mamici de noiembrie-decembrie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
miche, scuze, am uitat sa-ti zic ca nu mai am adresa aia, i-am lasat-o sotzului meu si mie mi-a facut alta ca sa putem comunica intre noi.id-ul nou este adsasdaas sper sa nu bat campii ca la cat ma pricep eu la pc-uri...cum apare ceva nou ma varzuieste si nu mai stiu ce sa fac...
tu ce mai faci? cum te mai simti?
eu de simtit ma simt bine insa sunt plina de nervi acum fiindca nu mai termina astia pe-aici cu santierul, fac pauze lungi si dese, vin tarziu la lucru si cred ca ma mai tin cel putin o sapt cu santierul in casa...deja simt ca explodez.
va pup pe toate
monica
anne-marry spune:
nimeni pe aici? 
anne-marry
32 sapt DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
eveline spune:
Buna seara dragele mele, ma bucur ca va "vad" iar si sper ca toata lumea e OK. Eu de cand stau acasa, m-am facut cat o balena si ce-i mai rau e ca abia ma misc, am senzatia ca ma dor toate.
Am fost si eu mai inainte la echo, si totul e ok, mai putin faptul ca mi s-a decalat DPN-ul cu o saptamana, dupa ultimele masuratori, ajungand de la 4 la 13 dec...da ce-i culmea e ca doctorita mi-a zis ca dupa 25 nov. ma pot astepta oricand sa nasc...om vedea noi...
In rest, toate bune, inca mai sunt curajoasa si sper sa nasc normal (era cu capusorul in jos, placenta e ok, coronul e la locul lui, dpdv medical n-ar fi cazul de cezariana...doar daca ma panichez eu).
Va pup si sper sa intru cat mai curand!
Ana 33 sapt si 2 zile
DPN 4 dec - Dr. Irimie - Sp. Judetean Suceava
andreap spune:
Buna burtici!N-am avut timp sa intru de la servici, asa ca intru de acasa, desi am o pozitie f.incomoda la calculator si spatele asta ma omoara.
Gandacel, la et.4 in spital este o sala unde se face ecograf, este o doctorita f.draguta.Este ecograf ptr. pacientele internate, dar depimde de medicul tau daca te baga la rand.
Roserb, ma plictisesc singura acasa, de aceea merg la birou.Si apoi ma simt bine.Saptamana viitoare vine mama si u voi mai merge.Si appi am treaba, e inchidere de semestru!
Monica, nu-l stiu pe doctorul tau, dar la Municipal sunt f.multi.Cand trebuie sa nasti tu?Si eu stiu ca nu ai voie cu camasa ta, iti dau din spitalAlte sfaturi primite de mine:sa nu-mi iau papuci din panza/stofa ci din aceia d eplaja din plastic/cauciuc ca mergem la baie unde ne udam rau.Desi eu ma gandisem la unii grosi ca e frig acum....
In rest, ma simt mai bine acum ca tel.meu mobil s-a reparat d ela sine!!!!!Ura!!!Sper sa ma tina macar pana nasc, apoi vad eu, ca acum am mare nevoie de el.
Din cate stiu eu, trebuie sa ai cel putin un lat de palma de la sani in jos pana la burta atunci cand"coboara"burta.Sper sa nu gresesc.
O seara buna,
Andreea
36 saptamani+BBlina
monica-elizabet spune:
andreea, eu am dpn pe 18 dec dar dupa spusele dr-lui o sa fie mai devreme, el mi-a zis ca la a doua sarcina vine sorocul mai repede si fiindca e cezariana iar trebuie programata mai repede...om vedea
papucii si eu zic ca trebuie din plastic dar la wc nu e ud, toaleta este in camera la municipal...eu asa am avut.
ma bucur ca esti asa de activa si te mai duci inca la servici dar sa ai grija sa nu te obosesti prea tare...pliiizzzzz...vorba lui alex
te pup...toate cele bune
monica
monica-elizabet spune:
felis, cu tine ce-i de nu apari? sper ca esti bine si e doar problema de chef sau timp
pupici
monica
bits spune:
ANDREEA exact asta e senzatia ca a coborat burta cu o palma,numai ca nu vei fi plata in locul ala.acum depinde de corpul fiecareia.
octy 38 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis, cu tine ce-i de nu apari? sper ca esti bine si e doar problema de chef sau timp
pupici
monica
MONICA e vorba de timp!!!...
Felis, 32 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
bits spune:
MICHE citisem pe forum dar stii tu povestea cu TOMA necredinciosul
,pana nu vazui cu ochii mei nu puteam sa cred nik.
octy 38 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
anne-marry spune:
hai ca in week end va cred, dar si acum, ca este luni...ce fceti?
de ce nu intrati?
papa
ne vedem maine 
anne-marry
32 sapt DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA