Cantece in limba engleza si romana pentru copii
Stiu ca a mai fost un subicet asemanator si chiar era o adresa de unde puteam lua cantece dar n-au fost decat putine si noi mai vrem!!! asa ca, daca stiti ceva va rugam sa ne spuneti si noua ca, de cand mergem la gradinita suntem mai dornice sa invatam.
si
Camelia si Nicolaida
Raspunsuri
lilach spune:
http://results.searchscout.com/content/429/20800-1/content20800-0.html?b=16434&m=MjQzODM4Nzcz&t=1000099385&d=1000099385&k=kids+songs&c=20800
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
ghinetz spune:
iti recomand siteul www.uptoten.com
sa-mi spui daca v-a placut.
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Yasmin spune:
vreau si eu versurile de la cantecelul cu veverita care s-a suit in pom si si-a rupt piciorusul. lui asli ii place mult, dar nu stiu decat prima strofa
anangel_lexi spune:
Eu imi aduc foarte des aminte de un cantecel in engleza pe care cred ca-l stie toata lumea:
Mary had a little lamb, little lamb, little lamb
Mary had a little lamb, his fleece was white as snow
And everywhere Mary went, mary went, mary went
And everywhere Mary went the lamb was sure to go
He followed her to school one day, school one day, school one day
He followed her to school one day, this was against the rule
He made the children laugh and play, laugh and play, laugh and play
He made the children laugh and play to see a lamb at school.
Mie imi place tare mult cantecelul asta, uneori il cant si acum cand sunt vesela.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
cami1977 spune:
pentru fiecare care a fost asa de draguta sa imi raspunda, Oana am sa iti scriu un PM sa iti spun daca mi-a placut ca acum trebuie sa plec si abia deseara ajung.
Camelia si Nicolaida
ghinetz spune:
camelia, noi ascultam cantecele direct de pe site. sunt si jocuri foarte frumoase. abia astept sa creasca stefan! vrei cantecele in romana..."cutiuta muzicala" ne incanta urechile mereu.
Ntz-ntz-ntz! :)) ...
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
DC Nu agreeaza transferul ilicit de fisiere si nici discutiile pe aceasta tema. Folositi cu incredere mesageria privata (PM) sau posta electronica.
Multumesc,
Q
cami1977 spune:
Ntz-ntz-ntz :))...si spune-i sotului tau ca dau o .
Mii de multumiri.
Camelia si Nicolaida
DC Nu agreeaza transferul ilicit de fisiere si nici discutiile pe aceasta tema. Folositi cu incredere mesageria privata (PM) sau posta electronica.
Multumesc,
Q