Mamici de ianuarie-februarie 2005(45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mama, ingerashule, te invidiez ca poti minca asa bine si ma intreb daca eu nu cumva sint in tabara cealalta: abia ma kinui sa maninc cite ceva. de ex meniul meu la servici (azi)consta in: un iaurt+covrig dimineata, 1 mar, la prinz 1 copan pui+mamaligutza+castravete murat, 1 mar, iar seara eventual o supa, un ceai, sau lapte/iaurt...nu am senzatie de foame si probababil ca e stomacul presat si din cauza asta ma cam doare. pai inainte de sarcina, rontzaiam toata ziua, de asta m-a prins sarcina cu "kile" in plus, ca asa cu ele am ramas si in ziua de azi, nefiind nevoie sa mai adaug :)altele.
Poate vin si eu azi, sa vad, ca nu sint intr-o pasa asa de buna, si am inca senzatia de discomfort la stomac...

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Mai fetelor, pai cu durerea asta de care vorbiti voi rusinoasa, eu am uitat sa va povestesc, dar eu o am permanent deja de vreo 4 saptamani. La inceput am crezut ca e febra musculara, ca am mers foarte mult perioada aia, dar dupa aia am vazut ca nu trece si m-am obisnuit cu ea. Eu super nasol mai ales cand ma ridic de pe scaun sau din pat, ca primii pasi ii fac tare caraghiosi, pana ma obisnuiesc cu durerea. Eu vroiam sa il intreb pe medic, dar nu m-am speriat prea tare pentru ca e clar durere de os si pana la urma mi se pare normal sa se rascoale avand in vedere ce greutate cara.

Oana, am vb cu Mihai in weekend si a fost foatre incantat, nu-i venea sa creada ce coincidenta. S-a bucurat ca o sa aveti si voi un bebe si iti ureaza multa sanatate, ca i-am spus in mare de problemele pe care le-ai avut. Bineinteles ca vrea sa il tin la curent cu starea ta si o sa imi dea niste poze cu fetita lui si cu el, sa ti le trimit pe net. Poate il conving data viitoare sa intram de la el de-acasa pe net, sa iti scrie cate ceva . In weekend avea musafiri si nu se cadea sa plece din sufragerie...

Andrutza si bebelusa
27+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Ups, Oana, nu m-am gandit la asta...dar lasa ca poate faci si o fetita si atunci mai negociem "inrudirea" noastra!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Am aflat..pt dureri de spate(se lasasera pe picior...schiopata) prietene mea a folosit diclofenac(cam 30 000)...banal nu?,dar spune ca de la asta a scapat ca mai incercase si cu alte unguente

Simona mi se pare putin probabil ca durerile gen ovare,pe care le simt clar in fata ,sa fie de la colon,mai ales ca cu "spatele"n-am avut niciodata probleme,iar de cand sunt insarcinata am scaunul mai moale si zilnic...dar o fi nu zic nu
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Am uitat... Va multumesc mult pentru raspunsuri, inseamna ca imi trebuie o hartie de la Tutunaru pentru 6 ore, ca imbecilul meu de medic de familie nu imi da nimic decat daca am hartia de la medicul ginecolog. Chiar daca ma duc cu plicul. Asta e, o sa il schimb, dar dupa ce nasc ca nu am timp de asta acum.

Fetelor, fetita mea a inceput sa fie tare neastamparata. Aseara mi se parea ca e prea linistita si chiar ma ingrijorasem, m-am bagat in pat si a inceput distractia de nu am mai reusit sa adorm decat dupa vreo ora. E prima data cand da asa tare de nu reusesc sa adorm, pentru ca eu de obicei am un somn tare sanatos si adanc si nu ma deranjeaza nimic.

Andrutza si bebelusa
27+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ana, dar eu stiam ca diclofenacul e foarte toxic si nu e indicat in sarcina!

Coraly, 29+

Mergi la inceput

Uite aici ce scrie: "Diclofenac is in the FDA pregnancy category B. This means that it is not expected to cause harm to an unborn baby. Diclofenac must not be taken late in pregnancy (the third trimester) because a similar drug is known to affect the baby's heart. Do not take diclofenac without first talking to your doctor if you are pregnant.

Coraly, 29+

Mergi la inceput

Chestia e ca aici se refera la pastile nu la unguent...

Coraly, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Vorbaretele, va invit sa continuati discutiile la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34229" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2005(46)

"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Acum m-am linistit ca nu sunt singura cu dureri pe...pitzi. Dar stiti ce problema cu adevarat rusinoasa am eu cu ea? Nu o mai pot epila, pentru ca..nu o mai vad Mi-a crescut burta asa de mare ca...si va trebui sa apelez la ajutorul sotului

ixxi si persicuta 23+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput