Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

eu abia acum v-am descoperit...
si noi suntem o familie de rockeri. eu eram fan Metallica prin liceu, apoi The Doors (inceputul anilor `90), si l-am iubit tare pe Morrison. sotul era fan Manowar.
sanziana, stiu rockoteca din Costinesti! (am citit din urma) dar tu pe cea din Neptun o stii? rockoteca de aici din Buc, Cismigiul la cantari, Gradinita si Turistul? Vama Veche si 2 Mai-ul.
in ultimii ani, pt. ca si muzica evolueaza, ascultam insa rock alternativ. si parca se potriveste mai bine vremurilor.
tunitza, am filmul The Doors (si multe altele despre Morrison si The Doors) si Hair-ul si Woodstock, insa sunt pe video, ca sunt de acu` 100 de ani. cine mai are video?
ma bucur ca v-am gasit!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, si eu am video-ul inca. Cu tot cu casete. Ce-mi palce cum huruie cand le deruleaza... Si casete audio pastrez....

Fetelor, stiti cumva cine canta si cum se numeste piesa care la refren suna ceva de genul "I cant live without your love and afection..."

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
Fetelor, stiti cumva cine canta si cum se numeste piesa care la refren suna ceva de genul "I cant live without your love and afection..."

fratii Nelson, doi blonzi cu parul lung si blugi taiati la genunchi: www.thenelsonbrothers.com/albums/lyrics/loveandaffection.html" target="_blank">Love & Affection si uite si www.youtube.com/watch?v=z87YAt6gjCY" target="_blank">videoclip-ul

Roxana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

fratii Nelson, doi blonzi cu parul lung si blugi taiati la genunchi: www.thenelsonbrothers.com/albums/lyrics/loveandaffection.html" target="_blank">Love & Affection si uite si www.youtube.com/watch?v=z87YAt6gjCY" target="_blank">videoclip-ul

Roxana

...de-asta te iubesc eu pe tine!

Mi-ai facut ziua faina! Ma duc sa dansez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
...de-asta te iubesc eu pe tine!

Mi-ai facut ziua faina! Ma duc sa dansez

beeeyyy ce am ajuns sa ma iubeasca lumea ca am memorie de elefant . da' tot e bine! pup u tuuuu!!!!

Roxana

Mergi la inceput

nu numai de-aia....

Ma gandeam intr-o zi cand faceam curat printre haine: ce-ar fi sa apar intr-o zi la munca cu blugii negri elastici, bocancii negri si lungi, geaca de piele (Doamne cat de grea e...abia acum imi dau seama ce caram in spinare ) Chiar: ce-ar fi sa apar asa? si sa scot toate crucile de argint pe care le purtam... Ar zice lumea ca-s nebuna... Da ce mi-ar placeaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Tzuni, noi te sustinem sa te duci asa la munca! Dar inteleg ca dupa aceea va trebui sa te sustinem in cautarea unui nou loc de munca ?

Eu am fost saptamana trecuta cu un tricou cu Pink Floyd si cu ghete cu talpa (nu tocul) de 10 cm grosime. Macar cu atat sa imi ridic moralul ca muncesc cand sunt altii in vacanta. Exista si avantaje in a lucra in IT .

Uau ce imi placeau cei doi frati blonzi! Dar aici nu pot vedea clipul! Abia astept sa ajung acasa sa il vad.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Hehe he, Sanziana, daca ma crezi, acum am pe mine niste blugi stramti, combinati cu piele, si maieu negru. Deci, tot pe-aproape! Si...inca nu m-au dat afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Po' sa dau si eu nitel din plete cu voi? Eufemistic, desigur, ca-s tunsa No. 1. Pai, pentru inceput, de incalzire, sa fie www.youtube.com/watch?v=QqZmtq5LhFo&mode=related&search=" target="_blank"> cam asa, continuam www.youtube.com/watch?v=Gx4XWtimg7w" target="_blank">asa si www.youtube.com/watch?v=k78Bdqt7p6M" target="_blank">asa iar la sfarsit, ca sa ne mai calmam, www.youtube.com/watch?v=nQkcscDjJHk&mode=related&search=" target="_blank">putina cultura :))

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

For those about to rock we salute you!

JethroTull vor canta la Sibiu pe 30 august si noi vom fi plecati in concediu...

Mirela

Mergi la inceput