Mamici de ianuarie-februarie 2005(46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Nu, Crinutza, eu imi doresc din inima sa nasc natural, e aceea m-am si stresat foarte tare cind aveam praevia. Ma interesez pentru o prietena care naste in noiembrie, la Municipal, cu dr. Protopopescu si nu stie cit sa ii dea. Ea vrea cezariana pentru ca are 36 de ani, e la primul bebe si a stat toata sarcina mai mult in pat.

In plus, mi-a zis azi ca nefacind deloc miscare, nu va fi in stare sa nasca natural.

Am intrebat si acolo si am facut si topic separat. Asteptam raspunsurile. :)

Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

din ce citesc eu pe aici , vis-a- vis de soti pot sa spun ca ma numar printre cele norocoase; ma ajuta in orce, face cumparaturi, face curatenie,mancare si cel putin o data pe luna mai vine si cu un buchet de flori,are si o zi rezervata cadourilor pt. mine si mai nou si pt. eh? mai pot sa mai zic ceva??????? ma mai supar si eu din cand in cand ca ...de , crizele astea de , pe urma imi pare rau ca "mi-am iesit din papuci".

pupici

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut burticoaselor!

In primul rand, Viktoria, felicitari pentru baietel. Invadeaza baieteii nostri Austria.

Mai fetelor, cu discutia voastra despre barbatii vostrii..., chiar ma faceti sa zambesc. Cum zice Sara, sunt si eu cu ea in acelasi club. Sunt papusa din portelan a sotului meu.

Va pup,

io si un baiatel (intr-un burtic de 26+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Fetelor, astazi am fost la control. Bebe are aproximativ 1.2kg la 26 de saptamani si 4 zile, e totul bine, doar ca de la ultima ecografie pana acum s-a transformat din fetita in baietel. Asa ca va rog sa-mi schimbati culoarea caruciorului de pe listuta. Imi pare rau ca n-am, reusit sa ajung si eu la cursurile de la Municipal. Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Wow Adita puiul tau e mare sper ca si al meu caci suntem amandoua in 26 sapt. Vineri ma duc la eco si aflu si eu ce este si cum este.O sa avem puiutul si pe dvd , super nu ?
A venit si sotul meu acasa si si-a cerut scuze pt. ieri si a spus ca intradevar eu sunt cea mai importanta persoana din viata lui si ma iubeste f. f. mult.
Nu m-am indoit niciodata de acest lucru, dar cred ca aceste mici certuri fac parte din viata in general asa ca l-am iertat.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Si al meu e mai mare ca mine...dar degeaba...la 28 de ani pare de 5 uneori.Ce-i drept ma rasfata cat poate in limita timpului si a banilor,dar are deoparte si pentru "jucariile "lui(nu va ganditi la prostii..),chestii de calculator,electronice .Patut ,caruciuoar n-am luat,nici macar nu ne-am prea uitat,dar strange bani pentu camera video si digitala,cica""sa-l filmeze pe Stefanitza la venirea acasa"
Am observat ceva...cand ne-am cvasatorit(demult),a pus sarmele in balcon pentru rufe pe inaltimea sa..deci am avut nevoie de ajutor ,ami intai pentru rufe mari,apoi si pentru mai mici.Inre timp am modificat apartamentul si sarmele nu mai exista,le pun pe calorifer,deci as putea singura...dar niciodata nu comenteaza cand ii cer ajutorul la intins.
Daca il pun sa spele o farfuri ezici ca-i cer sa sara de la etaj.....concluzia mea "cum l-am invatat"
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Multumesc mult Viktoria.

Loool, Adita, daca patesc si eu ca tine? Nu stiu sexul copilului insa stiam ca am unul...daca la aceasta eco se vor vedea doi??? E cam multa miscare, nu de alta si am pus 17 kg...

Si pe mine ma ajuta la orice jumatatea mea dar...mai bine sa nu-l laud inca

bellamia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Si sotul meu e de baza. Atata ca nu prea face nimic pana nu ii spun (de cateva ori) pentru ca pur si simplu unele lucruri nu ii trec prin cap, dar pana la urma greul el il face.

Crinuta si eu am firma. Ai cotract de asigurare la CAS ca patron? Indiferent daca contractul e ca angajat sau ca patron, cele 6 luni pentru prenatal, la fel ca cele 10 pentru indemnizatia de crestere a copilului, nu trebuie sa fie consecutive, ci doar sa fie intre cele 12 luni anterioare nasterii copilului. Daca vrei sa ma mai intrebi si altceva, cu placere. Dumnezeu stie cat am citit pana mi-a explodat capul cand am deschis firma.

Viktoria, felicitari pentru baietel!! Sa fiti sanatosi si fericiti.

Laura si in 22 sapt - dr. Muresan - Gine I Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by rachel owen

Cocolino, multumesc de raspuns. Da v-am rugat sa nu radeti , nu e vina mea ca oamenii astia de pe aici sunt asa inapoiati. La Bucuresti as vrea eu sa pot veni, asa a zis si dr cu care nasc, sa vin la control si la un eco de morfologie fetala, dar in situatia mea, imobilizata la pat, nu am cum. Si in pragul nasterii o sa ma pun pe masina, vin acolo si nu mai plec din spital decat cu tot cu bebe in brate. Stau la la aprox 450 Km de Bucuresti.

Ok, deci seaman cu sotul meu, dar suntem frumosi?
Asta inseamna ca nu va fi o problema daca bebe seamana pe el sau pe mine. E acelasi lucru

Rici 24 sapt. si "minunea lumii" din burtica

Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna seara, fetelor! Pai stati putin, eu am zis ca e copil si nu sonstientizeaza ce va insemna cand vine bebe, dar nu am zis ca nu ma ajuta. Cel puti, de cand am venit din spital, nu am spalat deloc vase, nu am facut curatenie, cumparaturi mai putin, totul a facut el. Asa ca...nimic de zis in privinta asta. Si innainte facea, bineinteles, dar nu mereu, caci nu il lasam eu, caci el munceste mult mai mult.
Va pup!

oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput