balante (dez)echilibrate (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Buna idee! Am mai putea face o paginuta acolo pe site cu linkuri catre poze, daca vrea cineva sa ne arate pozele, sau am putea face o paginutza cu noi (pozele noastre sau o imagine care ne reprezinta sau care ne place). Cine are idei sa vina!

hai ca fac o paginutza de proba. tilis, pot sa pun si lincul tau?

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Sigur Ticka!
Fetelor, recunosc ca nu prea am citit toate postarile, asa ca va intreb sunteti iubitoare de animale?
Eu am 2 pisici super frumoase unul are 6 ani si unul vreo 7 luni. pe paginutza mea de la dc este cel mare pe nume Bogus, iar pe celalalt in cheama Moldoveanu' (ca este de la Barlad 0

Mergi la inceput

tilis gata am facut! Fetelor - ceva de genu asta daca va place! Cu poze, cu ceva scris despre noi, care vrea bineintzeles. Anexez o "monstra" :))) www.balantzedc.go.ro/noi/tilis.html" target="_blank">tilis - click pe poza si se deschide pagina cu poze de pe webshot. Sau o alta "monstra": www.balantzedc.go.ro/noi/ticka.html" target="_blank">ticka
Cine mai are idei, sa strige!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Fetelor,va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine...nu stiu ce m-as fi facut fara voi...Dana,mii de pupici
Vorbesc zilnic cu sora mea...sunt in aceeasi situatie...azi a mai fost inca un cutremur de 6...sora mea este distrusa psihic...imi zicea ca nu stie cat mai suporta si ca de fiecare data cand vrea sa doarma putin nu poate...cand inchide ochii parca se cutremura totul din jurul ei......parca nu se mai termina...este un cosmar

Imi pare rau ca nu pot participa si eu la discutii,dar chiar nu-mi "arde" de nimic...

Numai bine

Pozele lui Cary
http://community.webshots.com/user/caryses

Pozele mele
http://community.webshots.com/user/elutza82

Mergi la inceput

Buna dragelor ! ieri toata ziua n-am avut net. Deci am muncit pe bune :). Si pentru ca eram in "febra creatiei" am modificat paginutza cu BalantzeleDC. Pe pagina cu sarbatorite am facut link-uri si paginutza pentru tilis si pentru mine, unde am pus linkul catre webshot, daca mai vrea cineva sa-si puna linkul cu poze sa spunetzi si se rezolva cat ai zice "peste" :)). Elutza ce mai fac ai tai? Va pup

Mergi la inceput

Acum ca am gasit olecutza de timp va scriu despre w-e meu: Am fost la nunta, nunta a fost super - de nu-mi mai venea sa plec (am plecat pe la 6 dimineata). N-am mai fost de tare mult timp la o nunta asa frumoasa. Am tzopait si am dansat cat pentru 3! Si restaurantul a fost super, si papa bun si tot felul de chestii mishto. Peste umplut servit cu artificii (la propriu!). Cu luminile stinse (noroc cu artificiile ca mai vedeai ceva :) ), se prezenta cate un chelner la fiecare masa cu o tava mare si cu artificii si la semnalul unuia dintre ei, toti au deschis capacele tavilor. Era spectaculos. ( eu una cel putzin nu mai vazusem asa ceva! oi fi mai de la tzara ). Si muzica super, s-au perindat diversi muzicanti, lautari, ansamblu de muzica populara un nene care canta super la vioara. (Din fericire la noi inca nu au ajuns manelele no offence!). Dansul mirilor a fost in ploaie de petale de trandafir (cum fac acum cu baloanele). Mireasa a fost super dragutza. Iar buchetul cu cale, florile care-mi plac la nebunie. Am pus si poze, daca sunteti curiosi sa ne vedetzi la tzol festiv :), poftitzi aici.
Pupici echilibratelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ati fost tare frumosi, ca de obicei...si tare reusite . !

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2

Mergi la inceput

vlada. Multumsc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Pozele sunt minunate,iar tu si cu fica-ta sunteti SUPER!chiar daca ai optat pentru tinuta in negru!
Sala este minunate si mireasa pe masura.

Elutza sper ca ai vesti bune de la sora ta!?!?!?

W-E placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Fetelor,sper ca ati trecut cu bine peste cutremurul de miercuri noapte...

La sora mea,in Japonia,lucrurile s-au mai calmat cat de cat...nu mai sunt atat de dese,dar tot sunt...acum doua zile cand s-au hotarat sa intre si sa doarma in casa,au fost surprinsi de un alt cutremur...au iesit din casa si acum dorm(iar)in masina...offf...

Ticka,ati fost niste scumpici...foarte frumoasa si coafura si tinuta...

Vreau si yo pe listutza...pleaseeee ARIGATO

Pupici pentru balantzele mele frumoase

Pozele lui Cary
http://community.webshots.com/user/caryses

Pozele mele
http://community.webshots.com/user/elutza82

Mergi la inceput