Mamici de ianuarie-februarie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ana-maria, si acum rid la faza cu ficatul. A mea cred ca sata pe bila

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Dragele mele gravidutze!

Va dau o formula de calcul a greutatii fetale (ca sa nu va mai plingeti ca nu v-a spus medicul ce greutate are bebelusul---- aviz Coca )

1,4 x BPD x FL x AC - 200 = greutatea fetala.

Dimensiunile sunt in cm, nu in mm cum ti le da aparatul. Trebuie sa le transformati in cm.

Lungimea bb-lusului nu se mai poate calcula acum (cind este mai marisor) pentru ca .... nu se mai poate.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Fetele!! Vin si eu la cursuri miercuri!!!

Dar sa-mi explicati si mie cum ajung acolo, caci eu nu cunosc spitalul, asa ca nici macar nu stiu pe unde se intra.

ixxi si persicuta 23+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Viktoria eu am cumparat-o din Obor si am dat pe ea pana in 400.000 lei, cam asa costa paturicile prin magazine. Paturica gaseste pe toate drumurile, mai bine ii trimiti ceva care este folositor si nu prea se gaseste pe la noi sau este mai scump in tara decat in Austria. Mey, cu "teminul" tau m-ai omorat ca mi-ai adus aminte de cand eram in scoala si ne dadeau profii "termine" la lucrari (la mine, cica, germana este limba materna - asa am facut-o in scoala).

Ixxi cursurile se tin miercuri de la ora 16 in ambulatoriu, am inteles ca se intra prin fata si este Ambulatoriul chiar la parter. Poate vii sa-ti vedem si piersicuta ta.

Amary, Coca ati vazut ce scrie la Nasterea pe glog despre dr Ion. Tare greu imi vine a crede, refuz. Ia incurajati fata ca cineva "binevoitor" a speriat-o. Cititi si va cruziti, cum ar veni vorba.

"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Hello ladies,
Mergem si noi la municipal la scoala.
Pt arsuri - dicarbocalm.

Anda, ~26 de saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor, am venit si eu de la lucru si iata-ma aici. Am pus ardeii la cuptor, vasele in masina de spalat si i-am dat drumul iar acum astept.
oana si tu cumperi de la eBay ? mie mi se pare super am luat de acolo caruciorul cu 60 euro , iar acum ma ocup sa cumpar o camera de filmat panasonic.
La noi incep cursurile in saptamana 28 de abia astept sa vad cum e , poate imi fac si eu prietene ca si asa nu prea am.
Fetelor si eu am arsuri chiar acum si nu stiu ce sa fac caci ceai de menta nu am.
Alina si bb. 26+1 saptamani

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

amary, mersi mult pentru formula. interesanta!!

io si un baiatel (intr-un burtic de 26+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu daca am scapat de epiziotomie(datorita cezarienei), n-am avut nici o problema in a folosi tampoane dupa nastere. Am auzit de la alte mamici ca spalaturile cu ceai de pelin sunt foarte bune pt vindecarea cat mai rapida a epiziotomiei.
Ma bate gandul sa vin si eu la cursurile de la Municipal, mai mult ca sa va cunosc, fiindca nu cred sa ajung sa nasc normal dupa 2 cezariene. Conteaza in ce saptamana suntem, primesc la cursuri doar de la o anumita saptamana incolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Viktoria, daca vrei ceva folositor, am si io o propunere pentru tine. La Interspar, exista o trusa care are: unghiera, termometru, pipeta, lingurita pentru medicamente, pompa pentru nas. Poate e buna idea pentru cadou.

Mie se pare cam util tot ce e in trusa. Si am luat si mie una.

io si un baiatel (intr-un burtic de 26+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Buna fetelor!

Leta, si eu as vrea sa am un raspuns la intrebarea ta, dar din pacate din cate am inteles eu, in cele mai multe cazuri, doctorii nici in ziua de azi nu au o explicatie clara chiar si la 6 luni, la mine s-a intamplat in 1994 tot fisura de membrane, fara contractii sau alte semne care sa imi dea ceva de banuit (nu stres, nu efort... tin minte ca o asistenta de atunci m-a intrebat daca am facut efort). Acuma stau si ma gandesc daca colegei tale i s-a intamlat de doua ori (5 si 6 luni) deci se intelege ca nu a fost ceva accidental si asta ma sperie foarte tare, si faptul ca ma apropii de 6 luni sunt efectiv terminata de ganduri, stresata, nu stiu cum sa ma protejez mai bine, stau numai in pat.
Te rog din suflet sa-mi raspunzi si mie la o intrebare(bineinteles daca stii) Ce perioada de timp a fost intre cele trei sarcini ale colegei tale? Si daca la a treia sarcina a facut ceva tratament sau daca a facut ceva in acest sens sau pur si simplu asa s-a intamlat.

Fetele, o intrebare pentru toate: Voi ce ma sfatuiti sa fac? poate ati citit sau intalnit cazuri asemanatoare, ori ce sfat este bine venit.
Tin sa precizez ca dr. nu mi-a recomandat nimic in plus (analize sau tratamente) am fost si sunt tratata ca orice alta graviduta fara probleme, cam ciudat... nu?

Va pup si astept cu interes raspunsurile voastre.

Ramona si bb (22 saptamani) (DPN 21.02)

Mergi la inceput