Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 28
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by DarkBendis
Tzuni, cred ca eram si eu pe acolo, mai. Pe la rockoteca prin Zalau ai umblat in perioada respectiva? Oare nu cumva ne cunoastem? (ca vad ca gusturile muzicale tot alea ni-s).
Dark Bendis
(ascultand "Child In Time" si topaind de se sperie pisicile)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Pe vremea aia locuiam in Cluj. In Zalau eram doar intr-o delegatie...
Da mai, faina piesa....faina muzica...
Hai sa bagam acum un pic de jale :
www.youtube.com/watch?v=hkbdP7sq0w8&mode=user&search=" target="_blank">SUPER PIESA CU KANSAS
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dana p. spune:
Fetelor care sunteti la granita cu Ungaria si vreti sa vedeti un concert de nota 20 cu Gotthard maine au concert la Budapesta pentru detalii www.a38.hu/?p=programok&id=1086" target="_blank">aici.
Eu am fost la concertul care l-au avut la Kavarna si a fost super, Steve Lee are o voce cum putin mai au in ziua de azi.Am facut poze cu toti componenti trupei si nu-mi venea sa cred cat de amabili si de draguti au fost cu toti, la un moment dat s-a asezat langa mine pe scari Hena Habegger(bateristul trupei) de am crezut ca lesin cand l-am vazut cum imi zambea. M-au durut mainile doua zile dupa cat am batut din palme. A fost super, super n-am mai avut starea asta de euforie de la concertul cu Scorpions, dar parca acum ma tine mai mult, daca si dupa o luna de la concert sunt inca in extaz cand ma gandesc la cat de frumos a fost.
Cu siguranta daca voi mai avea posibilitatea sa-i vad as mai merge.
Pozele sunt aici
Catalin spune:
www.evz.ro/article.php?artid=325791" target="_blank">Trupa Cargo refuza sa cante cu manelistii!
...www.evz.ro/article.php?artid=325852" target="_blank">cu o continuare de zile mari: "Sunt doua posibile explicatii daca ma intrebati de ce se intampla asta: ori sunt complexati, ori sunt rasisti. Trebuie sa stiti ca atunci cand intra un solist de manele, publicul explodeaza intotdeauna. Nu vreau sa ma mai gandesc la rasism si la nimic. Ci doar ca acesti artisti vor, de fapt, sa ia cireasa de pe tort. Se tem sa participe la concurenta. Pe mine, de exemplu, nu m-ar deranja sa apar in fata unui public format numai din rockeri. Indiferent unde am cantat, nimeni nu a avut reactii adverse”, mai spune Adi de la Valcea."
Catalin
Think pink!
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Se tem sa participe la concurenta. Pe mine, de exemplu, nu m-ar deranja sa apar in fata unui public format numai din rockeri. Indiferent unde am cantat, nimeni nu a avut reactii adverse”, mai spune Adi de la Valcea
ahahahaahahahahahaa ce poanta buna. cata prostie
mandrelor si mandrilor, nu a fost nimeni la Muse?
Roxana
mirela68 spune:
Eu sunt o rockerita de moda veche si trebuie sa recunosc, nu am auzit de Muse pana acum si de fapt de multe trupe de rock mai tinere...
Daca mai intereseaza pe cineva, eu urmaresc in ultimul timp : http://www.markknopfler.com/tour/
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mirela68
Eu sunt o rockerita de moda veche si trebuie sa recunosc, nu am auzit de Muse pana acum si de fapt de multe trupe de rock mai tinere...
nici eu nu auzisem de ei pana acum 2 saptamani cand i-am auzit pe VH1....si chiar m-au impresionat. de aia intrebam ca sa stiu cum suna live.
Roxana
moniboni spune:
Daca tot veni vorba de muse: nici eu nu stiam nimic despre ei. Dar am fost la concert si mi-au placut! Nu la nebunie, dar mi-au placut.
Suna bine, dar mie mi s-a parut ca mai si copiaza...
Oricum, e nashpa sa te duci la un concert si sa nu stii nicio melodie!!! D'aia ascul eu acu' in disperare ultimul album deep purple...
Stiti ce m-a impresionat pe mine la concertul asta? Lumea, domnule. Am stat la o coada de 1 ora si ceva sa intram si nimeni nu a facut scandal, nui a incercat sa se bage in fata...
mamica de rockerash
roxanaz spune:
si eu am ascultat de dimineata in masina primele doua piese de pe "rapture of the deep" . nu suna rau! mie mi-a placut albumul precedent, "Bananas"....sa vedem ce o face Gillan live....
Roxana
moniboni spune:
roxana, din ce am vazut eu pe youtube, gillan inca se descurca bine.
eu l-am vazut in '91 cand a venit prima oara in buc. si sunt sigura ca o sa ma impresioneze la fel de tare!!!
melodia rapture of the deep suna f ...deep purple...
abia astept sa-i vad!!!!! mi-am luat bilet in fata scenei si o sa ma straduiesc sa fiu acolo, in primul rand
mamica de rockerash