balante (dez)echilibrate (4)
Raspunsuri - Pagina 15
gandacelu spune:
ticka, superbe pozele! unde ati fost?
esti cea mai frumoasa mamica din lume!
geaca aia a ta e de la kenvelo? ca am una identica si-i ies fulgii!;)
ticka spune:
gandacelu! multzam! - tzopai de bucurie! (Balantza autentica, imi creste sufletul cand aud cuvinte frumoase..)pozele cu toamna nu sunt facute de mine ( inca nu stiu sa fac poze atat de frumoase, dar invatz eu si atunci sa vedetzi performantza!), daca te referi la pozele de pe webshot....am fost la Muntele Rosu, nu departe de Cheia.
Si din geaca mea ies fulgii chiar daca nu e de la Kenvelo :)
www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!
pozici
ticka spune:
Vreau si eu un sfat, dragelor! Sambata am o nunta si mi-am luat un costum negru (Sandica a zis ca sunt din Matrix) care mie mi se pare a fi oarecum inspirat din hainele chinezesti.
Cam asa arata sacoul meu doar ca are mainecele lungi. Acum vreau sa-mi prind parul cu niste ace de par, dar nu stiu ace de par poarta chinezoaicele sau japonezele, ca sa nu fiu ridicola, cu haina stil chinezesc si ace de par japoneze....fetelor? Elutza?
pozici
Adela99 spune:
ticka, sa inteleg ca nu ti-au placut coafurile de pe aceeasi pagina si vrei betisoare/ace de par?
http://dh-josou.kir.jp/hime/hair-arrange.htm
ticka spune:
ace, betzisoare... d-astea vreau....dar se potrivesc????
pozici
Cary spune:
MULTUMESC fetele,stiam eu ca nu ma lasati taman acum de ziua mea,va poftesc pe toate la o ,si mai PUTIN tort,caci nu ba bag,mie nu-mi place la bucatarie,asa ca mama-soacra mi-l face an de an,DAR asa cum spune nora,eu ma bag doar la ornat(de data asta va avea flori naturale!)
Va multumesc inca o data pentru urari si ridicpentru toate balantele (dez)echilibrate!!!sa aveti parte numai de bucurii si sa traiti viata la MAXIM,ca doar una avem!
Ticka,cadoul tau e minunat,mai ales ca nuantele de maro sunt preferatele mele,ce pacat ca acele frunze nu au parfum,ca asa le mirosea si Adela(nu m-am suparat ca ai bagat nasul)ba chiar sunteti invitatele mele sa-mi vedeti cadoul, Tick-uta.
Eu nu prea ma imbrac in negru(consider ca aceasta culoare ma face mult prea serioasa si nu se potriveste cu stilul meu de dans,genul latino-american super zbantuit)si culoarea poate astepta pana la batranete,cand sper sa-mi vina mintea la cap!!!
Coafura-din cele prezentate as alege ceva cu flori(daca se poate naturale) pe o parte,este si usor de realizat,nu te mai duci la coafor sa te maciuceasca tanti cu 2 kg de fixativ,caci asta ma omoara pe mine.
Va pup pe toate,ce m-as face fara voi.
ticka spune:
Am fost in pauza de masa pana la Meli Melo si mi-am luat ace de par -2 - ca sunt hapsana!. Ideea cu florile naturale imi par imi place tare mult, dar o las pe alta data.... cu acele de par am eu o obsesie de ceva timp - poate scap de ea cu ocazia asta.
pozici
Dana P spune:
La multi ani !! sarbataritelor din ultima vreme.
La lista copiilor balantza va rog sa il treceti si pe nepotzelul meu, Stefan Eduard care s-a nascut azi'noapte, 18.10.2004 ora 23.40.
Exista o astfel de lista?
dana
ticka spune:
Pai sa-l sarbatorim pe Stefan Eduard !!!! La multi ani si aiba parte de ce e mai bun in viatza!
Cat despre listutza cu copii balantza nu stiu daca e vre-una. Dar se poate face! In lista cu balantze sunt si cativa copilashi balantza :)
pozici
Cary spune:
LA MULTI ANI! mic sufletel,bine ai venit pe lume,iti doresc multa sanatate si sa ai parte numai de bine!
Sanatate mamicii si insanatosire iute!!!