mamici de noiembrie-decembrie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele de la municipal!
monica mi-a dat ideea sa va intreb, povestind ca ii va face dr ei echo...

voi cum ati facut echo acolo? ati platit separat? (eu asa am facut, 600.000 echo simpla!) sau cum? vi le-a facut dr vostru? sau dr care era acolo (cum mi-a facut mie)

intreb ca si la polizu si la cantacuzino mie mi le faceau dr-ii mei gratis!

merci!

Gandacico, eu doar prima eco am facut-o la municipal si am dat 100.000 lei in buzunar tipei care mi-a facut si cand i-am zis de poza...mi-a mai cerut ea 100.000 lei.
Am mai facut 2 morfologice (nu la municipal , la Diagnosis), da pe astea am dat bani grei 1.500.000 respectiv 1.700.000 lei... da' daca am vrut sa-l vaz pe bebe????
Am dat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna dimineatza fetelor.
Am avut un weekend plin. Ne-am apucat de curatenie in casa asa ca inainte de venirea bebelusei. Vineri ne-a venit si mobila noastra de dormitor.
Am inceput sa-mi fac bagajul pt. spital.

Bits mai ai putin si-ti vezi baietzelul. Cred ca tu o sa fii deschizatoare de drumuri.
La mine bebe n-a coborit inca; sta f sus si din cauza asta respir f greu. As fi vrut eu sa coboare, dar inca nu vrea. Dupa cum e pozitionat cred ca s-a intors cu fata spre coloana mea.

Ma simt ceva mai bine acum desi nu m-as fi asteptat, adica nu prea mai am dureri in partea de jos a burtii. Pot sa merg mai mult acum, chiar am fost prin magazine.
Acum mi-e teama sa nu depasesc termenul- am si eu pasarelele mele.

Bits bebele tau se mai misca la fel de mult si de intens ca si pina acum? Pe mine ma ingrijoreaza ca a mea nu mai e vioaie; se mai misca din cind in cind dar f incet si destul de putin. O fi normal? Aproape ca nu mai dorm noaptea ca sa vad daca se misca aia mica. De-abia astept s-o vad ca mi se pare f stresanta ultima perioada ca nu stiu daca bebe e bine in burtica.

Ela2001 - 39 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by FELIS

GANDACELU, cand nu a mers forumul mi-ai dat mes disperat da ce nu m-ai anuntat si cand i-a dat drumul? Ca eu intamplator am incercat azi (nu mai incercasem de ieri de la ora 13 parca).
Va pupic pe toate.

scuze, puiu, nu mi-a trecut prin cap... eu am tot incercat... dar ieri la pranz cre ca mergea...

scuze inca o data! eu, de ex, intru intai pe forum si apoi pe mail, de unde si neintelegerea asta;|

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, stie cineva daca bebeii baietei pot aparea mai devreme de termen, cum am auzit eu despre fetite?Ori nu se prea grabesc sa iasa...cunosc cazuri cand fetitele s-au nascut mai devreme cu doua trei saptamani.Dar de baietei ati auzit ce si cum?
Sanatate tuturor,
Mona - 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Miche

Gandacico, eu doar prima eco am facut-o la municipal si am dat 100.000 lei in buzunar tipei care mi-a facut si cand i-am zis de poza...mi-a mai cerut ea 100.000 lei.
Am mai facut 2 morfologice (nu la municipal , la Diagnosis), da pe astea am dat bani grei 1.500.000 respectiv 1.700.000 lei... da' daca am vrut sa-l vaz pe bebe????
Am dat...

da, merci... iaca ca in trimestrul 3 costa 600.000 una simpla, nu morfologica - la ambulatoriu

andreea, unde la etaj faci tu echo?!

de fapt, pe mine nu ma consulta la spital, ci la cabinetul particular... la echo doar ma trimite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MICHEEEE, si cine mai nate la MInicipal, ia cititi de-aici....
Sper ca nu s-a suparat Frosa pe mine(sept. - oct.)ca i-am postat mesajul si la noi, dar e mai bine sa stim...

"Fetele care au nascut la Municipal, ce parere aveti de sectia de neo natologie unde ati stat dupa nastere? Mie mi se pare GROAZNIC comportamentul celor de acolo. Spun ca aplica metode moderne rooming - in, care nu este rau deloc, dar asa cum au inteles ele este cu totul altceva. Nu-ti dau nici o atentie nici macar cu spaga, vin o data pe zi si dupa aia nu mai gasesti pe nimeni pe acolo. Colega mea de salon a apelat noaptea la o asistenta (care dormea) ca sa-i schimbe bb de caca si tipa a zis ca vine mai tirziu ca sa mai astepte(oricum nu a mai vazut-o). E drept ca putea sa-i schimbe si ea scutecul dar era o mamica neexperimentata care avea nevoie de ajutor.
Eu de exemplu nu am vazut-o la fata pe doctorita neonatoloaga decit cind am plecat din spital, a venit, nici nu sa uitat la noi mamicile si a plecat la fel de repede. Eu nu am mai intrebat nimic dar tipa din salon a intrebat-o ce sa faca cu bb pt ca sta non stop la tita la care ia a raspuns asa in zeflemea" hm..... si ce-ai vrea draga" asta a fost tot. Bineinteles ca nu i-am dat nici o spaga (pregatisem 1.500.000)."

Astept comentarii...daca mai aveti ce spune..nu pot decat sa sper ca le nimerim pe acele asistente in toane bune...

Eu am auzit ca baieteii sunt mai puturosi...intarzie...sotul meu a intarziat 2 sapt..sper ca fiu-sau sa nu semene cu el...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ONITZA si eu ma gandesc din ce in ce mai mult cum va fi Craciunul pt.noi anul acesta. Sigur va fi cel mai frumos. Stau si-mi imaginez bradutul cu luminite, noi doi si bibisorii intre noi...si mai ales linistea aceea pe care eu parca nu o simt in nici o alta zi a anului. Imi doresc sa stea bibisorii inauntru cat de mult, inca vreo 3 saptamani ar fi ideal, insa mi-e asa dor de ei... imi dau lacrimile doar cand ma gandesc ce frumos va fi.

BITS ma gandesc in fiecare zi la tine. Sa-ti ajute Dumnezeu sa scapati cu bine si tu si bebelasul tau si sa vii sa ne incurajezi si pe noi. Aseara am mers la baie de vreo 4 ori, burta mi-era tare tot timpul si cum ma tot miscam in pat simteam ca ma doare ingrozitor in partea de jos. Si mi-am zis: nici nu stie BITS ca probabil o iau inaintea ei. Insa nu s-a intamplat nimic si de dimineata m-am trezit mai increzatoare si mi-am propus sa fac orice trebuie ca sa-i tin cat mai mult pe bibici

Adriana 35 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu vad ca voi mai mergeti la serviciu, iesiti la cumparaturi...de-ati stii cum va invidiez. Eu nu am iesit din casa de vreo 2 saptamani. Nici prin casa nu ma pot misca prea mult, nici sa stau pe scaun, doar intinsa. Mai am de facut cumparaturi si nu o sa fiu in stare sa merg!!! Mi-a zis sora mea ca imi ia tot ce am nevoie, dar eu as vrea sa iau eu. Sunt asa necajita, insa toti imi spun ca trebuie sa rabd si sa fac tot ce pot sa-i tin pe bibici. Ca ce a fost mai greu a trecut.

INTREBARE
Voi folositi Garmastan pentru sani? Am citit pe alt forum ca ar trebui folosit cam din luna a 8-a, insa nu stiu ce e si la ce foloseste.

DANETTE si eu am flori in camera bebelasilor dar nu m-am gandit ca ar putea dauna. Acum imi fac si eu probleme din cauza asta.

Adriana 36 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANA, te ca-mi readuci in suflet caldura sufleteasca la gandul Sfintei Sarbatori de Craciun...Va fi cu adevarat speciala....
In legatura cu neputinta ta, stai linistita ca nu esti numai tu in situatia asta...uneori mi-as dori sa stau acasa si sa nu mai merg la cursul asta care ma termina, crede-ma...fac o ora jumatate cu RATB-ul doar ca sa ajung la curs, mai dureaza si ala vreo 3 ore si uite asa ajung acasa pe la ora 21.00, plecata de la ora 14.30...; asta e, rar rezist pana la sf. mai plec pe la pauze , chiar daca se uita colegii urat pe mine.... Uite ca ma plang si eu, vezi? Si eu am unul in burtica, ce s amai zic de tine?? asa ca profita de perioada de liniste din jurul tau si dooormi cat te tine...pentru ca silocitata vei fii, nu gluma....

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Si mai am o intrebare pt. fetele care au nascut. Eu acum imi definitivez bagajelul de spital si mi-e ca imi pun multe lucruri care nu ar trebui: ARE SENS SA-MI IAU PIJAMA SAU NU NE LASA DECAT CU CAMASA DE NOAPTE? ASTA TINAND CONT CA EU VOI NASTE CU CEZARIANA.

Pupici, ma duc sa ma intand putin ca nu mai rezist pe scaun. O sa intru din nou putin mai tarziu.

Adriana 36 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov

Mergi la inceput