Candida albicans-crema Pimafucin??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Diana, intreaba-ti medicul despre DIFLUCAN. Este scump, dar era, putin mai demult ultima aparitie. Mie, de ex. mi-a trecut (dar nu sunt convinsa ca definitiv) cu cateva ture de Nizoral tablete si niste ovule Clotrimazol, asta dupa ce am incercat Pimafucin, altul pe care nu mi-l mai amintesc acum si Gynozol. Despre Gynozol, noroc ca mi-a spus medicul ca s-ar putea sa-mi dea prurit, si daca nu-l suport, sa-l scot (ovulul). Daca nu mi-ar fi spus, as fi crezut ca asa trebuie, nu-ti spun prin ce-am trecut, mancarimi de-mi venea sa-mi scot toate alea de pe acolo cu mana... Mie mi-a aparut candida in urma unui tratament prelungit cu antibiotice, din care cauza nu mai pot sa mai iau vreodata antibiotice. Sotului meu i-a trecut cu DIFLUCAN. ATENTIE: Nizoralul este FOARTE toxic pentru ficat. Cel mai bine, intreaba un dermatolog. Si sa nu uiti, dupa fiecare tratament terminat, fa-ti cate o lama, sa vezi rezultatul.
Candida este parsiva, dispare aparent si reapare cand ti-e lumea mai draga!!!
Sanatate multa si nu neglija!

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Diana, eu m-am tratat "asemanator" doar cu Pimafucin, dar vezi ca-i parsiva aceasta Candida Albicans, la inceputul tratamentului ai impresia ca totul s-a rezolvat, ca nu ai scurgeri, iti trec si usturimile si mancarimile, dar nu e asa, iti poate reapare in urmatoarele luni de aceea e bine ca dupa terminarea tratamentului sa mergi sa-ti mai ia o lama sa vezi daca a disparut. Ti-am spus ca eu m-am chinuit 2 ani pana a disparut. Am luat si Diflucan si eu si sotul dar tot degeaba, am mai urmat si alte tratamente. Pe mine incepuse sa ma doara in partea dreapta la contactul sexual si am facut o colposcopie, mi-a aratat Doctorul pe monitor cum eram ranita in partea dreapta acolo unde ma durea, caci Candida asta e o ciuperca si sapa in peretii vaginului, aveam chiar o rana maricica. Multumesc Bunului Dumnezeu caci de 2 ani nu mi-a mai aparut nimic. Cu Tantum Rosa, bicarbonat, si ceaiuri a facut tratament o colega de-a mea, de la ea stiu ca-i foarte bun. Daca ti-a spus sa pui 2 pliculete, pune-le fara nici o frica ca nu are ca sa-ti faca rau, ba chiar iti face bine. Succes!

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Mai am de pus o intrebare:
Voi in perioada de candida ati avut contact sexual fara prezervative? Pt. ca mie dr. Calciu mi-a spus ca daca partenerul se spala imediat dupa, nu se ia. Cum de altfel nici sifilisul.
Deci cum ati procedat??

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nizoral tablete cate 2 pe zi in priza unica, cutia are 10 tablete, deci 5 zile; local ovule cu gynozol unul pe zi seara dupa care nu te mai ridici din pat, 6,7 zile sau chiar mai bun ovule cu Betadine (vezi ca sunt inchise la culoare sa nu te sperii); nu o rezolvi doar cu tratament local trebuie sa iei si tablete oral. Te ustura pentru ca ai mucoasa iritata si folosesti un sapun neadecvat; incearca un sapun light pentru bebelusi, cu multa glicerina sau ceva gen dove; contactul sexual amana-l si tu vreo 7 zile ca nu mori; nu e indicat pentru ca transmiti si partenerului care poate sa nu aiba nici un simptom dar il ia sigur si ti-l da inapoi, deci daca vrei sex ar trebui sa faca si el tratament odata cu tine; oricum cred ca ar trebui sa faca macar cu nizoral tablete pentru ca cred ca i-ai dat deja si lui; cu perzervativ e ok ptr el; dar nu si ptr. tine esti deja super iritata nu mai ai nevoie si de acel "frecus al cauciucului"... faci cum crezi; renunta la crema; foloseste ovule si nizoral.

FFF. IMPORTANT!!! NU SE INTRERUPE TRATAMENTUL CU OVULE PE TIMPUL MENSTRUATIEI E CHIAR INDICAT SA SE FACA ATUNCI! SE TRATEAZA MAI BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

Spune-mi te rog, tu ai scapat cu acest tratament? Mie mi s-au dat Clotrimazol ovule si Nizoral unguent. Am urmat tratamentul si mi-a venit ciclul dar l-am intrerupt. Oricum mai aveam doar 2 ovule, deci era aproape terminat. Mi-e teama sa nu fi aparut iar, caci au inceput niste usturimi si mancarimi usoare. O sa ma duc azi iar la control. Sa-mi dea si tablete?

Multumesc
Catalina

quote:
Originally posted by lachione

Nizoral tablete cate 2 pe zi in priza unica, cutia are 10 tablete, deci 5 zile; local ovule cu gynozol unul pe zi seara dupa care nu te mai ridici din pat, 6,7 zile sau chiar mai bun ovule cu Betadine (vezi ca sunt inchise la culoare sa nu te sperii); nu o rezolvi doar cu tratament local trebuie sa iei si tablete oral. Te ustura pentru ca ai mucoasa iritata si folosesti un sapun neadecvat; incearca un sapun light pentru bebelusi, cu multa glicerina sau ceva gen dove; contactul sexual amana-l si tu vreo 7 zile ca nu mori; nu e indicat pentru ca transmiti si partenerului care poate sa nu aiba nici un simptom dar il ia sigur si ti-l da inapoi, deci daca vrei sex ar trebui sa faca si el tratament odata cu tine; oricum cred ca ar trebui sa faca macar cu nizoral tablete pentru ca cred ca i-ai dat deja si lui; cu perzervativ e ok ptr el; dar nu si ptr. tine esti deja super iritata nu mai ai nevoie si de acel "frecus al cauciucului"... faci cum crezi; renunta la crema; foloseste ovule si nizoral.

FFF. IMPORTANT!!! NU SE INTRERUPE TRATAMENTUL CU OVULE PE TIMPUL MENSTRUATIEI E CHIAR INDICAT SA SE FACA ATUNCI! SE TRATEAZA MAI BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by AdrianM

Spune-mi te rog, tu ai scapat cu acest tratament? Mie mi s-au dat Clotrimazol ovule si Nizoral unguent. Am urmat tratamentul si mi-a venit ciclul dar l-am intrerupt. Oricum mai aveam doar 2 ovule, deci era aproape terminat. Mi-e teama sa nu fi aparut iar, caci au inceput niste usturimi si mancarimi usoare. O sa ma duc azi iar la control. Sa-mi dea si tablete?

Multumesc
Catalina

quote:
Originally posted by lachione

Da, am scapat cu acest tratament. Nu stiu cine ti-a dat clotrimazol...este foarte invechit; au aparut produse mai bune. Ia cum ti-am spus si vei scapa; totul este ca in ziua cand incepi pe cale orala sa faci si local cu ovule si nu intrerupe ovulele pe perioada ciclului. Sanatate!

Mergi la inceput