Legea 117/2004

Legea 117/2004 | Autor: GabrielaG

Link direct la acest mesaj

Va rog mult aveti cumva textul? Am inteles ca e o completare la legea 76, despre angajarea absolventilor, printre altele.
Am inteles ca daca angajezi un absolvent, te "ajuta" cu 4200000lei, dar e valabil si pt cei care au inceput cu 2,8 mil? Desi trebuie sa fac niste calcule sa vad exact daca e avantajos.
Mersi mult,
Gabriela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Nu este corect nr. legii. Este o lege cu regimul silvic in Romania. Daca scrii nr. corect si anul pot sa ti-o trimit.

Mergi la inceput

DECRET nr. 117 din 10 martie 2004 pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2003 pentru modificarea Legii învățământului nr. 84/1995
În temeiul prevederilor art. 77 alin. (1) și ale art. 100 alin. (1) din Constituția României, republicată,
Președintele României decretează:
Articol unic
Se promulgă Legea privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2003 pentru modificarea Legii învățământului nr. 84/1995 și se dispune publicarea acestei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I.-****-

Acesta este?Dupa cum vezi conteaza mult daca este o lege sau un decret atunci cand cauti. Si cifrele pot sa-ti dea bataie de cap daca nu sunt scrise corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

LEGE Nr. 107 din 7 aprilie 2004
pentru modificarea și completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă
EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 338 din 19 aprilie 2004

Mergi la inceput

Ufff, ufff, ce bine ca m-ai ajutat Mercedes , ca acum cautam 117 de imi rupeam ochelarii...

Mergi la inceput

Gata ti-am trimis-o prin PM Sper ca a intrat toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Thalia si Mercedes, va multumesc foarte mult. Singurul meu neuron functioneaza cu intermitente, asa ca am uitat de la servciu pana acasa.
Multumesc inca o data,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput