Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Stiti ceva de vreun fesitval la Kavarna la inceputul lunii septembrie?Am vazut pe site-ul lu' Gotthard(http://www.gotthard-rocks.de/) ca ar veni pe 6 septembrie la Kavarna la un festival si vroiam sa stiu daca mai sunt si alte formatii invitate. Anul trecut cei de la Gotthard trebuiau sa concerteze acolo in luna august tot la un festival dar n-au mai venit. Eu vreau sa merg sa-i vad ca imi plac foarte mult, sper sa nu-si anuleze iar concertul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana, din ce scrie pe site-ul municipalitatii e doar Gotthard, fara alte zile: http://www.kavarna.bg/index.php?id=30&eid=458&lang=en&pg=3 , pe 15 si 16 august sunt doua zile de concerte, in 15 Sepultura si in 15 "Ruski Metal Fest"

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Roxana, multumesc mult.La Sepultura nu mergem si nici la ceilalti dar la Gotthard cu siguranta vom fi acolo.La Manowar n-am putut sa mergem ca am avut o nunta la Tulcea si ne-a parut rau, ca am auzit ca a fost super.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana p.

Roxana, multumesc mult.La Sepultura nu mergem si nici la ceilalti dar la Gotthard cu siguranta vom fi acolo.La Manowar n-am putut sa mergem ca am avut o nunta la Tulcea si ne-a parut rau, ca am auzit ca a fost super.

nici o problema Dana.
da, la Manowar a fost superb. cea mai buna sonorizare dintre cele trei zile de festival si show-ul bun de tot. doar ca ptr noi a fost cam lung, eram teribil de obositi si a inceput la 11, s-a terminat la 2....eram doborati, nu m-am mai putut bucura de ultima ora. dar asta e.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

O piesa la care eu tin MUUUUULT de tot:

www.youtube.com/watch?v=Zy3fJ8Nmzyw" target="_blank">LITA FORD & OZZIE OSBORNE

ce spuneti?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

O piesa la care eu tin MUUUUULT de tot:

www.youtube.com/watch?v=Zy3fJ8Nmzyw" target="_blank">LITA FORD & OZZIE OSBORNE

ce spuneti?

Tzuni, mersic frumos!

De mult imi lipsea din colectie! Ce de amintiri placute starneste. ani din facultate...Lita, Ozzy, Maiden, Judas, Manowar, Gamma Ray, Helloween ...camera de camin "posterita" de sus pana jos...blugii rupti, parul tapat, ciocatele...ou sont les neiges d'antan?

Inca o data, saru-mana! Mi-ai facut seara (si) mai frumoasa!

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Fete si baieti, taman acuma am terminat de impachetat. La dimineata, devreme, ne urcam pe tren cu destinatia Sziget. Am sa revin cu poze si povestiri.
Va pup, si tineti-mi pumnii sa ma intorc intreaga.

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

Fete si baieti, taman acuma am terminat de impachetat. La dimineata, devreme, ne urcam pe tren cu destinatia Sziget. Am sa revin cu poze si povestiri.
Va pup, si tineti-mi pumnii sa ma intorc intreaga.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
bloguletul meu

distractie placuta Gabi!!!! asteptam impresii.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

E unu noaptea, si stau in mijlocul szigetului la net.E super aici, parca o lume diferita. Pana acum am vazut gogol bordello, partial manu chao,pink, madness, nine inch nails, razorlight, sinead o'connor, faithless, fanfare ciocarlia, mike stern, ternipe, within temptation, ethienne mbappe - atata imi aduc aminte...
Mari dezamagiri - Pink - suna ca si la radio: nimica improvizatie, trupa 'lucra' pe scena, si isi facea treaba bine, dar nu a fost nici un pic de comunicare cu publicul. Pe langa Pink am fost dezamagita de sinead o'connor - a fost aproape ok, dar nu era nici decum de main stage. Era cat p-aci sa adorm.
Surprize f placute - Madness - au facut show de show; baietii astia nu lucrau ci efectiv chefuiau pe scena si au reusit sa faca o atmosfera super, toata lumea dansa si canta si in public. Gogol Bordello - ce sa va spun ca am stat in primul rand - nebuuuuuni, dar in acelasi timp miuzicieni fantastici, iar showul si aici a fost de nedescris. Vocalistul, la un moment dat s-a urcat pe gardul de siguranta, si a pupat o fata foarte aproape de mine, apoi la sfasitul concertului i-a facut semn sa vina la backstage...
Nu sunt o mare fana de jazz, dar Mike Stern si Ehtiene Mbappe, au facut fiecare spectacol - toata lumea tzopaia, batea din palme si aplauda. Au revenit la bis de doua ori.
Din pacate am pierdut Hooverphonic, Altar, Hobo Blues Band, si inca multe alte concerte. E imposibil sa le vezi pe toate. Din pacate de multe ori se suprapun concertele pe care as vrea sa le vad.
Din nefericire Chris Cornell si-a anulat concertul. Pe siteul festivalului scrie ca medicii l-au sfatuit sa renunte pentru ca are probleme cu corzile vocale.
Maine e ultima zi. Mai urmeaza sa vedem Juliette and the Licks, Leningrad, Hammerfall. Maine as vrea sa ma plimb un pic si in zona de teatru. Nici cum nu am ajuns pana acolo.
Pe insula sunt foarte multi copii, spre surprinderea mea. Sunt o gramada de locuri de joaca.

A meritat din plin ca am venit. Pentru mine e, poate, un pic cam mult, 7 zile de tzopaiala, tzipat si dansat. Drept dovada, is racita cobza, iar picioarele mi-s pline de bataturi si basici. Acum ma voi retrage la cortul ambiental, unde am sa ma intind pe o perna imensa vreo jumatate de ora, voi bea chaii cu lapte si 15 condimente, si voi asculta muzica chill out. O noapte frumoasa sa aveti si voi!

Mergi la inceput

Gabi fericito, waw! distractie placuta in continuare!

Roxana

Mergi la inceput