Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 6
arboria spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
cat despre jethro tull... ati fost careva la concert in 97?! (parca)
ce de garduri am sarit si ce de politisti m-au urmarit... da tot am intrat! hehe sper sa fie mai cuminti copiii mei!
A fost in 12.06.1994 . Copil cuminte fiind io, n-am sarit garduri, am cumparat bilet. Nu mai stiu cum s-a numit festivalul, parca "Pop Rock Festival" si a durat 3 zile, mai stii?
Mey, m-ai facut sa-mi amintesc vremurile alea si acum io "living in the past", desi mi-am dat seama ca-s "too old to rock'n'roll, too young to die".
N-a fost nimeni la concertul din mai 2004? www.expres.ro/divertisment/?news_id=153063&print=1" target="_blank">Iac'aici e un interviu cu Ian-flautistu'
In fiecare an, pe 10 august beau un pahar de vin in cinstea lui
In rest subscriu si io preferintelor voastre, ca vad ca ne potrivim.
Julia
arboria spune:
Am facut o lista cu preferatii mei muzicieni si... 99% vaz ca-s britanici . Incepand cu The Beatles si continuand cu Sting (english man in NY...wow!), U2, The Rolling Stones, Queen, Eurithmics, Whitesnake (cu Coverdale, care a plecat de la Deep Purple, deci pun si Deep Purple pe lista) dar hai sa nu ii insir pe toti aici. Au mai "scapat" pe langa, ceva Bonjovi, Janis Joplin, The Doors.
Julia
gandacelu spune:
the beatles... astia-s gandaceii mei!!!
sa vezi ce mai cant! o iei la fuga! dar daca stiu versurile, nu ma pot abtine!
btw, azi dimineata am sustinut recital cu sotul, cum am deschis ochii, in pat... eu bohemian rhapsody, el hey jude
nu va spun ce-a iesit...
arboria spune:
quote:
the beatles... astia-s gandaceii mei!!!
sa vezi ce mai cant! o iei la fuga!
Bital, draga, si io cu rockerii - Arboria (the island of three men) e numele unei piese a nelinistitilor aia de la Queen, de pe Flash Gordon. E voie sa spun ca visele mele (visele ACELEA) sunt populate de rockeri?
Julia
arboria spune:
Cargo nu bun? Ce-ar fi sa ia premiu la Roma, la MTV Europe Music Award? Io-i votez in fiecare zi aici (la best romanian act)
pe motoare,
Julia
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by arboria
Arboria (the island of three men) e numele unei piese a nelinistitilor aia de la Queen, de pe Flash Gordon. E voie sa spun ca visele mele (visele ACELEA) sunt populate de rockeri?
E vorba de Flash Gordon cel de desene animate?? Cred ca da, ca parca imi aduc aminte de insula aia... Bestial film .
Iar cu partea cu visele, zi-ne mai bine cine tine topul . Ca astia mai tineri nu prea mai sunt stilul meu, cel putin .
Si mie imi place Cargo. Dupa ce a plecat Kempec in Australia, am crezut ca o sa se duca de rapa, si uite ca se tin bine baietii .
iileana spune:
E-he-he, cind aveam eu vreo 10-12 ani si frate-meu (cu 6 ani mai mare)isi luase niste muzici faine rau, da' eram certati asa ca eu ma ghemuisem pe scari sa ascult ce se auzea din camera lui...(si anume: Pink Floyd, Led Zeppelin si Queen, aveam sa aflu ulterior)...
Apropo, dar la concertul Led Zeppelin ati fost? (sau, ma rog, concertul Plant + Page + pustani).
P.S. Nu mai ziceti de "Intr-un cer violet" a lu' Sfinx. Ziceti mai bine de Golden Brown a lu' Stranglers, ca pe asta au copiat-o. De Sfinx-ul cu Chifiriuc spun, ca Dan Andrei Aldea n-ar fi facut una ca asta...
iileana spune:
Daca tot mi-am amintit de Aldea, opera-rock "Zalmoxe" o stiti? Si "Dupa melci" cu Nicu Alifantis, aparut cam tot atunci? Ce muzici mai faceau si romanii, dom'le...Ia sa ma duc sa le caut, ca mi-e dor.
iileana spune:
Tot io.
quote:
acuma? sunt innebunita dupa manu chao... stiti ce e aia innebunita??????????
Stiiiim, Gindacelule, ca ni se-ntimpla si noua! Sint nemaipomeniti.