Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata butici!Am aterizat si eu la servici si se pare ca e ultima zi.Cel mai bine o sa fie ca nu trebuie sa ma mai trezesc dimineata.
Si eu simt mai mult in dreapta loviturile si intr-adevar e cu caputul in jos, coloana orientata spre stanga.Deci in dreapta are piciorusele si manutele.
Azi dimineata am trecut pe la prietena mea(cea cu fetita de 1 an)si cand a auzit ca exista posibilitatea sa nasc normal(ea a nascut normal) mi-a spus ca sunt nebuna.Asa ma descurajeaza!Mi-a propus sa stau 10 minute langa sala de nasteri ca-mi trece pofta de nastere normala.Dar probabil ca stie ea ce stie....
Azi vine al meu sot si sunt bucuroasa.
Sper sa vorbim mai taziu
Andreea36 saptamani+BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata fetelor!

FELIS nu ma da disparuta dar am racit si nu am avut nici un chef de nimic ieri.cum poate un om sa raceasca stand in casa? astazi mi-a venit "instinctul de cuib" asa ca m-am apucat de trebaluit,de spalat paturi ,lenjerii etc.
merci pt info,ceea ce ma deranjeaza in mom de fata e ca din cauza contractiilor mie mi se pare ca burta in loc sa coboare se ridica.

FELIS draga durerea de la pitpalac poate sa si dispara,depinde de organismul fiecareia,si eu am zile cand nu ma doare deloc si zile in care nu pot sa merg.

octy 38 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bits, scumpo, eu stiu ca abia astepti sa nasti, dar totusi sa nu exagerezi cu trebaluitul. Ia-o mai incet mai ales daca esti si racita, odihneste-te si ingrijeste-te. Kenzo are nevoie de o mami in forma. Tot asta ni se spune la cursul ala, ca pe ultima suta de metri sa fim cat mai odihnite, ca vine munca grea in travaliu si nastere. Sanatate multa si te astept pe messenger daca ai timp.

35 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata burticutzelor,
ma bucur ca sunteti cu toatele bine, ma dar ce fetitze cumintzele sunteti....si ce bebelasi cumintzei...ii inteleg pe frigul asta unde e mai bine decat la mamica in burtica...bravo lor sa stea acolo pana la termen...
andreeap. bine ca azi scapi de servici si apoi dupa ce-ti pleca sotzul poate ne intalnim...daca ai timp si-ti face placere...eu stau mai mult prin casa taota ziua, alex a reusit sa raceasca si mi-e frica sa nu mi-o dea si mie....in rest cosmarul cu zugraveala si faianta...parca nu se mai termina.
felis, caut listutza cu telefoane ca e dincolo la mama si poate te sun daca nu te deranje.
va pupacesc pe toate si va urez toate cele bune
eu maine intru in 32 de saptamani si tot maine o sa intru in contact cu dr de la municipal...
pa pa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MONICA vezi ca ti-am trimis un PM cu nr de fix. Am intrebat-o si pe Bits daca se mai ocupa cu listuta ca acolo nu e si fixul.

Felis, 32 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Burtici, unde ati disparut toate?

Mergi la inceput

Pt cine stie, am si eu o intrebare: SE FAC ANALIZE PT A VEDEA DACA ORGANISMUL POATE SUPORTA ANESTEZIA? (la cezariana). Sau e la risc. Ma intreaba pe mine daca sufar de ex cu inima si eu care habar nu am ii zic "Nu cred" si-mi face anestezie... Trebuie sa facem noi ceva analize pana atunci?
Poate ma lumineaza si pe mine cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

FELIS o sa te decretam "cea mai activa mamica de pe forum"
Sunt si eu pe aici doar ca imi bat capul cu jocul pe care ni l-a bagat in cap GANDACELU. Abia astept sa-l termin ca nu mai rezist sa stau pe scaun. Ai zis tu ceva despre anestezie. Nici eu nu stiu sa am ceva cu inima...dar poti sa stii? Eu cred ca iti face totusi niste teste in spital. Sau daca am avea ceva cu inima s-ar fi manifestat pana acum? Ce de intrebari!. Din cate am inteles totusi e mai bine cu epidurala fiindca e posibil sa-ti fie foarte rau dupa cea generala. Plus ca-ti vezi bebelasul doar dupa o zi.

Adriana 35 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Eliza5
Nu stiu despre voi dar mie a inceput sa nu-mi mai placa. Ma simt ca un porc. Retin apa, am degetele ca niste carnaciori (daca ma prindeam la timp imi scoteam si eu verigheta ca asa am senzatia ca degetul meu o sa se invineteasca si o sa cada atat de strangulat e ), ma misc greu, ma doare pitpalacul iar noaptea nu pot sa dorm (ca sa nu mai zic ca am inceput sa am si arsuri). Bineinteles ca vreau ca totul sa fie ok cu bebele, adica sa mai stea o luna acolo unde e, dar parca toate neplacerile s-au adunat acum pe ultima suta de metri.

Eliza, total de acord cu tine...Parca am o stare de disconfort permanenta...Eu nu mai am dureri de pitpalac , in schimb ma dor coastele si nu mai stiu cum sa mai stau si dorm ...Mai nou, am observat ca ma dor genunchii ... ...
Bine ca am fost inspirata sa-mi scot verigheta de acum 2 luni...Daca pe tine te deranjeaza tare incearca cu scuipinol sau ulei..
Apropos: pe mine, inainte de operatii m-a pus sa-mi scot verigheta si inelul...nu prea stiu exact de ce...

cu David, 32 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou! Sunt cam lenesa astazi, de e evineri.
Monica, ti-am trimis un PM cu nr.de fix si mobilAstept sa vorbim.
Dama, eu nu am nici un fel de dureri de "pitpalac".Uneori cum ai spus, am un junghi, dar abia perceptibil.In schimb ieri la control parca imi bagase un bloc acolo inauntru, asa m-a durut!
Felis, si eu ma intreb daca se fac investigatii inainte de cazariana.Stiu cazuri care nu s-au mai terzit din anestezie, tocmai din cauza unor afectiuni nedescoperite, si asta la niste femei tinere..Asta e unu l din motivele ptr.care mi s-a facut frica de cezariana.Eu nu ma stiu cu afectiuni(mai ales la inima)dar....Dar nu am auzit sa-ti faca ceva investigatii.Poate aflam mai multe .
Fulguletz, pe mine ma doare spatele mai ales seara, iar daca stau mai mult timp in picioare sau pe scaun, ma doare sub omoplatul drept de mor.Uneori din cauza durerii de spate nu pot nici in pat sa ma intorc.
Am asa o greutate cand ma gandesc sa nu mai vin la birou..Si de data asta e permanet(ma rog, cateva luni sau 1 an)dar parca simt ca totul se va schimba de acum.Nu-mi pare rau, dar mi-e frica.
Pupici,
Andrea 36 saptamani+BBlina

Mergi la inceput