Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

O sa incerc sapt. viitoare sa pun un link cu bebe meu de 1 an si 8 luni cum se bestializeaza (fredoneaza!!!) ACDC - Thunder!!! este mortal si sunt convinsa ca este un viitor rocker ... asta asa, ca sa nu dezamageasca mostenirea genetica.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hihi, si lui Vlad ii place! se tine de marginea bibliotecii ca sa poata da din cap mai bine!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Al meu (tot Vlad il cheama..:)) are locul lui, langa caalorifer cand ii punem ACDC

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Poate va intereseaza www.rocklamures.com/concurs.html" target="_blank">festivalul Rock la Mures. Se pot castiga bilete daca votati ce trupe sa cheme.
Eu am votat la straine Lacuna Coil, o trupa italiana de un fel de gothic f misto, si la romanesti, evident... Vita de Vie! (Despot rules!)
Hai, votati si voi.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

No, dar numai eu scriu la subiectul asta? Sper ca macar le cititi, chiar daca nu postati. Vine si www.emagic.ro/eveniment/16/index.html" target="_blank">nenea Alice la festival. Si deja se pot cumpara bilete.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Hello

Noua ni s-a indeplinit un vis din tinerete!!

Suntem fericitii posesori de bilete la
ROGER WATERS-14.04.2007 Budapesta

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

E cineva fan Rammstein ori Deep Purple?
Eu si acum imi incep dimineata cu piesele lor, degaja o energie exploziva si mai ales versurile sunt surprinzator de harmless in contrast cu ritmul. De la Rammstein, favoritele mele sunt Mutter si Herzeleid urmate de Sehnsucht si Reise Reise, nu le stiu pe cele mai noi, insa am vazut ca sunt foarte bine apreciate de useri.
De la Deep Purple imi place totul, in mod special o piesa intitulata Anya de pe albumul Battle of Rages, considerat mai slabut comparativ cu restul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mona, Deep Purple, moi!
wow Mirela felicitari! super....ati dat pana la urma 400 de euro pe bilet cum era afisat pe site-uri? sau mai ieftin? oricum abia asteptam povestiri despre concert!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Ne-a cumparat o cunostinta biletele,chiar din Budapesta si am platit 17000 forinti pe bilet.Asta vine cam 70 euro.
Deabia asteptam sa mergem!
Ceva noutati la Kavarna, sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

moama 17.000 de forinti. nu e exagerat de mult ptr ce preturi se vehiculeaza pe net.
mersi de intrebare, la kavarna in afara de concertul Glenn Hughes de pe 6 mai am aflat ca va fi Kaliakra Rock Festival pe 28-30 iunie, cu una intre trupe fiind.....Heaven and hell!!! (adicatelea Blacke Sabbath fara Ozzy, dar cu Dio vocal). este extraordinar pentru ca in afara de Kavarna nu mai canta decat in Atena pentru Europa de SE...si au un concert in Polonia. asa ca sper din suflet sa ajungem si acolo!

Roxana

Mergi la inceput