Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 27
roxanaz spune:
Q welcome!!!
buni baietii de la jethro tull, si io o sa fiu in vacanta da ma consolez ca i-am vazut deja de 2 ori.
Page/Plant imi inregistra barbata-miu....pe vremea cand nu era in postura asta
www.youtube.com/watch?v=dGfwgqT7Lrc" target="_blank">Whiter shade of pale si www.youtube.com/watch?v=_rSrPIdt84Y" target="_blank">Burn ceva de la mine ca sa incepeti bine week end-ul
Roxana
moniboni spune:
Stie cineva de concertul Deep Purple de pe 31 octombrie de la Bucuresti? Cand se pun biletele in vanzare si cat costa?
multzam
mamica de rockerash
mirela68 spune:
Nu stiu amanunte despre Deep Purple la Bucuresti.
Dupa experienta avuta la Rolling Stones, la Bucuresti, preferam sa mergem la concerte la Budapesta. Asa ca, stiu ca, la Budapesta vor canta pe 6 nov., un bilet costa in jur de 10000 forinti asta vine in jur de 125 ron.
Noi,ne gindim sa mergem la Uriah Heep, Sibiu-30 sept...
Mirela
moniboni spune:
quote:
Originally posted by mirela68
Nu stiu amanunte despre Deep Purple la Bucuresti.
Dupa experienta avuta la Rolling Stones, la Bucuresti, preferam sa mergem la concerte la Budapesta. Asa ca, stiu ca, la Budapesta vor canta pe 6 nov., un bilet costa in jur de 10000 forinti asta vine in jur de 125 ron.
Noi,ne gindim sa mergem la Uriah Heep, Sibiu-30 sept...
Mirela
Dar ce nu ti-a placut la rolling in buc? organizarea? sincer, eu mi-am scos din minte, am ramas numai cu evenimentul in sine
mamica de rockerash
mirela68 spune:
Da, in primul rand organizarea. Apoi, imi pare tare rau, dar acel balamuc din Bucuresti pe mine ma depaseste.
Sigur, concertul a fost grozav, dar eu nu pot sa uit ca dupa un drum de 350km, ajungem intr-un Bucuresti, unde... reguli de circulatie? oooo doar pt fraieri, apoi pe stadion, stim cu totii cum a fost...
Pt. cei din Bucuresti e simplu... Plus, o noapte cazare, ca undeva trebuia sa ne odihnim si noi...La 15 min de centrul Budapestei ne-am cazat cu 150 lei , dar in Bucuresti...?
Cand ieseam de pe stadion,fiica-mea rockarita de 11 ani, ma intreaba: mami aici de ce nu e ca la Budapesta? De ce?
Asta e , imi pare rau...
Oliv75 spune:
Buna
Citind cateva din mesajele voastre mi-am adus aminte de rockoteca din Costinesti...cei mai mari si mai negri gandaci acolo i-am vazut si tot cadeau de undeva de sus de parca erau fructe coapte
Imi pare ca a trecut o vesnicie... ia sa dau fuga la oglinda sa vad cum mai arat. Si-mi vine o pofta sa ascult ceva iron maiden, ac/dc sau judas
moniboni spune:
quote:
Originally posted by Oliv75
Buna
Citind cateva din mesajele voastre mi-am adus aminte de rockoteca din Costinesti...cei mai mari si mai negri gandaci acolo i-am vazut si tot cadeau de undeva de sus de parca erau fructe coapte
Imi pare ca a trecut o vesnicie... ia sa dau fuga la oglinda sa vad cum mai arat. Si-mi vine o pofta sa ascult ceva iron maiden, ac/dc sau judas
sincer, cat de dor iti e de gandacii aia? ca mie taaaaaaare mi-e....
mamica de rockerash
Tzuni spune:
Pt piesa www.youtube.com/watch?v=FDskym_V1GI&mode=related&search=" target="_blank">ASTA m-a luat politia in 93 din fostul hotel al PC din Zalau. Eram o turma vesela care la 2 noaptea urlam cat ne tineau plamanii pe piesa asta. Am platit amenda si...ne-am intors la concert E FANTASTICA.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
DarkBendis spune:
Tzuni, cred ca eram si eu pe acolo, mai. Pe la rockoteca prin Zalau ai umblat in perioada respectiva? Oare nu cumva ne cunoastem? (ca vad ca gusturile muzicale tot alea ni-s).
Dark Bendis
(ascultand "Child In Time" si topaind de se sperie pisicile)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"