Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 3
Adela spune:
Si ca sa raspund la subiect (nu ca ma declar o rockerita dar ca mai ascult si din genul asta).
Imi plac: Nickelback - ultimul album e super si Alien Ant Farm.
~~Adela & Julia
mitub spune:
Dintre cei vechi...Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors, AC DC!!!
Am inceput cu..Iron Maiden, sotul meu cu Metallica, am trecut prin Judas Priest si Manowar, acum prefer adesea sa ascult chestii unplugged sau mai melodioase...iar cand cad in putul cu melancolie..ehehe!
Boga
kjmami spune:
fetele...daca vreti sa auziti piese rock care va plac...sau rock'n roll....
s-a deschis un club nou in bucuresti..cu trupa live....care suna super frumos...canta tot ce se poate...de la Led Zeppelin, deep purple...queen...si jimi hendrix..si multi multi altii...e super
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by kjmami
fetele...daca vreti sa auziti piese rock care va plac...sau rock'n roll....
s-a deschis un club nou in bucuresti..cu trupa live....care suna super frumos...canta tot ce se poate...de la Led Zeppelin, deep purple...queen...si jimi hendrix..si multi multi altii...e super
valeria
http://community.webshots.com/user/kjmami
Acolo o sa-mi fac veacu la anu!Am zis!Numa sa stiu si io pe unde e ,cum se cheama locu cu pricina!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
kjmami spune:
:)
locul cu pricina se numeste 'coyote ugly cafe' iar trupa de care vrb este 'jukebox band'
clubul este nou deschis in pasajul victoriei vis-a-vis de palatul telefoanelor, la subsol unde a fost inainte discoteca 'mozaic'
ne vedem pe acolo:)
link to the grand opening of coyote ugly cafe: http://www.ntz-ntz-ntz.com
distractie placuta!!!
Imi pare rau, dar "directivele" ma obliga sa sterg link-ul. Asta e, stiu ca a fost cu bune intentii, dar...
Q
Leah spune:
Io-s cu IRIS, mare fana, merg la concerte si cant pana ragusesc. Am, bineinteles, toate albumele, majoritatea cu autografe si un superb poster acasa. Si cand vreau sa imi enervez vecinii, ascult Ultima toamna si Trenul fara nas la maxim!
Go Cristi!
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
canuta-om-sucit spune:
Chiar acum asculta Vama Veche. Tudor e preferatul meu. Pheonix? Si cei de mai sus pe care i-ati enumerat inaintea mea. Mie imi pare rau ca nu am prins concertul din Budapesta, cand a cantat GNR. Dar daca mai vin o data in Europa merg cu siguranta:))
aura
qsar spune:
Led Zepp, Pink Floyd, Guns'n'Roses. Si Celelalte cuvinte. Si Sfinx (ala vechi "Intr-un cer violet"). Dar cel mai mult si mai mult Jetro Tull. Na! ca uitasem de The Doors. :))
Q
Rayuela spune:
facem un top de muzica "suparata",ca sint convinsa ca o sa-mi amintiti piese de care am uitat si pe care cu siguranta le ador!
Iaca de la mine,provizoriu:
U2 With or without you
Led Zeppelin Starways to heaven
Cranberries Linger
Cranberries Dreams
Pink Floyd Learning to fly
Janis Joplin Summertime
The doors Light my fire
Deep Purple Chil in time
Bob Dylan Like a rolling stone
U2 Where the streets have no name
Hai copii bagati si voi!