Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Parerea mea este ca exista doi factori de risc: probleme cu inima si alergia la o substanta. Ei te intreaba de inima dar ca sa stii cum tolerezi un anestezic trebuie sa te testeze inainte sinu cred ca fac asa ceva decat la cerere. Eu sper sa nasc natural dar m-ai pus pe jar cu intrebarea ta asa ca mai mult ca sigur voi intreba doctorul sau poate stie cineva de pe aici care a trecut prin asa ceva …
Asistenta vorbea ceva de Xilina parca.

mai, fetelor, in cazul asta (cand nu vi se fac teste pt facotrii de risc ai unei anestezii, sa nu va lasati asa pe mana "macelarilor". Interesati-va si faceti-vi-le voi, ca nu e de glumit.

35 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by bits

nu stiu chestia cu ecograful dar doctorii se pregatesc intotdeauna pt ce e rau,nu stii ce se poate intampla pe parcurs si de aceea.se poate ca bebe sa nu vina cum trebuie si sa se apeleze la cezariana de urgenta sau alte chestii de astea.in plus la nasterea normala mama si fatul sunt monitorizati(pt suferinta fetala,hipertensiune sau hipotensiune) si ma gandesc ca de aceea nu ni se permite cu bijuterii.

Bits, merci pt info, eu habar nu aveam. Ma voi debarasa si eu de lanturi si verigheta si alte metale. Probabil ca-mi vor spune si astia, dar e mai bine sa mi le las acasa inainte de a intra in maternitate.

35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dama eu pentru cezariana de urgenta imi fac probleme. Am inteles ca anestezistii pe aici au fiecare reteta lor pentru anestezie si. Poate ne vei spune si noua ce teste ai facut tu sa stim ce sa cerem, sa fim pregatite pentru orice eventualitate.
Bits mersi de informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele, eu am facut o operatie aici..si nu mi-au facut nici un test (alergie, etc) , ci am discutat in prealabil cu medicul si am completat un formular lung(in care era vorba, printre altele si de riscurile implicate), pe care l-am semnat.
Sincera sa fiu, nu am auzit sa faca cineva teste speciale de alergie , etc. inainte de o operatie. In schimb, mi se pare normal sa vorbiti inainte cu anestezistul...

cu David, 32 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!Nu o sa va vina sa credeti, dar eu hiar plec undeva de REVELION!!(asta daca eu su BBlina vom fi sanatoase).Noi vom pleca la niste amici la munte, au o cabana cu toate conditiile.Doctorul meu a spus ca nu e nici o problema, deci nu este nici el sanatos, ca si al meu sot.
Mai stau putin si apoi plec spre casa.I-am spus sotului meu"drum buin si te asteptam"Si el:"Cine?" Pai cine , eu si bblina..De acum incolo asa spunem:"tati, te asteptam"
Din cate stiu eu, bolile de inima sunt cel mai mare risc, nu?Stiti cumva daca anestezia epidurala, rahia prezinta acelasi grad de risc ca anestezia generala?
Cu bijuteriile, eu am renuntat de mult la ele:nu mai imi vin.Eu imi fac griji(daca fac cezariana)ptr. bani, telefon pe care le voi lasa in salon.Si cit sunt eu adormita....Voi ce stiti, dati bani anestezistului, asistentelor inainte de a naste sau dupa?Cu doctorul sunt amica, asa ca nu se pune problema.
Andreea 36 saptamni+BBlina

Mergi la inceput

Andreea nu te va insoti nimeni la spital?
De telefon nu stiu ce sa zic dar de bani de-asta se spune ca se dau dupa adicatelea cand poate veni sotul (mama, sora, o prietena) sa te vada. Este clar ca nu vom sta noi cu banii intr-o mana si telefonul in cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Felis eu am intrebat la scoala parintilor la Municipal si raspunsul a fost o intrebare "Dar tu nu ai facut nici o anestezie pana acum? Nici macar la dentist".

OTILIAV CE RASPUNS IDIOT!!... As fi vrut eu sa-i zic ca probabil fosta mea colega de facultate care a facut operatie de apendicita a fost la dentist da a murit de la anestezia in coloana la 21 de ani. Cu pile in spital, singura la parinti...
Na ca am zis-o... Tot m-am ferit sa va zic asemenea grozavii da cred ca pana la urma e bine sa fim constiente de anumite lucruri ca totusi e o chestiune serioasa...(vorba lui DAMA: nu e de glumit)
Acesta e motivul pe care nu vi-l spuneam eu si de la care mi se trage frica de anestezie...
De asta va si intrebam de analize... La ea nu a fost cazul acela ca te-au adormit si nu te mai trezesti... Dupa operatie a acuzat dureri de cap si cand i-a scos firele a lesinat si a intrat apoi in coma care a durat cam 2 sau 3 zile. Ceva din anestezia facuta la coloana a urcat la creier si i l-a atrofiat.(?) Cert e ca a fost de la anestezie. Eram in grupa cu ea si prietena ei ne-a povestit ce s-a intamplat cand ne-a dat vestea.
Nu am vrut sa sperii pe nimeni dar cred ca e cazul sa ne facem niste analize... Nu neaparat cele care facem cezariana... ca si la naturala cu epidurala tot anestezie este...

Felis, 32 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Felis intr-adevar este trist sa auzi de asa ceva, dar asta este viata. Iar noi daca tot am auzit si de astfel de cazuri este mai bine sa ne ferim (mai de mult povestea si Olga Stan cazul unei doctorite din Pitesti).
Cred ca ne vom asalta doctorii cu intrebari.
Deocamdata astept sa ne spuna Dama ce teste a facut sau va face ea.
Si totusi, sa nu ne facem ganduri negre ca doar suntem pe maini bune,nu?

Mergi la inceput

Weekend placut gravidutzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

quote:
Originally posted by dama

Si Davidut al meu tot cu spatele spre stanga si picioarele spre dreapta sus e. O fi vreo regula la baitetei sa stea asa sau e doar o coincidenta?!

35 saptamani

dama cred ca este o coincidenta , ca noi avem tot baietiel si sta cu spatele spre dreapta, si piciorusele in stanga sus...zic sus ca este deja cu capusorul in jos.

anne-marry 31 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput