Candida albicans-crema Pimafucin??

Candida albicans-crema Pimafucin?? | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Buna,
Sunt Diana si am 36 de ani si am cedat nervos din cauza problemelor care mi-au aparut urmare tratamentelor contra sterilitatii. Printre ele este si o candida albicand facuta urmare tratam. cu sumamed pt. virusul ureaplasma. am urmat nenumarate tratamente si acum cred ca sunt pe terminate.
Ultimul dr. inecolo la care am fost, DR. Calciu de la Dianosis si Filantropia mi-a zis ca vizibil cu ochiul nu mai am dar secretie nu mi-a putut lua pt. ca aparuse sinerarea de la ciclu. Mi-a zis sa nu mai iau doctorii pt. ca am luat deja prea multe si in schimb sa fac 2 saptamani spalaturi cu tantum rosa cu musetel si bicarbonat + o crema antimicotica. Mi-am cumparat crema Pimafucin, dar cand o aplic local simt arsuri. De asemenea simt arsuri usoare si cand ma spal dar usoare iar in schimb a doua zi ma simt f. bine, nu mai am mancarimi sau scureri.
VOI ATI FOLOSIT CREMA PIMAFUCIN PT CANDIDA ? Daca da ati simtit ceva???
Va ro sa-mi raspundeti pt. ca am disperat. Din auust ma chinui cu aceasta candida.
Multumiri anticipate.

diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

Buna Diana,

hai sa-ti spun...si eu m-am procopsit cu asa ceva dupa ce am urmat un tratament cu antibiotice...Mie mi-au dat ovule si Nidoflor ungunet. Ce sa zic, mi-au facut bine pe moment, le-am intrerupt caci mi-a venit ciclul, insa ieri am simtit iarasi usturimi si mancarimi usoare. Aseara am introdus repede un ovul si a trecut. Mi-e teama ca tratamentele astea usoare sunt de scurta durata. Eu tot incerc sa ma ajung la doctor, caci am auzit ca sunt niste medicamente destul de scumpe pe care daca le ei, scapi definitiv. Daca ajung sa vorbesc maine cu doctorita, te anunt si pe tine...
Este groaznic stiu. Si mie imi este teama sa nu reapara.

O zi buna iti doresc,
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva alicia spune:

Diana, cel mai bine este sa mai mergi odata (e neplacut, dar asta este) si sa-ti faci o antibiograma, sa vezi la ce este sensibila. Altfel, risti sa faci un tratament care sa nu functioneze, ba mai mult, sa mareasca rezistenta sporilor...
Iti recomand Institutul Cantacuzino.
Pimafucinul, de exemplu, mie nu imi merge la acelasi diagnostic.
Sa te faci repede bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Diana- candida am avut si eu acum 2 ani. E normal sa ai acele simptome de la pimafucin. Trebuie neaparat sa o tratezi, si dupa ce termini tratamentul sa-ti mai ia o lama, caci la mine dupa primul tratament a mai urmat si al doilea dupa care mi-a mai luat o lama si nu am mai avut nimic. Tantum rosa e foarte bun. Eu prima data am facut tratament cu gynozol (nu mai stiu daca asa se scrie) si unguent. A doua oara mi-a dat Lomexin 600, care si asta e foarte bun. Nu mai spun ca m-am chinuit vreo 2 ani pana am scapat de candida. Succes!

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Da , mi-am facut antifunirama la Centrul med. Biomedica si Pimafucinul se inscrie pe lista antifunicilor acceptate.

Intrebarea mea era daca Pimafucinul se poate aplica vainal (sau in zonele apropiate) sau nu, pt. ca pe prospect scrie ca se aplica pt. candidozele de la unhii sau alte zone.???

diana

Mergi la inceput

Da , mi-am facut antifunirama la Centrul med. Biomedica si Pimafucinul se inscrie pe lista antifunicilor acceptate.

Intrebarea mea era daca Pimafucinul se poate aplica vainal (sau in zonele apropiate) sau nu, pt. ca pe prospect scrie ca se aplica pt. candidozele de la unhii sau alte zone.???

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Da, pimafucinul il aplici si in interior si exterior. Si tine-te de tratament ca nu-i de joaca. E normal sa ai usturimi si asta pana-ti va dispare acea candida. Dupa o perioada de timp nu o sa te mai usture si nici mancarimi nu o sa mai ai.

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Eu am luat 10zile nizolar pastile + ovule +spalaturi cu ceai de galbenele+pelin(foarte concentrat).
Este indicat ca pastile de nizoral sa ia si sotul tau.
La mine a avut efect.

Ana

Mergi la inceput

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, Fanta! Tie si familiei ! Ca m-ai mai linistit. Deci e normal ce simt cu usturimile. Eu nu am mai auzit de spalaturi cu asa amestec: ceai cu tantum si cu bicarbonat. Ca sa nu mai spun ca el mi-a dat 2 plicuri de pus la 1 litru si eu pun de frica doar unul.Ai avut si tu si te-ai tratat asemanantor??
Daca nu am scureri clare inseamna ca totusi m-am rezolvat un pic, nu??

diana

Mergi la inceput

Ana, si eu am luat ca ultim tratament 3 zile nizoral cu pimafucin ovule pauza 4 zile ca imi venise ciclul si alte 6 zile nizoral cate 2 odata plus pimafucin plus spalaturi cu bicarbonat. Nizoral am mai luat inca 2 zile dupa. Dupa o inca pauza de 5 zile am inceput spalaturile de care am vorbit si mi-era frica de crema Pimafucin ca imi producea usturime, ca si spalaturile, ceea ce nu mi s-a mai intamplat. Nizoral i-am dat si sotului timp de 3 zile cate 2 odata.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

am inceput un tratament homeopat pentru candida, pentru ca m-am enervat, prima oara mi-a aparut cand luam anticonceptionale acum muulti ani, a continuat sa apara sporadic, o data pe an, o data la 2 ani (si dupa ce am intrerupt anticonceptionalele), ma tratam local cu ovule si cu pastile stamicin, disparea si dupa un an doi iar!...

asa ca am zis: ok, altceva! alta abordare! am fost acum vre-o doua saptamani la o dr.homeopat si am inceput 10 zile cu niste ovule antiseptice homeopate(ca jeleurile si contin plante) si un vaccin homeopat candida 7CH(asta este dilutia) care l-am luat prima doza duminica asta care a trecut. Este prematur sa vorbesc despre rezultate, dar deja ma simt un pic mai bine, oricum rezultatele se vor vedea dupa o luna doua sau chiar un an cand ma voi convinge daca nu recidiveaza.

am vrut insa sa stiti ca exista si asa ceva

Mergi la inceput