jocul cu cartea (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

marele gatsby??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Gandacelu, chiar tie iti dedicasem ghicitoarea... Nu l-ai recunoscut pe Cipi, acel pitic urias?

Ooofff, hai sa incerc cu altceva.

Un om de stiinta prezice viitorul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Gandacelu, chiar tie iti dedicasem ghicitoarea... Nu l-ai recunoscut pe Cipi, acel pitic urias?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Un om de stiinta prezice viitorul.

E matematician si inventeaza o noua stiinta cu care prevede asa zisele "crize" care ii vor purta numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Asta nu-i carte dintr-o trilogie de Isac Asimov (mai multe nu stiu sa zic ccc ca eu cu SF-urile nu prea le am!!)?

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ha, da, cred ca e Fundatia... dar nu mai stiam ca le zice crize. Ideea era ca pe niste principii statistice prezicea comportamentul maselor...

Oricum daca e asta meritul merge la lilanda ca ea a facut legatura .

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Lilanda, Kehleyr, asta e, ciclul Fundatiei al lui Asimov.

Mergi la inceput

Mi se incarca foarte greu pagina :-((

Doua teme intr-o carte:
1. uitarea - o tinara vaduva lupta sa nu uite chipul sotului ei, iar un barbat incearca sa recupereze niste scrisori mai vechi de la o fosta iubita
2. risul - nuduri si sex (actiunea de a face sex) trist urmat de risul crud; un tinar se plictiseste de corpul femeii, virgin fiind...

pozulici

Mergi la inceput

mai, am citit-o sigur, dar... e cumva patul lui procust?

daca nu... orienteaza-ma putin, pls!;)

Mergi la inceput

Nu, nu-i patul lui Procust!!! Sint mai multe povestiri in cartea asta pe baza celor doua teme amintite. Tinara vaduva isi dezvoltase chiar o tehnica de a-si aminti figura sotului; cind statea linga un barbat folosea figura acestuia ca "o baza de sculptura". Barbatul vroia sa-si recupereze scrisorile pentru a le distruge fiindca ele contineau idei politice periculoase...tinarul virgin studiase intr-atit picturi cu nuduri de femeie incit i se facuse lehamite de corpul femeii....in fine, cartea se sfirseste cu imaginea unui grup de nudisti convinsi, pe o plaja, cu organele genitale fixind timp si trist nisipul...

pozulici

Mergi la inceput