durere in gat , ce sa fac???????

durere in gat , ce sa fac??????? | Autor: adrianafedorca

Link direct la acest mesaj

fetelor am incurcat-o rau , aseara cand m-am bagat in pat nu aveam nimic, pe la 2 noaptea ma trezesc cu o mare durere in gat, medicamente nu stiu ce as putea lua, cred ca nimic,( am uitat sa va spun , sunt graviduta in 12 saptamani), am mancat jumatate de lamaie cu niste miere si m-am bagat in pat, pe la 6 dimineata deja nu mai puteam de durere , eram transpirata toata, m-am schimbat si nu stiu ce sa fac cum o tratez, in afara de lamaie si miere ? a mai partit vreuna dintre voi asa ceva? eu am mari probleme cu amigdalele cu beau ceva rece sau stau in curent se inflameaza fac infectie, temperatura , trebuia sa trec pe antibiotice, pe strepsil - ma ajuta foarte mult mai ales in prima faza, oare am voie strepsil? nu as vrea sa iau nici un medicament, ,poate stie cineva vreun leac babesc
va rog ajutati-ma cu un sfat, sunt disperata
multumesc mult
Adriana si bebe din burtica (12 saptamani si 4 zile)

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Eu m-am tratat intotdeauna si la fel pe copil cu urmatoarea CHESTIE BABEASCA.Pune intr-o cana un pic de bitter suedez si un pic de spirt sanitar. Incalzeste-l usor acest amestec si umezeste bine o carpa pe care o infasori in jurul gatului. Peste ea pui un fular uscat . Stai asa 2 ore chiar daca la un moment dat incepe sa te usture pielea. Nu patesti nimic rau. Vei scapa urgent(chiar in aceea zi ) de durerile in gat. Poti repeta dupa cateva ore.
Daca nu ai acum la indemana pune nimai spirt sanitar , dar cumpara sa ai in casa pentru viitoarea iarna si bitterul suedez. Eu puneam si noaptea si dimineata nu mai aveam nimic.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

si eu cat am fost gravida am avut aceeasi problema, mai ales ca am nimerit tot in sezonul rece si eu am cu amigdalele ori de cate ori beau apa mai rece sau o inghetata...

Am intrebat medicul si mi-a dat voie sa iau strepsils, vitamina C, ceaiuri la temperatura camerei cu miere. In plus eu mi-am pus cartofi cruzi taiati felii direct pe gat si mi-am infasurat un fular peste ei.

Chestia cu bitterul e foarte buna insa eu atunci n-o stiam si chiar acum ca m-a lovit din nou o durere de gat, deh a inceput sezonul rece si ma intreb daca e bun acela din farmacii? Acela e bitterul suedez sau mai exista si altul?

lia si micul danut (2 luni si 2 saptamani)

Mergi la inceput

Adevaratul bitter suedez este foarte scump. In schimb in orice magazin naturist gasesti variante romanesti si chiar biterr suedez.
Ramane sa hotaresti in functie de punga si eventual de recomandarile celor de la magazine . Mai ales ca Biterrul il poti folosi la foarte multe probleme de sanatate atat intern cat si extern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

thalia multumesc f mult pt raspuns, nu am bitter suedez in casa , nici nu cred ca am avut vreodata, dar o sa cumpar , am pus spirt caldut m-am infasurat cu un fular, am mai mancat o jumatate de lamaie cu miere, acum parca ma simt mai bine si a trecut doar o ora, a inceput sa usture, o sa ies mai tarziu sa cumpar si bitter suedez, cam cat costa ala adevarat?, si unde pot gasi? la ce magazine ? si la ce se mai foloseste bitterul asta? am mai auzit de el dar n-am folosit niciodata pt ca n-am stiut la ce

adriana si bebe

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Gasesti la sticlute de 100g sau 200g sau la 500g. Cel original are preturi peste 100.000 lei,100g .Le gasesti la farmacii (mai scump si sortimente putine).
La orice magazin naturist gasesti si sub denumiri diferite de exemplu, tonic suedez, .Intreaba vanzatorul.Daca intri pe google si cauti bitter suedez vei gasi documentatie cu carul.
Sanatate.
Mai tarziu vei putea folosi si la copilas in cazuri de febra aceiasi metoda dar pusa la talpi, pe frunte si la gat , dar cu precautie ca pielicica lui este mai sensibila.
Sper sa nu fie cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu ma tratez de dureri de git cu zahar caramel stins cu o cana de lapte.Iar pentru febra folosesc lamaia.Totdeauna a dat rezultate.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

si eu am dintotdeauna probleme cu amigdalele, trebuia sa iau antibiotice tot timpul la orice raceala. Am gasit insa leac in gargara cu sare, la o ceasca de apa (mica) o lingurita cu varf de sare, daca se poate din aia dura. Si dupa fiecare masa gargara cu chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matia spune:

Am gasit accidental subiectul cautind altceva pe google dar ma simt datoare sa va avertizez

BITTERUL SUEDEZ ESTE CONTRAINDICAT FEMEILOR INSARCINATE

poate provoca avortul sau nastere prematura!

Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

parerea mea e ca ar trebui sa mergi la medic...eu am fost gravida vara, dar dupa ce am nascut, alaptand, am racit rau(adica dureri mari in gat...) si dr.nu m-a last sa iau strepsils, ci tantum verde si in paralel badijonaje cu albastru de metilen...am scapat fara complicatii, dar cred ca e f.important sfatul mediculul!

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput