Mamici de ianuarie-februarie 2005 (44)

Continuarea de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33847" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2005 (43)
IANUARIE
Ingerasu..........DPN 31.12.04/01.01.05 BIANCA MARIA Dr. Ion Ionut, Giulesti
Crinuta...........DPN 31.12.04/01.01.05 RAYAN Dr. Nayel, CFR2
Oana Cretu........DPN 31.12.04/01.01.05 SEBASTIEN CRISTIAN
Coraly............DPN 02.01.05 Dr. Todea, Stanca Cluj
Oprietena(Mirela).DPN 06.01.05 Dr. Gilorteanu, Caritas
aurelursu(Gabi)...DPN 07.01.05 Dr. Cristina Vasiliu, Municipal
Norah ............DPN 07.01.05
Lali..............DPN 07.01.05 DRAGOS Dr. Anca Alexandru, Municipal
Adana.............DPN 09.01.05
Tomasa ...........DPN 09.01.05 TUDOR Dr. Radoi Cristian, Municipal
Mona(amo2004) ....DPN 10.01.05 Dr. Ghe. Cruciat, GineI, Cluj
Alina Gabriela....DPN 10.01.05 IOANA CLARA
Cory35............DPN 10.01.05 AMANDA
CristinaM.........DPN 10-12.01.05 Dr. Gabi Dinca, Polizu
Andrutza..........DPN 13-15.01.05 DENISA Dr. Dan Tutunaru, Elias
V.Erica (Dana)....DPN 11-16.01.05 Dr. Dan Tutunaru, Elias
Megg..............DPN 16-18.01.05 MARA THEODORA Dr. Ina Moldovan, Municipal
Rachel Owen.......DPN 20.01.05 Dr. Dumitrascu, Municipal
Adita.............DPN 22.01.05 Dr. Hadi, Cantacuzino
Carmene...........DPN 22.01.05 ANA
Galaxy............DPN 22.01.05 ROBERT BENJAMIN
NataliaS..........DPN 22-23.01.05 Dr. Doru Diculescu, Stanca Cluj
Ubi............... DPN 23.01.05
Anda (Witchie).... DPN 23.01.05 IRINA
corneliaa.........DPN 26-28.01.05 ALEXANDRU Dr. Nicolae Cernea, Craiova
La reveuse........DPN 28-29.01.05
Kris..............DPN 29.01.05 BIANCA MARIA Dr. Militaru, Filantropia
Rs 143........... DPN 30.01.05
Cocolino......... DPN 30.01.05 MARIA TEODORA Dr. Ion Ionut, Giulesti
ana maria.........DPN 31.01.05 Dr Anca Moisa, Giulesti
simonadinca.......DPN 21-31.01.05 THEODORA OLGA Dr. Radoi, Municipal
Leta..............DPN 31.01.05 ANDREEA MARIA Dr. Dan Tutunaru, Elias
Monique .......... VICTOR
Cam33.............
Candy ............ ERIC
Ja(Ana) .......... STEFAN
Mara2004 .........
Shinutza
Bellamia
BDana
Alina Maria
FEBRUARIE
amary ............DPN 03-05.02.05 Dr. Ion Ionut, Giulesti
tigabita..........DPN 04.02.05 ANDREI Dr. Dan Tutunaru, Elias
Anuc..............DPN 05.02.05 IOANA MARIA Dr Badea Iulian, Municipal
Vanto(tonela).....DPN 05.02.05 ROXANA THEODORA/TUDOR CRISTIAN Dr. Visan Costel, Caritas
PatriciaArdeleanu....DPN 05-12.02.05 REBECCA Dr. Hamid, Medicover/Filantropia
Bestutza.............DPN 9-17.02.05 Dr. Dan Tutunaru, Elias
Ixxi .............DPN 11-12.02.05 Dr. Ludmila Calaras, Titan
Lbelciug..........DPN 13.02.05
Sara18............DPN 13-18.02.05 DAVID
Shobo.............DPN 13-19.02.05 CODRIN VICTOR Dr. Dan Tutunaru, Elias
Kita..............DPN 15.02.05 Dr. Badiu, Municipal
Laura Olariu.....DPN 19.02.05 Dr. Muresan, Gine I Cluj
Iana .............DPN 20.02.05 DARA
Lily........DPN 20.02.05 Dr. Cornea, Maternitatea Bucur
Amaya ............DPN 21.02.05 ANDREI ALEXANDRU Dr. Hamid, Medicover/Filantropia
Viktoria ...DPN 24.02.05
Ancade......DPN 25.02.05
elenutza
Bagoiu(Irina)
Rodicag
RamonaS
Littlemcg
Anadana
FETITELE CONDUC: 24 SI 21
"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Oana_B
Raspunsuri

galaxy spune:
Fetele, am o intrebare pentru voi.
Cand va sculati dimineata, sau va ridicati din scaun, sau la aplecare, va doare asa putin in zona pubica? Ca un fel de contractie. De saptamana asta mi-a aparut si mie. Luni cand am fost la control, nu am avut; acuma urmatorul control este in 3 saptamani. Ma gandeam ca poate aveti ceva experienta deja, si stiti ce se poate face.
Mersi mult
io si un baiatel (intr-un burtic de 26+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Alina Maria spune:
Buna fetelor, se vede ca e weekend se scrie mai putin.
Galaxy si mie mi se intampla ca atunci cand ma ridic sa am dureri temporare, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji.Eu nu fac nimic in privinta asta.
Pe tot parcursul sarcinei nu am luat nimic , nici vitamine si nici medicamente, insa am titnut cont sa nu-mi lipsesca nimic din alimentatie.
Astazi sarbatoresc cu sotul un an de casatorie si imi face o cina mai speciala. Sunt curioasa ce .
Am sa revin !
alina

galaxy spune:
Alina, mersi pentru raspuns. Cum zici tu, poate ar trebui sa nu-mi fac griji. Sarbatoare faina.
Apropos, noi mai avem timp pana la a noastra. O sa sarbatorim in martie 6 ani. O sa avem cu cine sarbatori atunci. hehehe
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Alina Maria spune:
Buna dimineata , de necrezut insa m-am trezit la 11.30, sotul nu a facut nici un zgomot in casa ca sa nu ma deranjeze.
Ieri am avut o zi minunata , linistita in doi.
Am fost invitata la restaurant de catre sot dar am refuzt, eram obosita si nu ma simteam 100% in regula . Pe langa nu aveam nici niste haine frumoase in care sa ma simt si bine .
Sa nu uitam ca ne costau si f. multi bani pe care prefer sa-i cheltui pt. bb.
Galaxi asa da sa sarbatoresti cu un nou membru al familiei , 6 ani trebuie sa fie ciudat nu ? eu una mi se pare asa mult , cred ca dupa 6 ani am sa-l cunosc pe sot ca pe mine insami.
alina

oana cretu spune:
:))
M-ai facut sa rad, Alina cu cunoscutul sotului dupa 6 ani. Intr-adevar, ai dreptate. La multi ani innainte impreuna si cu bebitza alaturi! Ma duc sa halesc, ca mi-a trecut ora.
oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

Alina Maria spune:
Buna Oana, se pare ca doar tu esti pe aici.Am spus asa despre sotul meu caci desi suntem inpreuna de vreo 2 ani il cunosc parca de o viata , de aceea ma gandeam eu cum va fii la 6 ani.
Astazi o sa fie o zi mai monotona dar nu ma plang caci de maine am sa incep o saptamana nou in care voi lucra IN FIECARE ZI.
Va pupic si sa auzim cat mai multe vesti noi in saptamana care vine , toate bune.
alina

crinuta spune:
Oana, aici nu iti da nimeni Dio de care zici tu, aici masoara de la cap la talie. Cat o fi de lung in intregime habar nu am, dar important este ca se incadreaza pt varsta sarcinii.
Ana Maria, acum am inteles. Oricum, la 35 de saptamani poti naste linistita. Papadie a nascut pe la 33 si totul a fost ok.
Fetelor, cand incepe sa curga colostrul? Voi vedeti vreo schimbare la voi?
pupici
Crinuta si bb din burtica 29+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

Alina Maria spune:
Crinuta apropo de colostru , mi-e mi-a curs din sanul drept , pe cand stateam in pat putin cam apasat pe el.
A fost destul de mult si albicios , ca 3 , 4 picatri de m-a si speriat . Din sanul stang nimic.
Asta a fost acum 3 zile si de atunci nimic.
Voi celalate fete ?
Alina si bb. 26 saptamani precis
alina

Viktoria spune:
Buna
Azi am fost la o plimbare lunga pe jos cu sotul si Doris(aproximativ 6 km) deoarece ieri a plouat toata ziua.
Draga Alina Maria felicitari, sa ai parte de multa fericire alaturi de sotul tau si multi, multi ani... impreuna. Noi vom avea in Ianuarie 2005 , 12 ani fericiti petrecuti impreuna.
Colostrul e primul lapte care il bea Baby dupa nastere. E foarte bogat in vitamine, proteine. Sini se pregatesc deja pentru alaptat, in cazul in care vom naste copilul mai repede sa-l putem alapta. Asa ca nu este nici un motiv de ingrijorare.
Draga Galaxy aiceea daca nasti normal te tin 3-4 zile in spital. Deoarece i se fac anumite analize copilului, testul de auz, pediatrul in controleaza. In schimb poti naste si ambulant si dupa citeva ore daca te simti bine poti merge acasa.
In legatura cu bagajele pentru spital, depinde de tine ce vrei sa ai.
Eu mi-am luat un sutien de alaptat, camasa de noapte, pantofi, halat si chiloti. Pe urma cind mergi acasa imbracamintea pentru copil si scaunul pentru masina.
Primesti de la ei, tampoane, camasa de noapte, mincare, de baut, hainte de copil atit timp cit esti in spital, pampers, creme etc.
Daca mai ai intrebari scrie. Oricum medicul iti va da o trimitere in spital si trebuie sa te inscrii acolo unde vrei sa nasti dinainte.
pupici la toate

galaxy spune:
Salut fetele!
Am fost si noi azi la fotbal ca de obicei. Numai ca eu nu mai joc cam demult.
Viktoria, mersi mult pentru informatii. Oricum, sunt cam inregistrata la spitalul unde o sa nasc. Poate mai apar alte intrebari pe drum, sigur o sa te intreb.
Va pup,