Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmb spune:

Buna fetelor,

Tocmai mi-am creat si eu un cont de utilizatorpe acest site absolut SUPERB!!
am urmarit mereu discutiile, dar in sfarsit mi-am gasit putin timp si pt a ma inregistra, asta mai ales ca ma o groaza de intrebari....

Una e urgenta: ati auzit ceva de medicii ginecologi de la SANADOR?Imi outeti recomanda pe cineva, de preferat doamna doctor?Ca dotare stiu ca Sanador e bine dotat, iar preturile sunt rezonabile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by mmb

Una e urgenta: ati auzit ceva de medicii ginecologi de la SANADOR?Imi outeti recomanda pe cineva, de preferat doamna doctor?Ca dotare stiu ca Sanador e bine dotat, iar preturile sunt rezonabile!

Despre experientza mea cu Sanador am scris www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10416&whichpage=2" target="_blank">aici

pe scurt suna asa:
quote:
Originally posted by ticka

De curand am pierdut o sarcina si atitudinea medicilor m-a socat. Pierdeam sange de cateva ore, doctorita care ma consultase, m-a trimis sa fac o ecografie dar intre timp a plecat acasa ca de.... i se terminase tura si nici macar nu mi-a zis ca n-o mai gasesc sau ce sa fac dupa ecografie (Se intampla la clinica particulara Sanador, din Piata Alba Iulia, Bucuresti). Cand am iesit de la ecografie stiind ca nu se mai aude cordul fatului, deci in concluzie nici o sansa! stupoare! n-am gasit pe nimeni care sa-mi zica ce sa fac. Mi-au cerut banii si mi-au propus sa ma programez pentru miercuri (era luni) ca abia atunci au locuri libere. Shocata!!!!!!!! asta e cuvantul potrivit. Mi-am sunat toate cunostintele si am gasit pe cineva care cunostea un medic......oricum era prea tarziu.

Era o doctoritza, avea cabinetul cum intri la Sanador (Alba Iulia) dupa receptie tot inainte si primul pe stanga. Nu-i mai retzin numele ca shocata cum am fost nu m-am gandit sa mi-l notez. Si n-am mai calcat la Sanador.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikisor spune:

Salut
Dr. Drumitascu este foarte buna in laparoscopie, am facut eu anul trecut.
Poate sa-mi dea cineva referinte despre dr, Tomosoiu de la Elena Doamna? Va multumesc.

Mergi la inceput

Buna, fetelor!!!
Apropo de Sanador, am avut de a face cu 2 doctori, dar am fost foarte dezamagita....credeam ca poate stiti voi pe cineva din lista mare de doctori ginecologi de acolo care e bun.......ticka m-a socat cu experienta ei....dar nu ma mira...Sanador e bine dotat cu echipamente SI DE ASTA TINEAM SA MAI INCERC SA MERG ACOLO, dar atat se pare ca ar fi cazul sa incerc in alta parte!!!sA POVESTESC DIn minunata mea experienta cu ei!!!Faci programare , dar intri la cel putin 1 ora dupa ora programata, si totul decurge pe banda rulanta: care e problema, sus pe masa, si...urmatoarea!!!Se fac ca te asculta!!Pe dr Takouzli nu va o recomand deloc;la prima consultatie nu era interesata de de probleme am, ci unde lucrez, cat castig etc etc
mI-A DAT UN TRATAMENT GRESIT fara sa aiba rabdare sa vina rezultate analizelor, dupa care am mai tras o perioada. dUPA ACEEA AM FOST LA DR Dascalu Alina care mi s-a parut f f superficiala...
Problema mea mare e colul..am o leziune pe col (am facut o ectopie la un cabinet particular LA dR. Niculescu Mariana la care iar nu va recomand sa va duceti, ca de mine si-a batut joc....nici macar nu ki-a facut o colposcopie inainte (eu nu stiam atunci de asa ceva...am capatat experienta in timp) .
La Sanador am facut si testul HVP, dar din fericire a iesit negativ, mi-a dat un tratament si tb sa mai merg la control sa o iau de la capat cu colposcopie, papanicolau etc. Numai ca nu stiu unde sa mai incerc!!!!!astept recomandari!!!!
Am vaut pe forum si multe feed-back-uri negative despre medicii de la Medicover ...la spital mi-e groaza sa ma duc....incotro sa o iau??????

Mergi la inceput

Eu din nou!!!Ca nu am somn!
Ma gandeam, ca nu am vaut pe forum...de medicii ginecologi de la Centrul Medical Unirea ati auzit ceva concret?Ce fel de experiente ati avut cu ei?Mie mi-a ajuns pe la urechi ca ar fi foarte expeditivi, superficiali, ca te rup de bani....
Sicer, sunt disperata!Chiar am o probleme serioasa, si daca nu o rezolv cum trebuie, o sa ma coste scump...Si nici nu am 24 de ani si am probl sa grave....ce trist!!!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verzica spune:

Salut fetelor!
O recomand cu caldura pe d-na doctor OANA TOADER de la Medlife (si la Spitalul Polizu). Este o SUPERRR DOCTORITA. Eu am fost aseara la dansa si s-a purtat excelent. Sunt foarte multumita!
Spuneti-mi, daca stiti, ce este ECO SONDA VAGINALA???? A facut vreuna dintre voi aceasta analiza?
Multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iadira spune:

POSEA CRISTIAN -CANTACUZINO

Mergi la inceput

Buna, fetelor!

Multumesc mult pt recomandari!!!
Totusi, daca sititi ca ati avut probleme asemanatoarea cu a mea (rana pe col) si ati fost la doctori care s-au ocupat de problema voastra cu profesionalism, va rog, nu ezitati sa mi recomandati!!! va rog, doctori femei..am eu o chestie pe creier....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcam spune:

Draga mosului Eli_S, daca tot dai date despre Dr Miloiu Ioana atuni spune si despre tarifele practicate.Ex:o prima vizita-consultatie 500.000 lei (nimic nou sub soare); analize de diverse tipuri 3 poate 4.000.000(milioane),acum depinde, de la caz la caz ca poate fi si mai mult.
Aceste lucruri nu le povestesc din auzite ci de pe propria mea piele si a prietenei mele care a nascut cu ea si care acum vrea sa plece de la aceasta doctora pt ca a fost jecmanita in ultimul hal.
Mai puteti gasi date despre ea tot pe acest site la "nasterea pe glog" mai precis "In atentia viitoarelor mamici!!!"(ce veti citi va asigur ca va va soca si nu este vorba de bani aici).
Asa ca draga mea Eli_S cand dai date e bine sa le dai cat mai complete.
Dragi fete atentie!!!! la cine mergeti
Cel mai bine este sa va informati din mai multe surse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutare si bine ai venit printre noi!!!
Pentru problema pe care o ai tu ti-as recomanda-o cu caldura pe dr. MAGDALENA DOROBANTU de la Medicover - Grozovici ( e langa spit Colentina). Eu la ea merg de 1 an si jumatate si sunt multumita, clinica e super OK si preturile sunt acceptabile ( Papanicolau 430.000 lei, ex. secretie 80.000 lei ). Ca medic ginecolog e super, ca obstetrician nu stiu!
Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu mare placere oricand

Mergi la inceput