Pozne...mari...

Pozne...mari... | Autor: MariaM

Link direct la acest mesaj

Hai sa va povestesc ce a facut Vladut, in vacanta de sarbatori...
Stie sa deschida usi, stie..sa iasa pe scara afara...daca prinde usa descuiata...stie sa chinuie pisica...se baga in toate locurile pe unde nu are voie....asta ca sa va faceti o idee de ce "ingeras" am acasa...
Acum sa va spun ce a facut:

cu o zi innainte de craciun....a dechis congelatorul(nu de la frigider..ci acel congelator care este mai mic ca un frigider...si numai congelator)...si ce credeti ca a facut....a pupat un sertar...iar el cand pua...sta cu buzele cateva minute bune pe obiectul pupatului...si uite asa..Vladut a ramas lipit cu buzitele de usa unui sertar din congelator...nu va spun prin ce am trecut..apa calda turnata pe gura..tipete ..urlete...dar a trecut...
la doua zile dupa..craciun...ce-i vine lui in cap...sa se duca la instalatia de pom...la beculete...in care tot sufla sa le stinga...dar acum s-a dus cu alta tinta...
instalatia era in priza...iar el a tras firele din telecomanda instalatiei..care schimba jocul de lumini....si le-a scos...si dupa aceea s-a gandit sa o repare..si a incercat sa bage firele la loc...
nu va spun ..cred ca a reusit totusi sa bage un fir..pe undeva..ca a facut un scurrt circuit de toata frumuseata ..plus o flama de ne-am speriat toti...si el...
sa nu credeti ca nu stam dupa el...dar nu ma gandeam ca o sa ajunga la pom...acesta fiind inconjurat de 3 scaune..si alte nebunii pe langa el...dar...
iar mai nou...prizele sunt noua ocupatie..
in toate avem acele dopuri...dar in cele in care sunt TV..si alte chestii acre stau permanent in priza...acum sunt toate pline de scotch...

Deci....nu va pot spune..ce ma acasa..si asta numai la 1 an si 4 luni...
La ce oare sa ma mai astept???...:))

va pup..si scuzati..povestea..:))asa de mare..:))

va pup

Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Vai Maria draga, astea da sarbatori, s-a gandit baiatul ca nu e cazul sa va lase sa va plictisiti....si si-a gasit de lucru!
Cred ca ar trebui sa deschidem o carte a recordurilor cu prostioarele bb-ilor nostrii...pana acum cred ca Vladutz ar conduce detasat cu pozna de la congelator...

Raluca si BB Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladosmina spune:

Initial m-a pufnit rasul, dar pe urma m-am gandit ca: "Razi tu, razi Harap Alb, dar calul tau..."
Si Vlad al nostru e nazdravan asa ca am refuzat sa pun instalatie in pom. La tine functioneaza treaba cu pusul capacelelor la priza? La noi e tare ciudat... Vlad le scoate cu usurinta, pe cand noi ne chinuim teribil sa o facem.
Nici nu trebuie sa-mi spui ca esti cu ochii pe el, ca stiu cum e. Ii trebuie doar 5 secunde de neatentie ca sa faca boacana.
Eu m-am gandit ca sa-i canalizez energia in alta directie, ca poate daca e obosit nu mai are putere sa puna in practica ce-i trece prin cap. De luni voi incerca sa gasesc un club de dans pentru pitici, sau ceva de genul asta.

Mergi la inceput