buna,
sunt insarcinata in 12 saptamani si am reusit sa ma pricopsesc cu o durere in gat , eu sunt foarte sensibila si de ce mi-era frica n-am scapat, daca nu tratez imediat se lasa cu infectie cu temperatura 40, si nu cred ca e bine acum in sarcina.
azi dimineata m-am trezit cu durerea asta si am luat miere , si am mancat 3 lamai , si am facut si gargara cu apa cu sare, si mi-a spus o fata pe forum sa pun spirt cu bitter suedez la gat pe o carpa , am pus doar spirt ca bitter n-am gasit,
am fost si la farmacie si farmacista mi-a dat homeogene 9 , mi-a spus ca se pot lua in sarcina, dar pe prospect nu scrie nimic de genul asta asa ca n-am luat, sunt niste pastilute de supt pt dureri in gat , laringita , raguseala,
intrebarea e pot sau nu pot sa iau in sarcina homeogene? sau ce altceva as putea lua? daca fac temperatura ce sa fac?
multumesc anticipat
multa sanatate la toata lumea
adi si bebe
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
Poti sa iei homeogene 9 pentru ca este homeopat. Nu se intampla nimic cu bebelusul daca iei si in plus iti trece imediat. Faza e ca trebuie sa le iei cam la o ora diferenta ca pe bomboane.
Nu pune spirt la gat ca ai sa ragusesti si dai in altele.
Bafta si insanatosire grabnica!
Mamica lui Raducu
Adriana,am mutat mesajul tau si unicul raspuns primit la subiectul tau de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34131" target="_blank">"Odiseea sarcinii".Pe acesta il voi inchide!
Multumesc pentru intelegere!
Multa sanatate!
Irina,veve & croko
pozici