Despre barbati Pesti

Despre barbati Pesti | Autor: Kaiva

Link direct la acest mesaj

Buna,am vazut ca s-a discutat despre barbati" Fecioare "si acum am si eu aceeasi curiozitate despre barbati" Pesti".Nu de alta dar eu fiind zodia Fecioara nu stiu de ce am o atractie fatala fata de barbatii Pesti.De ce spun fatala ,pentru ca am avut deja doua relatii dezastruoase .Vreau sa stiu si parerea voastra daca aveti soti sau prieteni din aceasta zodie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu prea ma pricep la zodii si chestii din astea de compatibilitati. Am insa un cumnat Peste si nu prea imi place de el, dar nu stiu daca de vina e zodia sau altceva. E cam lenes" " si ii cam place berea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Ma bucur ca am primit macar un raspuns care imi si confirma parerea despre barbatii din aceasta zodie,eu mai astept....nu de alta dar incepusem sa cred ca numai eu am parerea asta despre pesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Nu esti singura care are o atractie fatala spre zodia pesti...mie tot timpul mi se fac apropouri cind spun ca sint casatorita cu un "peste".

Sint casatorita de aproape 18 ani si daca ajungi sa-i cunosti sint niste pesti foarte placuti...dar numai daca ii cunosti...altfel par superficiali si in lumea lor.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si eu sunt maritata cu un "peste"...Ei, nu sunt oameni asa rai cum spuneti voi(Kaiva si aissa), ba sunt chiar placuti, asta daca ajungi sa-i cunosti...sunt dragastosi, romantici, sunt oameni buni la casa omului...au si ei defecte, ca si oricare om si cred ca unu dintre cel mai mare defect al lor este incapatanarea!
Chiar am o carte despre zodii si aici scrie ca barbatul PESTE poate cadea usor in patima betiei(ca tot ziceau fetele ca la ex-ii lor le place )Si asta e valabil doar pentru unii!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Hai ca vin eu sa va contrazic...sunt casatorita cu un "peste" ( eu sunt balanta ) si este cel mai bun,dulce si iubitor din lume... si asa a fost de la inceput,nu a trebuit sa "sap" prea mult...
Iar acum avem si un mini-barbatel "peste", 1 an si 7 luni, care sper din suflet sa semene cu taticul lui...
Oricum eu nu cred prea mult in zodii, ci in oameni...

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Si eu sint casatorita cu un barbat in zodia pestilor (eu tot balanta sint), si vreau sa va spun ca pestii nu sint, NICIDECUM, lenesi! Ba din contra! Eu uneori chiar nu tin pasul cu sotul meu(la capitolul harnicie), ca pe mine uneori ma mai "prinde" comoditatea din urma, iar el se pare ca nu oboseste niciodata, si nici nu se plinge!
O fi al meu exceptia care intareste regula?
In rest, fermecatori sint, stiu sa se faca placuti, stiu sa seduca si nu sint egoisti. Poate putin cam pesimisti, uneori(pentru gustul unei balante), dar daca stii ce "fringhii" sa tragi, e OK.
Sint, uneori, persoane alunecoase, trebuie sa ii cunosti foarte bine sa stii ce vor ei, de fapt, si ce gindesc.
In rest, toate bune despre barbatii din zodia pestilor(din punctul meu de vedere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

Si mie mi se par tare buni, afectuosi si atenti - si foarte galanti. Le place sa fie eleganti si admirati, si sint si amanti foarte atenti si tandri Atit ca uneori sint un pic inclinati spre pesimism si usor suspiciosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Trebuie sa va dau dreptate celor care spun ca nu zodia e de vina ci omul!!Ghinionul meu a fost sa dau peste doi din aceeasi zodie si am generalizat asta.Totusi va rog sa ma credeti dupa acele experiente si in ziua de azi eu cand aud de "pesti"am asa un sentiment vag de nepacere,chiar intru in panica.Nu stiu ce sa fac sa scap de chestia asta,acesta a fost de fapt si motivul pentru care am adus subiectul aici.
Poate ca citind ce scrieti voi o sa constientizez si eu odata ca in fiecare zodie sunt si buni si rai.

Mergi la inceput