut-o pe fi-mea si m-am trezit f speriata, desi o gasisem imediat
trecuse strada singura si eu alergam dupa ea, nu-mi mai pasa de burta, de nimic!
pana s-o prind, am dat de o graviduta cu o butica mare si joasa pe care (pe burtica) se asezase o albina! si graviduta o privea tare incantata!

asata-i semn de belsug! gata, a inceput sezonul la nasteri!

Mergi la inceput