Oltenia(5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Salutare,
dragele la noi azi (1 nov) a dat prima zapada. E superb afara. E si viscol, tot tacamul. Vreme buna de stat in pat.

ciuf, nu stiu daca sa te invidiez sau sa ma rog sa nu vina asa repede iarna.. am asa niste sentimente contradictorii .

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Mah, nici io nu vreau iarna...da bag sama, incepe sa vina si pe la noi...
Auzi - zapada in Colorado...brrrrr!
Io sint topita dupa vara, soare, mare...mi se pare tare urit frigu' si zapada si peste toate astea mai e si intuneric mult....
Hai ca ma apuc de treaba...
pupice multe la toata lumea!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari, fetele!
Cam liniste pe aici! Mie ieri nu mi-a mers netul si asa m-am enervat, mi-ati lipsit, am stat ca pe ace.
Eu de dimineata m-am trezit cu o durere de cap groaznica, era sa lesin in tramvai din cauza aglomeratiei, noroc cu o baba care s-a ridicat de pe scaun si m-am asezat, ca simteam ca se invarte tramvaiul cu mine.
Acum am luat revista Mami si citesc, trebuie sa fiu o viitoare mamica informata.
Va pup si sa auzim numai de bine!

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna fetele! Ieri n-am mai reusit sa va scriu nimic desi am vizitat forumul. Dar cu o mana o tin pe Lara si cu cealalta m-ar apuca dimineata daca as incerca sa scriu.

Ciuf, am vazut ca esti in Colorado si am vazut si pozele voastre. Frumos la voi! Aveti natura, respirati aer curat. Las' ca e frumos si cu zapada. Noi inca suntem in asteptarea ei cred ca pana prin ianuarie. Ar fi frumos sa avem zapada de Craciun.
Mi-au placut pozele voastre, si tu si Luca-ratzusca sunteti niste frumosi!

Oana, bine ca s-a terminat drumul intortochiat pentru voi si acum sunteti impreuna. Nu mai conteaza cat de greu a fost. Te-ai obisnuit cu schimbarea tarii?

Doris, parca te-am simtit mai vioaie in ultimul mesaj. Ti-au trecut greturile?

Miha, ai grija de tine! Imi aduc si eu aminte ca ma apuca cate o stare de slabiciune cand eram gravida, exact cand nu ma asteptam. Uf, dar macar eu n-a trebuit sa merg niciunde cu un tramvai aglomerat!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Tot eu sunt, ca nu v-am zis de Lara mea nimic si prind acum momentul ca numai ce a adormit. A inceput sa mearga de-a busilea si se invarte prin toata camera dar mai ales s-ar baga sup pat. Trebuie sa am mereu grija s-o scot de-acolo . Ieri n-a stat deloc, nici-o clipa macar, si a reusit sa se zgarie pe nas si aproape ca si-a prins mana intr-un sertar. Sertarul e la inaltimea ei cand o tin in brate si a invatat sa-l deschida si sa-l inchida. Si uite asa, jucandu-se cu el, aproape ca l-a inchis fara sa-si traga mana din el. Bine ca am "salvat-o" la timp ca iar scula blocul de plans.
Astea sunt peripetiile de ieri. Azi a fost mai cuminte dar de sub pat tot a trebuit s-o scot de cateva ori .

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Neata fetelor!
Ma cam strinse in dimineata asta....chiar vine frigu'....
va citii cu drag, ma bucur ca sinteti bine...si eu am inceput sa maninc mai bine, imi fac sucuri de morcovi, sfecla, mere pt ca a tras Capsuna tot ce a gasit - m-a lasat vraiste...cu o usoara tahicardie!
Ieri mi-am facut analize - deseara merg sa iau rezultatele, trebuie sa ma vitaminizez en-gross!
Multe pupice tuturor si sa aveti un we superb!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata sau....buna seara fetelor... cam tarziu pentru mine dar am ma avut cate ceva de facut pe la calculator (sssst, sa nu ma spuneti, il tot pacalesc pe sotul meu ca mai am putin, ca vin imediat incat a obosit sa ma asepte si a adormit).
Ma bucur ca s-a mai animat pe aici pe la oltencele mele, era cam liniste..
Nedda, da, m-am obisnuit, ma simt ca si cand as fi pe aici de cativa ani, insa ceea ce aud vorbindu-se in jurul meu este cu totul un altfel de engleza decat ce am invatat eu prin scoli. Da o sa ma obisnuiesc eu si cu asta.. ar fi bine sa aiba oamenii titrare ca la TV sub gura lor.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

'Neatza oltencutze!

Am intrat si eu la voi sä mä vitaminez cu bunä dispozitie si elan pt. incä o zi de munci pe o vreme de-a dreptul deprimantä. Chiar am vorbit cu o colegä despre asta si am ajuns la concluzia cä ar trebui ca cei din tärile nordice sä cerem subventii de la EU pt a putea cälätori periodic in täri mai calde si luminoase pt. Chiar dacä incä nu m-a ajuns "microbu'" mäsurile profilactice imi surad, of course!

Va pup si sä aveti un sfarsit de säptmanä pläcut!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Neata, oltencele mele!
Uite ca azi avusei si io ce sa citesc.
Nedda, sper sa nu mi se mai intample ce am patit ieri, ca mai aveam putin si lesinam. Lara ta e o dulceata, cred ca atunci cand incep sa mearga de-a busilea trebuie sa stai tot timpul cu ochii pe ei, ca sunt curiosi si nici nu stii ce le trece prin cap.
Doris, sa ne spui cum ti-au iesit analizele. Oricum multa multa sanatate!
La noi aici e soare azi, dar cu dinti.
Eu maine si poimaine am invitati, ca sarbatorim un an de la nunta, iar deseara am program de gatit bunatati, bineinteles ma ajuta si mama.
Va pup, sa aveti un weekend frumos!

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Am aparut si eu...

Mihaela, LA MULTI ANI!

Doris, ma bucur sa aud ca esti mai bine. Trec repede primele luni.

Fetele, noi suntem cu burta in piuneze... colicii bata-i vina! of of... Sunt asa speriata cand il aud ca scoate cate un sunet mai ciudat de zici ca sunt apucata...

Ma bucur insa ca e mama la mine si-mi mai trece dorul de casa, de olteni (mai ajutati si voi, desigur).

Am tot intrat pe forum sa va citesc dar de scris mai greu... Poate mi-oi reveni...

We placut, cu zapada sau soare, si sa ne citim/ scriem curand.

Va pupam si noi (am mai pus poze).

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput